עבודה אמיתית מהבית -יש כזה דבר?

eliranm2

New member
עבודה אמיתית מהבית -יש כזה דבר?

הכונה לעבודה שהיא לא מכירות וקבלת תשלום לפי המכירות
או צפייה בפרסומות או סקרים בשביל כמה אגורות...
אני מתכוונן ל -האם אני יכול להיות בבית - ולבצע איזושהי עבודה מועילה אמיתית כלשהי (לדוגמה לבצע טלפונים או מיילים במטרה להעביר מסר כלשהו וכו..) , או תשלום שהוא קבוע לפי שעות ולקבל על כך תשלום
?!

spacetimec

New member
הכוונה עבודה כשכיר?

בעיקרון יש ובעבר גם נתקלתי במודעת דרושים לעוזר/ת מהבית - להרים טלפונים, לשמור על יומן פגישות וכו'. יש גם עבודות שירות לקוחות מהבית שבו אתה מקבל קו או מספק שירות לקוחות דרך אינטרנט בצ'אט. אבל אין יותר מיד היצע בעבודות כאלו וסביר שיש גם הרבה מועמדים על כל עבודה.

כפרילאנס כמובן שיש מגוון דברים שאפשר לעשות מהבית, החל מתמלול ותרגום ועד פתיחת חנות אינטרנטית.

einatgross1

New member
יש גרפיקאים שעובדים מהבית כשכירים

פסיכולוגים, רופאי שיניים, עורכי דין, יועצים ארגוניים, עובדי השמה....נגמרה לי כבר הנשימה

PhileasFogg

New member
חבל שאתה לא כותב, בטופס, באיזה מוצר מדובר

זה נראה לי כמו משהו מאוד בסיסי, כשמדובר בגיוס אנשי מכירות. אחרי הכל, הא"ב של שיווק מוצלח, זה שהבן-אדם יאמין במוצר שהוא מוכר ויתחבר אליו, לא?

הטופס, כמו שהוא עכשיו, נראה כמו מתכון בדוק לבזבז לך את הזמן עם התעסקות עם מועמדים לא מתאימים.

אז

gamesfun

New member
האמת שאתה צודק...

וגם זאת שיטת גיוס פחות טובה מאשר אתרי דרושים ששם אני מקבל מועמדים טובים ומאבחן אותם ממש מהר.

PhileasFogg

New member
אני רואה שסילקת את הדף. חבל, כי...

...לדעתי אפשר היה לתקן אותו ממש בקלות.

פשוט היית מסביר בכמה שורות מה אתה מוכר.

וא-פרופו מה אתה מוכר, שמתי לב שגם אתר הבית שלך לא מסביר את זה. וזה גם לא כתוב בשום מקום האחר. אני מניח שהמוצר/שירות שלך קשור איכשהו למכירות, ובתור מישהו שהציב לעצמו אתגר להרוויח 40 אלף ב-80 יום, ייתכן והמוצר של יעניין אותי (כלקוח או כמשווק - אחד מהשניים)

אז בא לך לספר לנו במה מדובר? או שזה סוד?

gamesfun

New member
אני לא מבין מה אתה רוצה ....

הדף קיים ולא שיניתי בו כלום.
סה"כ הוא בסדר גמור .
מי שמתאים לתפקיד מגיש מועמדות ויקבל לפרטים בהמשך.
התפקיד לא מתאים למי שעושה לעצמו אתגרים שונים של 80 יום (אפילו שזה חמוד) ומיועד למי שמחפש עבודה לטווח ארוך ויש לו ניסיון במכירות טלפוניות.

PhileasFogg

New member
איכשהו, הקישור הוביל אותי לדף הבית שלך

עכשיו זה שוב מוביל לאותו הקישור שהיה קודם.

בכל מקרה, כשנכנסתי לדף הבית שלך, ראיתי סרטוני וידאו חמודים (אם יורשה לי להשתמש במילה שלך) אבל לא ראיתי שום רמז למוצר שאתה מוכר. אז הסתקרנתי לגבי הסיבה שאתה מעוניין באנשי מכירות - זה הכל. וסקרנותי גברה שבעתיים, כשראיתי שמיצבת את עצמך ככריש מכירות בעצמך.

אבל עכשיו אני מבין שטעיתי בכך שהתעניינתי. אילו היית מוכר משהו בעל ערך אמיתי, אז לא היית מגיב ככה למישהו שמתעניין בכנות במה שאתה עושה. כנראה שאתה סתם מחפש פרייארים (ובגלל זה גם כל ה-hush hush והצורך במכירות אחד-על-אחד בטלפון).

