עבד כי ימלוך

מתכNET

New member
בתמיכת השמאל הרדיקלי

ואיך הם עושים את זה? בדיוק כמו המסתננים הבלתי חוקיים,בתמיכה השמאל הרדיקלי! מאז הסכמי אוסלו התאזרחו בישראל אלפי מצרים,50,000 ירדנים ו 100,000 פלשתינאים הזכרתי שאני שמאלני? התנצלתי כבר בגין היותי פטריוט יהודי?

רפפם

New member
למי אכפת בכלל משמאל וימין?

אתה כל הזמן חוזר על מנטרה "שמאל רדיקלי", אתה עדיין לא הבנת ששמאל וימין משמשים פוליטיקאים כדי לסחוף את ההמון הנבער? אני לא יודע בעזרת מי הם עשו את זה, מה שאני כן יודע זה שעדיף שיביאו לכאן תאילנדים וסינים ואפריקאים שיהיו כאן כמה שנים ויחזרו לארצותיהם מאשר להציף את המדינה אך ורק בפלשתינים, לא בגלל שאני מפחד שהם יתפוצצו, אלא בגלל שהרבה יותר קל להם להישאר כאן ולהביא 10 ילדים על חשבוני (וזה תודות לש"ס)

מתכNET

New member
אני לא נבער ולי איכפת מאנשים

שבשם המוסר כביכול מערערים את יסודות מדינתינו סליחה שאני פטריוט יהודי.

רפפם

New member
הסברתי טוב מאוד מי מערערים את

יסודות המדינה, ואלו לא הפליטים מאפריקה

מתכNET

New member
עוד לא הבנת וכבר הסברת?

הבעיה שלך ושל חברייך משאר ארגוני השמאל הרדיקלי היא שהם לא מחוברים למציאות אני בטוח שאין לאף אחד בעיה עם 2000 ילדים של עובדים זרים הבעיה היא כאמור עם התקדים,אתם השמאל הרדיקלי,אף פעם לא שמים גבולות על מנת למנוע תקדימים וזו הסיבה שאני בז לאנשים שכמותכם.

רפפם

New member
ואני בז לאנשים שבזים לי

למה החלטת שאני שמאל רדיקלי, בגלל מה שכתבתי על הפלשתינים? כל מה ששמאלה מהאיחוד הלאומי זה שמאל רדיקלי? אתה מתעלם מההסברים ומההיגיון ואתה קורא לי לא מחובר למצאיאות? נראה לי לך יש הרבה יותר קשר לחבר'ה הזויים כמו יהודים שמצביעים חד"ש. שניכם חיים במין בועה של נאיביות, הם חושבים שכולם יהיו חברים שלהם אם הם יגישו עצמם לשחיטה ושהערבים חושבים כמוהם, ז"א כאילו המצב סימטרי, ואתה חי בבועת פנטזיות אימה שאם ניתן למספר מצומצם של פליטיפ להיכנס אז זה מה שיהרוס את המדינה, במקום לדאוג לדברים האמיתיים שמאיימים להרוס את המדינה

מתכNET

New member
אני בדיוק רואה את המחזמר שיער ב YOUTUBE

ואני חושב לעצמי,איזה כיף זה לחיות בהרמוניה,ללא צבא ללא מלחמות ללא הבדל דת גזע ומין ללכת ברחוב ולשמוע ברקע את Aquarius..... ואז אני נזכר,,,מי הם השכנים שלנו,אני נזכר שיש עדיין תרבויות שחושבות שהאישה היא נחותה וחיתוך הדגדגן שלה (זה דבר אגב מנהג אפריקאי שהמוסלמים אימצו בכיף) הוא דבר הגיוני. אני חי במציאות,דווקא בתור שמאלני ופטריוט יהודי אני מבין את חשיבות זכויות האדם באשר הוא אדם אבל אני יודע שללא גבולות חוקים והגבלות אי אפשר לקיים מדינה,חברה וחיים תקינים עוד לא שמעתי אף אחד שתומך בהשארת הפליטים והעובדים הזרים איך הוא ימנע הגעתם של עוד עובדים זרים! ועוד פעם סליחה שאני פטריוט יהודי.

רפפם

New member
איך הוא ימנע? כבר הסברתי כאן כמה פעמים

חפש בהודעות שלי! אתה כנראה סתם רוצה להתווכח

רפפם

New member
אבל כצל'ה ואלי ישיש הורסים את המדינה

היהודית בצורה הרבה יותר חמורה מאשר כל האפריקאים והעובדים הזרים, ובכלל העובדים הזרים חוץ מהסיעוד, מחליפים את הפלשתינאים שעבדו כאן

מאדמאן

New member
זו בורות לשמה - וכמובן הסתה פרועה

אתה לא מכיר את אלי ישי ולא ישבת איתו שניה כי אתה נעול ולא מסוגל לצאת ממעגל השטנה. זו אינה אשמתך, זו הסביבה שלך - אלי ישי הוא בין השרידים היחידים של השומרי על הצביון היהודי של המדינה - מה שיהודי בעיניו, כשרות, נישואים יהודיים, אי אכילת טרף, הנחת טפילין, קידוש , טהרה וכיוב' - הם טריפות בעניך וזו הסיבה שאתה רוצה להביא לכאן עוד אנשים כמותך - רק גויים, אם תנבור היטב בסיבה לכך תגלה שזה נובע מאיזשהו תסכול היסטורי או גנטי של חוסר הצלחה להתמודד מול "פרימיטיבי" כמו אלי ישי.

