עבד כי ימלוך

רפפם

New member
עבד כי ימלוך

אי אפשר לגרש אותם במקום? הוא טוען שהם הורסים את המדינה, ומה ש"ס עושים, ועוד בצורה הרבה יותר יעילה? ומי עוד מצטרף לחגיגה, כצל'ה מהאיחוד הלאומי.... סמל ההומניות והשפיות
די כבר, זה פשוט הזוי לחלוטין לאיזה אנשים יש השפעה על סדר היום הציבורי, אלי ישי עוד מדבר על מה שקורה במדינות מתוקנות, כאילו במדינה מתוקנת המפלגה המושחתת שלו יכולה להמשיך להתקיים

רפפם

New member
מה קשור: ש"ס התבכיינו על אפליה

וקיפוח וגזענות, ועכשיו הם מצאו מישהו יותר "נחות" מהם אז הם יכולים לדרוך על השחורים,והם סופר גזענים בעצמם, רגשי הנחיתות של אלי ישי והאידיאולוגיה שהוא מייצג פשוט מטורפים. וכצל'ה? אני מקווה שאני לא צריך באמת להסביר מה הקשר שלו לגזענות.... זה די ברור. אלי ישי וכצל'ה גורמים נזק פי מיליון לעם ישראל מאשר מאה אלף אפריקאים נוצרים, אם כבר הם מדברים על לגרש את מי שמאיימים על צביונה וקיומה של המדינה שיעשו טובה ויקחו את עצמם הרחק מכאן

wgaf

New member
אם אני לא אוהב את ש"ס

אבל אני תומך ללא סייג בדברי אלי ישי . 300000 עובדים זרים זה מספר בלתי נסבל . לגרש את כולם .

רפפם

New member
אתה מוסת מהשטויות שלו בלי לבדוק בכלל

את העובדות. אם מחר כל העובדים הזרים יעזבו תהיה כאן קטסטרופה, זה לא ש 300000 ישראלים יעמדו בתור להחליף אותם, וגם, יש הרבה מעסיקים שלו יאלצו לשלם שכר גבוה לישראלים במקום לזרים, יפשטו את הרגל כי העסק לא יהיה ריווחי, ואז גם היהודים שעובדים אצלם בתפקידי ההנהלה והאדמיניסטרציה יפוטרו, בעל העסק כבר לא ישלם מס הכנסה כי הוא גם יהיה מובטל ויהיה הרבה פחות כסף למדינה באופן כללי. או שפשוט יעבירו עוד ועוד מפעלים לסין ולהודו יש מספיק עבודות, כבר אמרתי, כל ישראלי בריא, גם בלי הכשרה מקצועית יכול לעבוד בניקיון, סדרנות, חלוקת עיתונים וכו' עובדה שיש כאלו שעובדים ב 3 עבודות במקביל ולא רק במרכז הארץ. ז"א הזרים שעובדים כאן היום מטפלים בזקנים, עובדים בחקלאות ובבניין ומפעלים, ואין היגיון בלגרש אותם, סתם קסנופוביה שמוזנת ע"י פוליטיקאים תחמנים שצוחקים עליך שאתה קונה את הלוקשים שלהם. הם רוצים שתפחד כדי שהם יוכלו להמשיך להרוויח על גב העובדים הזרים, לקבל שוחד מקבלני עבדים ישראלים שמביאים את העובדים, ותוך תקופה קצרה הופכים אותם לבלתי חוקיים ואז הם עובדים נטולי זכויות שחיים בפחד ממש כמו עבדים, זה ברור לכל מי שרואה את התמונה הרחבה ומבין את הקשר של הון ושלטון. מה שכן, לא צריך להביא עוד עובדים או לתת לאנשים להסתנן לישראל, חייבים לפקח על הדברים

wgaf

New member
אני לא בודק

בערך 150000 הם מהגרים שהגיעו כתיירים ונשארו ללא כל קשר לקבלנים ולקונספרציות . כל אלו הם עבריינים ויש לגרש את כולם. עשרות אלפים הם מסתננים לא חוקיים הם לא קשורים לקבלנים ולקונספירציות הם עבריינים ויש לגרש את כולם. ובשום אופן אין לקלוט סודאנים מוסלמים , גם לא כפליטים . יש ילנו כבר מספיק מוסלמים.

