ס.ראש עיריית מודיעין ב
אנשים

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifגמר חתימה טובה וצום קל לכולן:]

שאלה../images/Emo9.gif

סתם מעניין אותי לדעת
מה הציטוט שאתם הכי אוהבים ומתחברים אליו משיר של מקפליי? מאיזה שיר? למה דווקא את הציטוט הזה? תודה רבה וצום קל

../images/Emo207.gifסליחה חשבתי שאני פותחת הודעה חדשה../images/Emo2.gif

אז אני מנצלש"ת, מתנצלת מראש שוב פעם

m i c k e y 15

New member
ואו שאלת פה שאלה ממש ממש קשה

כי תאמת מכל שיר יש לי ציטוט אהוב אבל לבחור שיר אחד?? זה ממש סיוט.. בחרתי מ-3 שירים סבבה?
Not Alone-
"Life is getting harder day by day" בגלל שזה נכון..ואני כל כך מרגישה את זה בחיים שלי..
I'll Be OK-
כל זה - "Try your best to make it Through the day, Oh just tell yourself Ah, I'll be OK " כי זה תמיד עוזר לי במצבים קשים ואני באמת מנסה לעשות את הטוב ביותר כדי לשכוח את מה שגורם לי לדיכאון או משו.
All About You-
"you make my life worthwhile, it's all about you'" כי זה פשוט משפט כזה יפה
זה היה קשה..יש עוד אבל אני לא אתחיל לפרט..

kelly7i

New member
../images/Emo23.gif

מצטרפת אל מיקי, זה קשה לבחור ציטוטים, מכל שיר אני יכולה להתחבר לאיזה משפט אחר שהכי הכי נגע בי.

McSon of Busted

New member
קשה לבחור..אבל אני יכולה להגיד ש

בכלל כל השיר too close for comfort אני הכיייי מתחברת אליו... ובעיקר הבית- remember when we screached our names into the sand, u told me you loved me. but now that i find that u changed your mind, i'm lost for words... and everything i feel for you i wrote down on one piece of paper, the one in your hand, you won't understand how much it hurts to let you go... כלכך אוהבת

LironPoynter

New member
לגמרי!../images/Emo45.gif

וגם "all this time you've been telling me lies hidden in bags that are under your eyes and when I ask you I knew I was right But if you turn your back on me now, when I need you the most but you chose to let me down."

just orr

New member
ואוו זה הקטע שאני הכי אוהבת בשיר...

אפילו חפרתי קצת לחברות שלי על זה XDDD גם לאחת ששונאת אותם ><

Sivan McFLY

New member
../images/Emo207.gif בדיקת חתימה... בקשה אלוהים??

אני נשבעת שאם עכשיו זה לא עובד... רשמית... אני ארצח את תפוזבל!!!! ><

Sivan McFLY

New member
לאלאאא תהיה בצד השני!!! צד שני!!!

ארררררררררר צוחקים עלי מלמעלהה!!!!!!!

sweet shir

New member
את צריכה לעשות | הקוד | | סקוד |

בלי הרווחים כמובן. ^__^ (כדי שזה יהיה בצד שמאל)

kelly7i

New member
זהווווווו נגצר יומכיפור!!../images/Emo6.gif

חע 5 עשרים וחמד נראלי שתיתי כוסז מים, והם מגעילים היו:S אני שונאת את המים שפה, ואז אכלתי דגנים כאלה בחלב ואז באתי פתחתי את המחשב, שירים

DoLi it is Me

New member
אההה איזה כיף היה D:

אחד הכיפורים השווים!! אני וחברה שלי לקראת הצום היינו משועעמות רצחח אז ישבנו ברחוב על ספסל מתחת לעץ והתחלנו לפנטז על XL XDD ושתינו שרות כמו איזה מסטולות ובסוף אחרי ששמעתי את השופר עשיתי לעצמי בדיקה שעושים לשיכורים [ללכת על הפס הלבן של חנייה] ונפלתי XDDDD וגם ביום שישי היה שווה [טיילנו מלאא בכל ראשון בערך] טוב זהו חפרתיי גמר חתימה טובה D:

Lex 1

New member
אהמ, כיפור לא יצא רק ב-18:15?? ../images/Emo12.gif

כאילו מנעתי מעצמי אוכל לעוד שעה..? ><" לא נורא, אני גם ככה צריכה להפסיק להכניס אוכל לפה.

למעלה