רפפם

New member
קודם כל תרגיע

אין לי שנאה אל אלי ישי, ואני לא נגד יהדות, אתה רוצה לשמור על הדת? תשמור, אל תכפה עלי לעשות כן. אני יודע שהוא מעוניין שתחושת המסכנות והקיפוח תימשך כדי שימשיכו להצביע לש"ס אני זוכר שהיה להם קמפיין שלם של "דופקים אותך כי אתה מזרחי". פטור גורף לבחורי ישיבות זה טוב למדינה, זה צביון יהודי? לחיות משנורר ולא לצאת לעבוד זה טוב? להביא כל שנה ילד? כי זה מה שש"ס מעודדים. צא כבר מהפראנויה שמי שלא דתי ולא מעוניין בדת הוא נגדך ושונא אותך, אני לא בעד ולא נגד, יש דרכים שפויות לשמור על הדת, כמו תנועת מימ"ד, אין לי אינטרס להביא גויים או יהודים, מבחינתי זה חסר משמעות, אני לא גזען. יש לי אינטרס שהממשלה תהיה לא מושחתת, אלא אנושית ומוסרית ושיבואו לכאן אנשים עובדים וחרוצים, ולא אנטי ציונים כפי שאברדך אחד ממצביעי ש"ס אמר לי שהם בפירוש נגד המדינה, אז די לצביעות!

רפפם

New member
ד"א תסכול גנטי והיסטורי של חוסר הצלחה

גורם לאנשים לחשוב שהם "עם נבחר" או שהם מקופחים ודופקים אותם באופן קבוע, ולכן הם שונאים את מי ששונה ו"נחות" מהם כי הם עצמם מלאים ברגשי נחיתות. אני בדיוק להיפך, בעיני אין עם או גזע נבחר כולם בני אדם שווים, אני לא חושב שדופקים אותי באופן מיוחד בגלל שאני חצי מזרחי

מתכNET

New member
עם שלא חושב שהוא נבחר הוא עם נחות!

כל בן אדם שאינו חושב שהוא "נבחר" או מיוחד הוא אדם נחות!!! אני לא מבין את הגישה הזאת,מצד אחד אתה אומר שכלך בני האדם שווים,קרי אני מניח שאתה מתכוון גם ליכולתם השכלית ומצד שני אתה מכנה את העובדים הזרים "מסכנים" וכי אם הם שווים ביכולתם מדוע הם צריכים לחפש עבודה במדינה אחרת או לברוח מהשמדת עם? יכול להיות שמי שמשמיד עם לא בהכרח שווה לשאר בני האדם?!? הגלובליזציה של המוסר שמנסה לעשות השמאל הרדיקלי תוך התעלמות מהבדלים בין אנשים ותרבויות מסכנת את החיים של כולנו.

SupermanZW

Well-known member
נראה לי שאתה סובל מרגשי נחיתות

מי שלא סובל מרגשי נחיתות לא חש צורך להתגאות בעצמו כל הזמן ולנסות ליצור רושם כאילו הוא "מיוחד" מכל השאר. מי שלא סובל מרגשי נחיתות שלם עם עצמו ולא חש צורך ב"עליונות" או ב"נבחרות" או במשהו שיבדיל אותו מכל שאר בני האדם בעולם כדי להיות אדם טוב ופרודוקטיבי. מי שגזען הוא אדם נחות מפני שאינו מסוגל לקבל את האחרים כפי שהם ולהכיר בהיותם בעלי זכויות למרות היותם שונים ממנו. יכול מאוד להיות שרגשי הנחיתות שלך מוצדקים, אני לא יודע אם כך הדבר (כי אני לא מכיר אותך) אך ממה שכתבת נובע שיש דברים בגו. זה נכון שבני אדם אינם שווים ביכולותיהם, באופיים, בבחירותיהם, במראם, בהישגיהם ובעוד הרבה דברים, עם זאת אין הצדקה לגזענות או להגדרת קבוצות שלמות של אנשים כעליונים או נחותים.

גם אלי ישי שכח מה זה להיות יהודי

תורה אחת ומשפט אחד יהיה לכם ולגֵר הגר אתכם"... מכיר את זה מהלימודים בישיבה נשמה? "גירוש עוצמתי".. איזה שם מגניב לסרט פעולה, ממש מרשים. וכן, הוא ממשיך לעבוד על כולם כשהוא אומר שהקצאת העובדים הזרים לא תורחב מעבר למה שיש היום. מה זה אומר? זה אומר שבזמן שהוא מפטפט על מאבק במהגרים הולכים לגרשם ושוב יביאו חדשים, כאלה שעוד לא הספיקו להתאקלם ולהבין את זכויותיהם, גרים חדשים שאפשר לעשוק אותם, לתפארת תורת ישראל. על יעקב כץ בכלל אין מה לדבר, כל השיח שלו פתטי, כולל הניסיון לקשור לעניין את ההתנחלויות בעזה(...?). ומעניין ששניה אחרי שהוא מדבר על הזוועה של גירוש יהודי ספרד- הוא רוצה לעשות אותו דבר בארץ. כמו שאמרתי- יהודים צבועים שמתנערים מכל אחריות למסורתם ולהיסטוריה שלהם. הוא לא רוצה "גויים ביהודה ושומרון"? איך אמר ביבי? שהוא לא מוכן שהשטחים יהיו "יודן ריין"? וחברו מימין דורש שהם יהיו "גוי ריין"... הוא כנראה שכח שהגדה מלאה ב"גויים", הרבה יותר מישראלים... ולמי שיש עוד ספק בגזענות של האדם הזה- שישים לב: אין לו בעיה עם המהגרים מהפיליפינים, יש לו בעיה רק עם האפריקאים...

דרך אגב רפפם, יש לי תחושה שאם דרעי היה שם

במקום העבד-כי-ימלוך, הדברים היו נראים קצת אחרת.

למעלה