SupermanZW

Well-known member
פליטים אמיתיים בורחים למקום הבטוח הכי קרוב

אליהם. אותם סודאנים יכלו להישאר במצריים וזה היה מספיק עבורם כדי להציל אותם. ישראל אינה גובלת בסודאן ולכן ברור שכל הסודאנים שבישראל הם מהגרי עבודה ולא פליטים. גם כך יש בישראל עודף עובדים זרים והסודאנים ללא יוצא מן הכלל נכנסו לישראל באופן בלתי חוקי. אין לקלוט מהגרים בלתי חוקיים, בלי קשר להיותם סודאנים או מוסלמים, ישראל אינה לשכת הסעד העולמית. למעשה רק 70% מהסודאנים הם מוסלמים, השאר לא, אבל זה לא רלוונטי לעניין.

מה בלתי נסבל? אתה סובל מזה אישית?

מישהו בכלל סובל מזה אישית? להפך, התרומה שלהם לישראל אדירה. ה"כולם" האלה שלך בונים לנו את הבתים שאנחנו גרים בהם, שכחת? הם מגדלים בעבורנו את הירקות שאנחנו ניזונים מהם. הם מטפלים בקשישים שלנו, ועוד ועוד. 300000 איש מתוך אוכלוסיה של כמה, 7 מיליון? זה פחות מ-5%, הרבה פחות מאחוז המהגרים באוכלוסיה בהרבה מדינות במערב.

מאדמאן

New member
שטויות !!

מי צריך מהגרים לא חוקיים שיפלשו ושיבנו את הבתים במקום עובדים חוקיים ומובטלים .. כל העניין הוא שיש אירגונים בשמאל שמעוניינים בכמה שיותר גויים במדינה. כי אם הפלסטינאים לא הצליחו לחסל את המדינה היהודית אולי תבוא גרורה סרטנית אחרת... הומאנים עלאק !! מה עם פליטי גוש קטיף ?? אותם גרשתם במו ידיכם - מתי סייעתם להם ? ואני חילוני גמור !!

SupermanZW

Well-known member
שמת לב שהתעלמת מחקלאות וסיעוד?

אני בטוח שזה לא במקרה. הרי אתה יודע שרוב המובטלים חיים במרכז הארץ וגרים רחוק מהאיזורים בהם קיימת חקלאות, כמו כן השכר בתחום זה הוא שכר מינימום ובוודאי אינך מצפה ממשפחות לעבור מקום מגורים בעבור שכר מינימום, נכון? לכן רק עובדים זרים יכולים לעבוד בחקלאות. הרי אתה יודע שאנשים סיעודיים זקוקים למטפל שיהיה זמין עבורם 24 שעות ולכן ישראלים שיש להם משפחה לא יוכלו לעבוד בסיעוד אפילו אם השכר יהיה גבוה (והוא לא, למעשה הוא נמוך משכר המינימום) וגם אלה שאין להם לא יוכלו להקים משפחה אם יעבדו בסיעוד, לכן רק עובדים זרים יכולים לעבוד בסיעוד, רק הם מסכנים מספיק כדי להסכים לתנאים כאלה (ותאר לך שאותם מסכנים לא היו קיימים, כי אז לא היו בעולם אנשים שמוכנים לעבוד בסיעוד וכל סיעודי היה מת מכך שלא היה מי שיטפל בו, לכן העולם האכזר שלנו זקוק לאנשים מסכנים ויש אנשים שהיו מתים בייסורים אלמלא אותם מסכנים) על עובדים זרים בתחומי החקלאות והסיעוד אי אפשר יהיה לוותר לעולם, אין ברירה אלא להכיר בעובדה זו ולאפשר לעובדים הזרים בתחומים אלה להישאר.

מאדמאן

New member
מא אמר שצריך לותר על עובדים זרים ??

העובדים הזרים לוקחים עבודה כי הם זקוקים לה ולא כי מכריחים אותם !! הם זקוקים לכסף ואני לא תנגד לרעיון שיעבדו וירוויחו ואפילו שלא ינוצלו חלילה לרעה !! אבל החוק קובע בחוכמה שתקופה מסויימת הם יעבדו ויחיו כאן ותו לא. ברגע שהם מפירי חוק נביא להם את בג"צ הצדקן ונאכוף עליהם את החוק. הרעיון של האירגונים שמתנגדים לכך הם ה"צבועים" שבדרך כלל חיים באמת במרכז הארץ על זרי דפני ומפעם לפעם כשיש סיכוי לרעיון "מדינת כל אזרחיה" הם באים להגן על "החלשים" שעל גבם עשו הם או הוריהם או ממניהם מיליארדים...