וזה חבל. כי חשבתי שאולי הפעם, לשם שינוי, אפגוש גורו מכירות שיש לו גם איזשהו מצפן מוסרי. או לפחות, שאפגוש בגורו מכירות שלא יראה כמו איזו איילה שנלכדה בין פנסי מכונית, אחרי שתי שאלות פשוטות.

PhileasFogg

New member
קבל טיפ מכירות בחינם:

לכתוב תגובה לא קשורה רק בגלל שאתה רוצה לומר את המילה האחרונה, זה ממש אבל *ממש* לא טוב לעסקים.

ועכשיו, נאה דורש נאה מקיים, אני משאיר את זכות המילה האחרונה לך.

gamesfun

New member
אולי אני טועה,

לא ממש הבנתי מה לא קשור בתגובה שלי.
סה"כ להערכתי ואלי אני טועה מי שרוצה לעבוד במכירות שהוסברו בכלליות בדף מגיש מועמדות.
אופי הדברים המדויק יוסבר למועמד בתהליך המיון ואולי טעיתי שהדבר צריך להיות מובן באותו דף. להערכתי ואלי אני טועה, כאשר מישהו מגיש מועמדות לעבודה כלשהי הוא לא מקבל הסבר מפורט על כל דבר ודבר בתוך פרסום המשרה עצמו.
בנוסף, פירוט המשרה היה יותר ברור בתוך אתרי הדרושים כי צפיתי שמשם יבואו הרבה מועמדים ולכן גם השקעתי פחות בפירוט המשרה בדף ששלחתי לך.

המשך יום מקסים.

PhileasFogg

New member
אתה יודע, זה מזכיר לי פעם שבאתי לראיון עבודה

עניתי למודעה בעיתון בקשר לעבודה בחברת מחשבים. הכנתי תיק יפה עם כל פרוייקטי התכנות שעשיתי בעבר, ציוני הבגרות שלי במחשבים ובמתמטיקה, ותעודת מתכנת מקורס שעשיתי.

הכל היה מוכן כדי להמם את המראיין... ובסוף התברר שהם רוצים איש מכירות ולא מתכנת. את הפרט הקטן הזה, הם לא טרחו לציין במודעה שלהם. ואני לא ידעתי אם לכעוס עליהם שהם בזבזו כך את זמני, או פשוט לשאוג מצחוק נוכח האבסורד של כל העניין.

אז כן, כנראה שאתה צודק שיש מקומות שנוהגים ככה. אבל זה לא הופך את ההתנהלות הזו לפחות אבסורדית. וגם במקרה שלך, שאתה כן אומר שמדובר ב"איש מכירות", זה עדיין מאוד תמוה. מה אתה מוכר? מכוניות פררי? מזון לכלבים? חבילות נופש באיים הקאריביים? אני מניח שאני, כטירון בעסקים, לא ממש צריך להסביר לשועל ותיק כמוך מה הבעיה עם הגישה הזו. אולי אדם נאיבי יותר עשוי לחשוב ש"איש מכירות" זה מקצוע חובק-כל, ושאותו האיש יכול למכור גם בקבוקי חלב וגם טיסות להונלולו, אבל לא אתה.

מה שמוביל אותי לנקודה עוד יותר תמוהה בכל ההצעה שלך, והיא ההתעקשות הזו שלך להתייחס למהות מוצר שלך כאילו הוא סוד צבאי. אם אתה כל-כך רוצה למכור, בשביל מה הסודיות? ולמה דווקא אנשי מכירות טלפוניים? אתה חייב להבין, שלצופה מהצד, כל העסק הזה מריח לא טוב.

gamesfun

New member
אולי אני טועה ...

אבל נראה שאותו לאירוע הפך אותך לממש חשדן .
בגדול לרוב עסקים שמחפשים איש מכירות זה בשביל למכור את המוצרים שלהם ואם מחפשים מתכנת אז זה כדי לתכנת את התוכנה שלהם. לפעמים יכולה לקרוא אי הבנה כמו שקרתה אצלך בזמנו וחבל שכך.
לצערי,למרות שניסיתי להריח את מה שאתה מריח, ממש לא הצלחתי בכך. סה"כ מדובר במכירת שירותים לעסקים כמו שהעסק שלי מתעסק בהם. לרדת לרמת הפיקסלים אני אשמור לראיון העבודה הטלפוני שאבצע.

