עבודה אמיתית מהבית -יש כזה דבר?

PhileasFogg

New member
קודם כל, תבנה טופס שלוקח יותר מ-3 שניות ליצור

הטופס הזה שאתה מפמפם פה בפורום שוב ושוב, לא מוסיף לאמינות שלך. הוא משדר עצלנות וחוסר רצינות, במקרה הטוב, וניסיון עוקץ (או טופס לדייג כתובות מייל) במקרה הרע.

ודבר שני: תפסיק לחשוב כל הזמן על שיווק, ותתחיל להיות פשוט אתה. זו טעות שגם אני קצת נפלתי בה, מאז שהתחלתי את האתגר שלי, but I feel much better now

(בדרך-כלל אני לא מתנהג ככה, אבל כשיש לך דד-ליין מלחיץ במיוחד אז לפעמים מאבדים את הראש)

תבין: בעולם השיוק האגרסיבי של היום, אנשים ש-ו-נ-א-י-ם שמנסים למכור להם או לדחוף להם דברים. אפילו אם זה דברים שהם צרכים. לצרכן של המאה ה-21 כבר נמאס מכל ה"טכניקות" וה"טריקים" והפוזות, שבהם הוא נתקל בכל פינת רחוב (הן בעולם האמיתי והן בעולם הוירטואלי).

בקיצור, תהיה אמיתי בדרך שבה אתה מתקשר עם אנשים, ותראה איך האמינות שלך מזנקת פלאים. (ולא, אין שום אפשרות לזייף את זה. לפחות לא לאורך זמן)

gamesfun

New member
האמת....

שהבנתי שהייתה תקלה בדף בגלל פריצה האקר ..... טופס פשוט בגלל שיש צרוך רק בקורות חיים , אולי אני טועה.
הוספתי את המידע שנמחק מחדש .

PhileasFogg

New member
אני רואה שתיקנת. בהחלט נראה יותר טוב.

רק התירוץ הזה של "היתה תקלה בדף בגלל פריצה של האקר" צורם לי. לא יודע מה יותר גרוע: המחשבה שבמשך שבועות פימפת פה דף מבלי לשים לב שהוא נפרץ, הוא שמדובר בתירוץ נוסח של "מפלצת אכלה לי את שיעורי הבית".

fortunes

New member
כמובן, תתחיל מבדיקה ב ODESK \ ELANCE

מה אתה יכול לעשות, יודע לעשות, והתשלום השמציעים יתאים לך (אחרי השתפשות וצבירת רייטינג באתר).

למעלה