ס ו פ " ש בר"צצ

shir308

New member
חח ../images/Emo3.gif

את תריכה לראות אותה מעוצבנת
חחחח מפחיד....

גולע

New member
חחחחחח

מפחיד מפחיד, אבל אני יודעת להרגיע אותך
ולמזלך לא הגעת לשיאים שליי
מסכימה?
ושירליי זה שאני מרוקאית, אני מנסה לא להתעצבן על כול אחד
חחחח בתחרות

shir308

New member
מסכימה../images/Emo8.gif

ורק עכשיו שמתי
שאנחנו מפתחות דיון מאחד הנושאים היותר מוזרים שיש....
הצרידות שלי
חחח וגל מאמי את מפחידה גם כשאת לא מגיעה לשם... זה בסדר....

גולע

New member
למה?../images/Emo46.gif

אני לא מפחחחחידה..
נדבר על זה פעם אחרתת לא נפתח פה דיון על זה!!

segev 007

New member
סופ''ש לפאאנייםם!!!

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..כל השבוע ,ויום שישי תחרות בכנות היה שולט! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..יום שישי תחרות ,יציא עם חברים ,שבת על האש
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. תחרות.... התעצבתי מעט כי.. בגללו הלכה לי היד
התעצבנתי על.. אלמוג!!! אבל בסוף סלחתי כי .. לא סלחתי ניראה מתי!>< התאכזבתי מ... כי...שלא יכולתי ללכת לתחרות ביום שבת. (אבל לפחות באתי בשישי) בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי! הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..סרט ביום שישי עם החברים היה שולט!! מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..היו כמה ואני לא יודע במה לבחור...... הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. היה לי שבוע מעולה! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום כל בוקר לחווה מוקדם אבל זה היה שווה את זה!! הסרט הכי טוב שראיתי..''אשת החלומות'' סרט ליגה! המקום הכי טוב שאליו יצאתי..ישפרו ,תחרות ,חווה.... משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..כל יום סנביצ'ים במקלות ושתיה חחח
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..זוהר ,קפלן<<< ,וחיים! התודה שלי השבוע היא ל..זוהר! פינקתי את עצמי השבוע עם..מסעדה ביום שלישי
מאכל השבוע שהיה הוא..על האש אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..numb encore אלבום השבוע שהיה..
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..אף יום! הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..ישן כמו שצריך
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..זוהר ,חיים! השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..שיעור קפיצות! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..ליסוע למגשימים כבר! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..כל מיני

segev 007

New member
עם אני יסע אז אני ידבר איתך ושמעי תעלי תמונות

בבקשה תודה....

gili600

New member
../images/Emo13.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. שני, חלקים משלישי, חמישי, שישי כי.. בשני-שיעור ראשון עם חיים, בשלישי- חלקים מסויימים, בחמישי- סתם יום מצחיק, בשישי- היה רכיבה טובה, הטיפול ביוליה וההפסקת חשמל , בשבת- תחרותת! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. שיעור ראשון עם חיים, ללכת לתחרות הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. השיחה עם שלומי
התעצבתי מעט כי..
התעצבנתי על.. ביום חמישי פחות מעשר דקות על וואן גוך ואופיר רכבה 20 למרות שהוא היה אמור להיות "שלי" בכלל. ועל איתי ה***** הזה שהשאיר אותי בחווה בלי דרך לחזור הביתה ביום שישי אבל בסוף סלחתי כי.. הייתה לי רכיבה טובה עליו ביום שישי ולאיתי לא סלחתי ואני ממש לא הולכת לסלוח בקרוב
התאכזבתי מ.. נובאדי!! כי...
בכיתי מעצב/אושר כי.. מצחוק ביום שני, ביום חמישי וביום שישי בהפסקת חשמל הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. עוד דיון על חזיות
הפעם עם יותר אנשים
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "מה סלמה?? את D80?!" , "מה קורה גילי מותק שנים לא דיברתי איתך! התגעגעתי!" וכל ה-שיא"ש, א"ש, ש"ש למיניהם.. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. סתם היה לי כיף בשישבת לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לעלות על סניוריטה ביום שלישי הסרט הכי טוב שראיתי.. "לשחות נגד הזרם" , "אמא בת 16" המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. כנות!!! משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. רציתי מגנים אבל לחנה היו רק ענקיים משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. סלמה, חיים, שלומי, שחר, קפלן, זהר, אריאל ונוני!!! התודה שלי השבוע היא ל.. סלמהה ושלומי פינקתי את עצמי השבוע עם.. שיחת נפש, שיחת מוטיבציה עם סלמה ושיחה אקסים עם אחותי
הדגש|מאכל השבוע שהיה הוא.. ארטיק קרח ומרק אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "שתי שיחות נפש ושיחת מוטיבציה אחת" / "תחרות, קובן והפסקת חשמל" שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. השיר שנגה השמיעה לי אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את הקטע שאיתי דפק לנו ביום שישי הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. כבר נגמר.. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. סלמה, שחר השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. צ'אפס, שיעור - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שהצ'אפס כבר יגיעו!!! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. הרבה
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): מהיום.. זהר על סרג'יו!!

