סתמו את הפה

והנה התמונה בברור יותר

ליאת נתפסה מגיבה למישהי שהגיבסה ללא אחרת מאשר מאמיקוש,בתור מאמיקוש! או במילים פשוטות יותר: ליאת היא מאמיקוש. למה לה להגיב בגוף ראשון לתגובה שכתבו למאמיקוש? הן אותה אחת. אני אומרת לכם באחריות! חחחחחח "לעתיד נפלא הצביעו אדוה"
אני נשמעת כמו פוליטיקאית

בר תקשיבי ליאת דיברה איתי במסן ו---

היא אומרת שזה לא נכון.. דברי איתי שנייה במסרים אני לא רוצה להציף את הפורום (הפורום הואא לא צ'אט!!!
)

קנסי -אל הואד הלישיא

הואד הלישיא באמת יפא, אוול, אוה שאר קמו אתחת שלי!!(ועני רכ מפליצא קול איום) עני כושבט שניצן קיי-כרוב שאר מאמם!!!!!!!!!! מו-וון??!!

lilo the sexit

New member
חחח מזה השגיאות כתיב האלו?

מעניין איך התעודה שלך בעברית...! אוהד*אלישע*באמת*יפה*אבל*כמו*התחת*שלי*ואני*מפליצה*כל*היום*אני*חושבת*שניצן* *קייקוב*שר*מהמם*מובן?*

SHAGiA

New member
יוווווווו רועייייי אהובי כנססס >>>

אני מת עליךךךךךךךךך!!!! תעשה לי גיס!!! תקשיב יש לי דילמה: אני לא רוצה למות, אבל אני גם לא רוצה לחיות בכל מחיר... מה לעשות?? (המונולוג היה בסט... סתם לא..) טוב אז.... אני לא יודעת את הדרך ל"שלח"!

RINAT OFIR

New member
החופש הגדול

שלום רועי אני רינת ואני חדשה כאן... ראיתי את הוידיאו צ'אט שלך ורציתי להגיד לך שאתה אחלה שחקן. איזה כיף שהחופש הגדול הגיע... סוף סוף!!! תגיד מה אתה הולך לעשות בחופש??? אני מקווה שתענה ... ושיהיה לך חופש מהנה! רינת

יווווווווווווווווווווווווווווווו...

רועייייייייייייייייייייייייייייי....................אעאעעאעאעאעאעאעאעאעעאעאעאעאעאעאעעאעאעאעאעאעאעעאעאעעאעאעאעאעאעאעאעאעאע מה קורה??????????????????????????

פזושש

New member
רועייייייייייי

יש לי שאלה... במה הופעת לפני ראש גדול? סדרות, הצגות, אם בכלל הופעת...

למעלה