המשך יום מקסים :)

PhileasFogg

New member
קבל עוד טיפ חינם בנושא תדמית אישית:

הקטע הזה שהתחלת לסיים כל הודעה שלך ב"המשך יום מקסים", גורמת לך להצטייר כחלקלק וצבוע, ולא באופן שבו אתה התכוונת. זה נראה כאילו אתה מדקלם באופן מוכני טכניקה לטיפול בהתנגדויות, ולא באמת מתכוון לזה.

ואחר-כך מתפלאים למה לאנשי מכירות יש כזה שם רע...

gamesfun

New member
היי PhileasFogg

האמת,אני ממש לא יודע למה יצרתי רושם כזה רע, אני באמת התכונתי למה שרשמתי . אין לי אינטרס לאחל לך יום רע . הרושם שקיבלתי, אולי אני טועה , שהתעסקת עם אנשי מכירות לא אתים ואני גם נתקל בתופעה הזאת ובסוף זה פועל לרעת העסק. איש מכירות , כמו שאני רואה זאת , ואתה יכול לתקן אותי אם אני לא רואה נכון מטרתו לעזור ללקוח למצוא את הפתרון המתאים בשבילו. נכון שיש אנשי מכירות , שדוחפים דברים לא נחוצים לקשישים מסכנים , הדבר פוגע בסוף בכל אנשי המכירות שמהווים כ 10 אחוז מהתל"ג בגוש האירו ובצפון אמריקה ובטח גם בישראל. אנשי מכירות אתים שאני מאמין שהם הרוב, רואים את האינטרס של הלקוח ואת הצרכים שלו ומתאימים לו את המוצר המתאים ביותר לצרכים שלו ולרצונות שלו תוך התייחסות לפחדים שלו. בנוסף, ברצוני לציין שכל עסק חייב אנשי מכירות, גם עסק שעוסק בתוכנה אחרת המהנדסים יהיו מובטלים וגם משרדי התיירות אחרת הטייסים יהיו מובטלים :)

אם למשל תכניס את האיימל שלך באתר שלי אני שולח הרבה מידע חינם וגם מה שאני מוכר בא עם החזר כסף מלא של 30 יום אבל אם תבוא אלי אפילו אחרי 45 יום אחזיר לך את כל כספך כי האינטרס שלי הוא לעזור לך להגיע לאינטרס שלך אחרת אני אפסיד כאיש מכירות. גם כאשר אני מעסיק אנשי מכירות ההנחיה שלי שהאיש מכירות יעזור ללקוח ולא ימכור למישהו לא מתאים מוצר שהוא לא מתאים. יש מעקב מלא של כל הדברים הנ"ל בעסק שלי ויש מודלים מכירות שהותאמו בשביל העניין.

הערה : סליחה על המשפטים הארוכים שלי שהם קצת פחות מובנים.

מקווה שעכשיו תאמין לי לאיחול הבא ואם לא אז זה בסדר :
שבת שלום :)

gamesfun

New member
תיקון טעות ....

10 אחוז מהתל"ג זה לא מדויק. זה 10 אחוז מכוח העבודה .

PhileasFogg

New member
לא נעים לי להגיד, אבל הם דיברו בדיוק כמוך

ושאני אומר "בדיוק", אני מתכוון ב-ד-י-ו-ק. כולל כל ההסבר הארוך שהרגע כתבת על "המיעוט הלא אתי שנותן שם רע לרוב" - כמעט מילה במילה. וכולל, גם, כל הקטע הזה שפתאום עוברים לקטע של איחולים לבביים ברגע שהאדם השני מגלה איזושהי התנגדות לדבריך. באמת, כפיר, זה אחד הטריקים העתיקים ביותר בעולם המכירות.

אבל אתה יודע מה? אני מודה שאולי שפטתי אותך יותר מדי בקשיחות. אני בהחלט פתוח לאפשרות שאתה נוהג ככה מפני שככה לימדו אותך, ולאו דווקא בגלל שלך עצמך יש באמת משהו להסתיר. אבל אם זה המצב, אז דע לך שאתה גורם לעצמך נזק. (ואם ככה אתה מלמד אנשים למכור, אז אתה גורם - ייתכן שבלי כוונה - נזק גם להם)

gamesfun

New member
PhileasFogg יש לי שאלה אליך...

איך הייתה משפר את האמינות שלי בעיני הגולשים באתר או האמינות שלי בהתנסחות שלי בפורומים ?

למעלה