MAYA 4827

New member
יולייייצ'קהה שליייי../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

וואוו למי איכפת איזה מקום היא, היא פשוט הסוסהה הכי תותחית שיישששש!! כמה זמן לא רכבתי עלייה:/ ותאמת קצת היתבלבלתי בין נייטמר לסרג'יו חח זה עצובב.. דובייייי סחטיין על הסוס התותח שלךך מקום ראשוןןןן

gili600

New member
חוצפנית!!!

א. אני צילמתי את התמונה הזאתי!!! את לא צילמת במצלמה שלי בכלל! ב. למה בדיוק תהרגי אותי?! אם כבר אני צריכה להרוג אותך!

SUFA theOUEEN

New member
טוב טובב חח

נכוןן צילמת את זאתת,ואת יודעתת על מה הרגתי אותךךך טחח

SILVER LADY

New member
בלהבלה

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום..שלי בערב רביעי חמישי שישי שבת חחח כי.. ארוחה עם המשפחה במסעדה לכבוד הגיוס של אחותי
וברביעי דני התגייסה ושיעור דרסאג' נחמד :]ארוחה עם השמנות במסעדה בחמישי
טיול אורוות הקיסר ואממ זיהו נראה לי 0ם
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..שיעור דרסאג', אורוות הקיסר ומסעדות למיניהן..שיחות
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. אחותי התגייסה
דפנטלי3>
התעצבתי מעט כי.. אנשים מעצבניםם התעצבנתי על.. אנשייםם
|כבר אין לי כח להיזכר|
אבל בסוף סלחתי כי .. ... התאכזבתי מ... כי...לאדעת..כולי סנילית בכיתי מעצב/אושר כי.. מצחוקקק במסעדה עם השמנותתת
ומהתרגשות שאחותי התגייסה-.-
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. במסעדה והיום בטיול ובחווה בשישי בצהריים
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..לא משו מיוחד..רק צחוקיידהה הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. 3 רכיבות ביוםםם!!11ולראות את השמנה קופצת יפה=] לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... ^^ הסרט הכי טוב שראיתי..לא ראיתי.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווה... משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..אוכל בנאפיס
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. זוהרקה
פופו ג'ס אוריאני..מורקה ואחותי
התודה שלי השבוע היא ל..^^ פינקתי את עצמי השבוע עם.. מאכל השבוע שהיה הוא..נאפיס ומקדונלד אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. כל השירים שאריאלי ועופרי שלחו לי
אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..ייצא לתחרות אבל לונורא..:) השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..זוהרקה ואחותי במיוחד=] השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..שנויקה תחזור, פופו אני ונויקה אצלה עם חברים קטנטנים
שיעורים..ואחותי..:] וסופ"ש עם זוהרקה ואריאלי
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..מסיבה קטנטנה=]ואחותי
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. זוהרקה אריאלי ואחותי סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

