אני חושבת שאנה ממש חמודה, היא פשוט פגועה מסת', ות'אמת הוא ממש היה מנייק כלפיה !!! ועוד לחשוב ששניה אחרי שהם נפרדים- סאמר והוא ישכבו (!!) לפי מה שיהיה בפרקים הבאים !!!! וסאמר גם ממש ממש חמודה, היא יותר מצחיקה כזאת, בקיצור, אני ממש הבנתי את אנה ולמה היא נפגעה (מסכנה...) בקיצור תנסו לראות את זה מנקודת המבט הזו, ולא ישר לשמוח, כי סת' (המדהים המהמםם המושלם) ממש פגע בה !!! ועוד משו, אני לא יודעת מה איתכם אבל סת' כבר לא אותו סת' של ההתחלה, אני רוצה את סת' החנוני, שאף אחת לא שמה עליו, ושהוא דלוק על סאמר קשות. תנסו להיזכר בהתחלה בהתחלה, שהוא קרא לסירה על שמה ! ושתמיד שהוא היה רואה אותה הוא היה מתרגש, והיא לא שמה עליו בכלל... בקיצור אני רוצה את סת' הקודם !!...
אנה חמודה והיא ממש דמות שאהבתי בסדרה, היא נחמדה לראיין עוזרת לס'ת, ובכלל חברה טובה ובן אדם טוב. אבל בסופו של דבר סאמר וס'ת, אמורים להיות ביחד, כי ס'ת אוהב את סאמר, הוא אהב אותה מאז ומתמיד. ונכון שהיא היתה דיי מגעילה כלפיו בהתחלה, אבל רואים שהיא משתנה ומתבגרת מאז הפיילוט. הדמות של אנה נועדה בעצם לדעתי לגרום לסאמר לראות כביכול, מה היא מפסידה (את ס'ת).
אין לי שום דבר נגד אנה אני פשוט חושבת שזה טיפשי שהם יהיו ביחד כשזה ברור לכולנו (וגם לאנה עצמה) שסת' מאוהב עד הירח בסאמר. אנחנו יודעים את זה מהפרק הראשון ובהתחלה אנה אפילו עזרה לסת' עם כל העניין אז... היא לא צריכה להיות איתו. סאמר דלוקה על סת', סת' אוהב את סאמר - אין פה שום קונפליקט, הם צריכים להיות ביחד!