SupermanZW

Well-known member
ומדוע לאלץ את בעלי האדמות החקלאיות לייבא

עובדים זרים כל שנה ולמתווכים להמשיך לעשוק אותם כל שנה? מדוע לא להשאיר את העובדים בחקלאות לתקופות ארוכות ולמנוע מסוחרי העבדים העושקים אותם להמשיך לסרסר כך עד אינסוף? מדוע לאלץ את הקשישים הסיעודיים להתמודד עם הביורוקראטיה של הבאת עובד זר חדש כל שנה? האם חייהם אינם קשים מספיק גם כך? אני טוען שיש להעניק אשרות ארוכות (כ6 שנים) לעובדים זרים בתחומי החקלאות והסיעוד ולהגביל את אותן אשרות אך ורק לתחומי החקלאות והסיעוד, כך שעובד זר שיעבוד בתחום אחר יהפוך ללא חוקי (כדי שלא יתפוס מקומות עבודה שמובטלים ישראלים מוכנים ומסוגלים לעבוד בהם) ויאלץ לשוב למקום ממנו בא.

מאדמאן

New member
מאותה סיבה שלא רוצים מדינה שתטפל בבעיות

של מהגרים - סמים - זנות - אלכוהול - עוני - חינוך - אלימות - בריאות וכיוב'... די בזה שמאפשרים לבני אדם להגיע להנות מהתמורה הטובה לעבודתם וזהו. אין שום סיבה להעמיס על עצמנו נטל ששייך למדינות זרות שאזרחיהם לא יודעים כיצד לנהל אותן.

SupermanZW

Well-known member
אבל אם הם עובדים ומסוגלים לקיים את עצמם אין

סיבה שיגרמו לבעיות שתיארת. הם ימשיכו לעבוד בחקלאות וסיעוד, יקבלו תושבות לתקופה ארוכה, אך לא יתאזרחו. אין סיבה שהם יהפכו לנטל.

SupermanZW

Well-known member
לשיטתי הם יוכלו להישאר רק כל עוד הם עובדים

בחקלאות או בסיעוד. בתחומים אלה אי אפשר בלעדיהם.

הישראלים לא באים לבנות

וזאת למרות שלעיתים קרובות מוצעות שם משכורות הגבוהות בהרבה משכר המינמום. הישראלים גם לא באים לגדל ירקות בשדות, וגם לא לטפל בקשישים ובנכים. הם עושים את כל העבודות הקשות שאף ישראלי לא רוצה לעשות. הם לא אשמים באבטלה בארץ, אלא רק תורמים לאיכות החיים של התושבים. לשטויות על "גויים" "פלסטינאים" "גרורה סרטנית" וכו', ממש אין צורך להגיב.. דברי הבל נאו-נאצים כמו בכל מקום בעולם. כנראה שהטומאה הזאת היתה ותמיד תהיה חלק מהאנושות.

SupermanZW

Well-known member
תתפלא אבל יש עובדים ישראלים בבניין

יצא לי לראות כמה כאלה בחולון. אבל עובדים ישראלים בחקלאות ובסיעוד אין ולא יהיו מסיבות שכבר הסברתי בשרשור זה.

מאדמאן

New member
זו מדינה יהודית והיא תשאר כזו

גם אם תקרא לזה ניאו נאציות או סיסמאות חלולות עלובות אחרות - אגב, ממציא הסיסמאות החלולות הטוב בעולם היה גבלס - ואחריו סטאלין... יש לו תלמידים טובים בישראל...

רפפם

New member
למדת פעם חשבון בסיסי? כמה זה

5,000 אפריקאים בשנה, אתה יודע? בתוך מדינה של 7 מיליון אזרחים זה כלום, ותוסיף לזה את העובדה שחלק מהמהגרים רק עוצרים כאן בדרך לאירופה, או שעובדים וחוזרים לאפריקה כי שם יוכלו לחיות טוב מאוד עם הכסף הזה. לעומת זאת יש הגירה פלשתינית לתוך הקו הירוק, משנת 97 היגרו כבר 300,000 פלשתינאים לתוך ישראל, ואם תסלק את העובדים הזרים והאפריקאים ויבואו במקומם פלשתינים המצב יחמיר פי מאה, כי יש להם משפחות בישראל ועל בטוח אני אומר לך שחלק גדול מהם יחסית יתחתנו עם ערביות ישראליות ואתה לא תוכל לעשות כלום נגד זה, חלקם יתחתנו עם ערביות בתוך ישראל, יביאו ילדים על חשבונך (קיצבאות ילדים מנופחות בזכות ש"ס שאתה כ"כ אוהב) ולא יצטרכו טרור בשביל להפוך את המקום לפלשתין פרמיטיבית, זה מה שאתה מעדיף? כבר עכשיו בדואים בנגב מתחתנים עם נשים פלשתיניות, הרי אצלם הגבר מחתן יותר מפעם אחת... אבל העיקר להאישם את האחרים בשנאה ודמגוגיה

למעלה