עבדתי ולא שילמו לי...

מצב
הנושא נעול.

qtgirl

New member
עבדתי ולא שילמו לי...

עבדתי ולא שילמו לי...
עבדתי בקייטרינג בקיץ, וכל הזמן זה שאמור להביא לי את הצ'ק שלי נעלם... עכשיו הוא בצבא... דבר ראשון עבדתי בקייטרינג הזה 17 שעות רצופות מהבוקר על הלילה, כמעט ללא הפסקות, הפסקות קצרות ממש בקושי חצי שעה... בסביבה מלאה דבורים ודבורים, עבדתי המון שעות בשמש וכמעט קיבלתי מכת שמש חברה שהייתה איתי קיבלה מכת שמש... העבודה הייתה נורא קשה... וכבר חודשיים מורחים אותי ולא מביאים לי את הכסף שהבטיחו (500 שקל)... וזה ממש מעצבן ואני לא יודעת מה לעשות...

qtgirl

New member
ויש לציין

עבדתי ולא שילמו לי...
עבדתי בקייטרינג בקיץ, וכל הזמן זה שאמור להביא לי את הצ'ק שלי נעלם... עכשיו הוא בצבא... דבר ראשון עבדתי בקייטרינג הזה 17 שעות רצופות מהבוקר על הלילה, כמעט ללא הפסקות, הפסקות קצרות ממש בקושי חצי שעה... בסביבה מלאה דבורים ודבורים, עבדתי המון שעות בשמש וכמעט קיבלתי מכת שמש חברה שהייתה איתי קיבלה מכת שמש... העבודה הייתה נורא קשה... וכבר חודשיים מורחים אותי ולא מביאים לי את הכסף שהבטיחו (500 שקל)... וזה ממש מעצבן ואני לא יודעת מה לעשות...
ויש לציין
שזה קייטרינג שנחשב מאוד מכובד... ודיי גדול בשרון... הכי גדול...

qtgirl

New member
הבאת לי אתר של עורך דין

תגישי תביעה
תגישי תביעה לביה"ד ותדרשי גם פיצויי הלנה.
הבאת לי אתר של עורך דין
אבל לאן אני פונה... אני צריכה לדבר עם עורך דין? כי אמרו לי שאני לא צריכה עורך דין ... (כי אני בת 17 וגם בגלל שזה מעסיק שלא מביא את הכסף או משהו כזה וגם אין לי ממש כסף לעורך דין...)

ורד302

New member
לדעתי

הבאת לי אתר של עורך דין
אבל לאן אני פונה... אני צריכה לדבר עם עורך דין? כי אמרו לי שאני לא צריכה עורך דין ... (כי אני בת 17 וגם בגלל שזה מעסיק שלא מביא את הכסף או משהו כזה וגם אין לי ממש כסף לעורך דין...)
לדעתי
כדאי לך קודם לשלוח מכתב רשום למעסיק ובו התרעה לפני תביעה משפטית. לעיתים זה מלחיץ את המעסיק ואז הוא משלם את השכר. ואם זה לא יעזור - תוכלי לפנות לבית דין לעבודה. בסכומים כאלה קטנים אין צורך בעו"ד. בבית הדין לעבודה כבר יסבירו לך מה צריך לעשות (אילו טפסים צריך, בכמה עותקים למלא וכיו"ב).

אני מסכימה עם דבריה של ורד302

הבאת לי אתר של עורך דין
אני מסכימה עם דבריה של ורד302
פני במכתב רשום בדרישה לתשלום, באם לא ישולם לך הגישי תביעה. יש בקישורי הפורום טפסים להגשת תביעה ואת בהחלט יכולה להגישה בעצמך. אינך צריכה עו"ד. אם לא שולמו לך שעות נוספות, את יכולה לצרף לתביעתך גם דרישה לתשלום שעות נוספות. ככלל, על עבודה מעל 8.5 שעות ביום עובד זכאי לגמול שעות נוספות.

המגיב שלום

תגישי תביעה
תגישי תביעה לביה"ד ותדרשי גם פיצויי הלנה.
המגיב שלום
1. לא ברור לי מה עומד מאחורי הודעותיך הפרסומיות ועושה רושם שפרסומים אלו רק פוגעים בעורך הדין מאחר והקישור שאתה מצרף ריק מתוכן ותשובותיך שמתלוות לקישור הינן דלות, לא עניניות ומגמתיות. 2. אינני מאשרת פירסום עורכי דין בפורום ומדיניות זו חלה לגבי כל עורכי הדין שעונים בפורום. פניות לצורך קבלת יעוץ מקצועי מהעונים בפורום יש לעשות אך ורק במסרים אישים. 3. מאחר ובחרת להרשם בפורום כאורח, אינך יכול לקבל מסרים. אם ברצונך לעשות שימוש במערכת המסרים הרשם כגולש קבוע. בכל מקרה, אבקשך להפסיק מיד את צירוף הקישור הפירסומי. 4. להבא הודעות שיכללו קישורים כאלו - ימחקו.

מצב
הנושא נעול.
למעלה