ram ram

New member
גם אני רוצה..../images/Emo3.gif

סיכום השבוע:
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. היום [שבת] כי... היו אחלה רכיבות, דייגו עבד כמו שצריך! וקיבלתי תמונות מהטיול..
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. אממ... הרכיבות על הבן מונטוורדה..
ושפירזלו את ג'ונה ודייגו!!! ושוילי סידר מערכת רמקולים למגרש ועכשיו אפשר לשמוע מוסיקה ברכיבה!!
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. אממ... לא חושבת שהיה... אולי שקיבלתי מייל מהאוסטרלים... איזה חמודים הם.!
התעצבתי מעט כי.. כי היה אסור לי לרכב על ג'ונה 3 ימים..
התעצבנתי על.. על זה שאסור לנקוב בשמו... כי הוא חתיכת מניאק שאסור לבזבז עליו זמן! זהו..
אבל בסוף סלחתי כי .. מי סלח בכלל?!
התאכזבתי מ... כי... מ.... דייגו [עד הרכיבה של היום..] כי גיליתי שיש עליו הרבה יותר עבודה ממה שחשבתי, ושה"חופשה" שנתנו לו לא עזרה בשיט...
בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי..
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. אממ... לא יודעת...
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "כדי שאנדרה לא יגיד לך אחר כך ש..." חח... זוריק נדלק על המשפט הזה..
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. רכבתי המון במגרש ולא התלוננתי בכלל! || ודיברתי איתו, הסתכלתי לו בעיניים, ולא כאב לי כלום..
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום כל יום ב-6:30 בבוקר...
הסרט הכי טוב שראיתי.. 50 דייטים ראשונים...
המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. לחווה!
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. ממ... כלום...
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. זוריק, ג'ונה
, רזוש, אחויי, וילי, פפו, מונטי..
התודה שלי השבוע היא ל.. לזוריק, שפינק אותי בהרבה רכיבות על הסוסים שאני אוהבת..
ולמורים! שהמשיכו לשבות! כל הכבוד לכם!!!
פינקתי את עצמי השבוע עם.. הרבה רכיבות טובות וכיפיות! ושינה
טובה [מה שלא היה הרבה זמן..
]
מאכל השבוע שהיה הוא.. מממ... לא יודעת...
|אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "מעגלים"...
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. Chris Brown- Kiss Kiss
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "שלא יגמר לעולם!"
הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. אותו, כי הוא היה תקוע ועיצבן אותי מאוד!
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. ירכב על ג'ונה
על דייגו
יהנה עם החברס
יראה אנשים שהתגעגעתי אליהם..
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. ג'ונה...
והחווה בכללי..
השבוע שבפתח (מראשון):
- משהו שאתם מחכים לו השבוע.. אממ... עוד רכיבות.. ולראות את המשפחה בסופ"ש...
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שהשביתה תימשך!! אני צריכה אותה...!!!
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. סבתא!!!
סתם:
- תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): הגורה החדשה של זוריק..
(מוזמנים להוסיף שאלות..)
שתהיה לכולם שבת מקסימה,
וסוף שבוע נעים,
בהצלחה בתחרויות
תהנו

למרות שכבר יום ראשוןןן....

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..: כל השבוע- סדנה, אבלל... שני - אימון, שלישי - סלמההההה!! רביעי- אימון עם רז, שישי שבת - תחרות!! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..:האימונים, והתחרות! הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. :החתיך לקח ראשון...
התעצבתי מעט כי..: פופי הזכירה לי שיוליה בהריון, והלכה לנו כל העונה... התעצבנתי על..: אמא ואבא!! אבל בסוף סלחתי כי .. לא סלחתי!!! שישארו בחו"ל!!! התאכזבתי מ... כי...:למה היא חייבת לחזור לחו"ל?!!? בכיתי מעצב/אושר כי..: מצחוק עם סלמה, ובתחרות הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..:סלמה, אימונים, חווה ותחרות... מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..:"כאפהה!! רק ככה את מבינה, במכות"
.... "זה סוס חבל על הזמן! הבאתי אותו מחו"ל לפני שבוע"
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..: היו רכיבות מעולות, ויש תוצאות לכל העבודה הקשה! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...: מכביייי... הסרט הכי טוב שראיתי..:הקלטת של הסדנה
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..:תחרות וחווההההה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..:יותר מדי הוצאות לא הכרחיות.... משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..:כל החוו"סניקים הסקסיים האלה.. סלמה אהבת חיי
התודה שלי השבוע היא ל..:^^^ וחייםםםם... פינקתי את עצמי השבוע עם..:רכיבות מעולות מאכל השבוע שהיה הוא..:טוסט של כנות
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?חווה חווה חווה שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..:Numb- Linkin park...... והשיר שהמצאנו!! so fat!!
אלבום השבוע שהיה..:התקווה 6! שוב
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..:So fat... you see the cake you take!! הייתי מוחקת מהשבוע הזה..יום ראשון, כרגיל.... הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..:היה סופ"ש באאאאאאנזונה השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..:כל האנשים מלמעלה השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..:היה היום אימון עם רז, ומחר אימוןןןן... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..:הלוואי שיהיה כמו השבוע שהיהה... -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..:כאפות! סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

למעלה