עבודה במישרה חלקית מאד שמתאימה גם לסטודנט/ית

עבודה במישרה חלקית מאד שמתאימה גם לסטודנט/ית

לע"ס

אנו מחפשים מנהל/ת משרד, לעבודה לפי שעות (כ1-2 שעות ביום) מהבית.

תוכן התפקיד - ליצור תיעוד של כל המטלות השונות המועברות לעובדים השונים, לוודא שכל המטלות מתבצעות, ולדווח אחת ליום על סטטוס המשימות. לוודא שאף משימה לא נופלת בין הכסאות.

תכונות נדרשות: סדר, ארגון, אסרטיביות, ידע בתוכנות אופיס, אנגלית כשפת אם (חלק מהעובדים אינם דוברי עברית וחלקם לא בישראל).

עיקר העבודה יתבצע במייל, כשלעיתים פעם ב' יהיה צורך להרים טלפון.

נא לפנות עם פירוט מדוע את/ה האדם המתאימ/ה ביותר לתפקיד הזה וציפיות שכר אל [email protected]

תודה!

GrennCard

New member
מה שנדרש מאיתנו פירטת יפה מאוד

אבל שכחת לציין כמה מזומנים נקבל כדי ללכת למכולת לרכוש אוכל , על מנת שתהיה לנו האנרגיה המתאימה לבצע את המשימות שפירטת כל כך יפה

GrennCard

New member
מה זה ציפיות שכר?

מה זה המכרז של המדינה? מי שייתן את ההצעה הכי נמוכה הוא הזוכה המאושר? אתם עושים צחוק מעבודה?
תהיו הוגנים עם עצמכם ועם העובד הפוטנציאלי , ותפרסו טווח שכר המקובל עליכם

ציפיות שכר זה אומר שהעובד מציע טווח

ומנמק את הטווח שלו.
זה שאתה סבור שהשיקול היחיד בגיוס עובדים הינו בקשתם לשכר נמוך, זה מאד מצער, ואם יהיה לך פעם עסק, אז זו אמונה שתפגע בך, אבל אמונה שגויה זו איננה מחייבת אחרים.
בברכה,

ציפיות שכר זה כשהעובד מציע טווח, ומנמק

אותו.
אם אתה סבור שהקריטריון היחיד לגיוס עובדים הוא שכר נמוך, אז זו אמונה שתפגע בך מאד אם פעם יהיה לך עסק. כמובן שאמונה זו איננה מחייבת אחרים.
בברכה,

GrennCard

New member
החלטת לעשות מאיתנו צחוק?

אני מבין בעסקים יותר טוב משאת חושבת. אני יודע היטב מה הרציונל שעומד מאחורי "ציפיות שכר". אנחנו לא מטומטמים בפורום הזה ואין צורך להפוך אותנו לכאלה.פשוט תגידי כמה כסף את תשלמי עבור העבודה זה הכל. הכי פשוט בעולם.

אחזור ואמליץ לבדוק את האמונות שלך לפני הקמת

עסק, אם אתה חושב שמה שעובד יכול להציע הוא אחיד, ולכן התמורה היא אחידה. בעיני מה שכתבת מופרך כמו לחשוב שהדבר הכי חשוב בהשתלמות זה כמה היא עולה, ולכן לבחור את ההשתלמות שעולה הכי פחות.
אני לא עובדת כך. לא כמטפלת, ולא כבעלת עסק. כשתרצה להצליח בעסקים, אני ממליצה לעבור לMODE של RETURN ON INVESTMENT, מוד של עלות בלבד ישמור אותך מאד מאד קטן, דל ומצומצם.
שיהיה לך בהצלחה במסלול בו תבחר,

GrennCard

New member
לאנשים פה לא אכפת מפילוסופיה ומודלים

אנשים רוצים לדעת עם מה הם ילכו למכולת מחר.מה זה ציפיות שכר? איך בדיוק אתם ממיינים על פי ציפיות שכר? האם מי שכתב את ההצעה הגבוהה ביותר הוא זה שיגיע לראיון עבודה? בעיני זו בקשה מופרכת לבקש לכתוב על קורות חיים ציפיות שכר.

אני רואה שפספסת גם את זה שלא ביקשתי קורות

חיים אלא משהו אחר. העלות לא מעניינת אותי בנפרד מאותו משהו אחר.
אם אתה לא יכול לנמק למה אתה מתאים, וכמה אתה שווה, אל תצפה שאחרים יעשו את זה בשבילך. אם אתה חושב שאתה יכול להצדיק את העסקתך לא במונחי RETURN ON INVESTMENT אלא במונחי מה אתה קונה במכולת, שיהיה לך בהצלחה, אני לא מגייסת כך עובדים.

GrennCard

New member
לא בדיוק הבנתי מה קשור מה שאת מחפשת לפורום

עובדים סוציאליים. האם העבודה שאת רוצה לתת היא בעבודה סוציאלית? או שאת פשוט חושבת כמו רבים אחרים שכאן ניתן לקבל את הצעות השכר הנמוכות ביותר ולקבל את התמורה הגבוהה ביותר?

א. אני במקור עו"ס בעצמי

ב. אני חושבת שזו עבודה שעשויה להתאים לסטודנטים, כולל לסטודנטים של ע"ס, וגם למי שמחפשים השלמת הכנסה (גם מתאים לע"ס).
ג. לדעתי ע"ס זו הפרופסיה הכי מרשימה שקיימת, היכן שניתן להשיג עובדים שהם גם ע"ס זה מבחינתי ערך מוסף, גם אם העבודה היא לא בע"ס.
ד. עובדים שבעתיד יכולים להשתלב בעוד פונקציות הם בעיני יתרון, הרבה מאלו שעובדים אצלי בתפקידים יותר בכירים התחילו בתפקידים פשוטים. אני אוהבת להתחיל עם משימות קטנות לפני שנסמכת על עובד חדש מצד אחד, ואני אוהבת את האפשרות לאופק קידום מצד שני.
ה. מחפשי עבודה נבונים מבצעים 'ריגול תעשייתי' על מקום העבודה שמפרסם את המודעה ואז הם רואים קשרים שאחרים לא רואים. למשל מי שלא מבין את הקשר, ולכן את הפוטנציאל, נפסל מבחינתי על הסף, ולא הייתי נוגעת בו גם אם היה מגיע חינם, ולמעשה גם אם היה משלם.

באופן כללי אין הדבר נהוג

לא מפרסמים טווחי שכר ולא מדברים על שכר לפני שמתקיים ראיון. כשמבקשים מאנשים לציין ציפיות שכר, משמעות הדבר היא שהשכר המקסימלי שהם מוכנים לתת הוא... נמוך, ולפניה עם ציפיות שכר לא מתאימות, לא יחזרו.

ישנה בחירה, מפרטת קצת על תהליך המיון שבוצע

לטובת הקוראים שכן עשויים להפיק מזה משהו כשהם פונים בתגובה למודעת דרושים.
א. כל מי שפנה בלי ציפיות שכר או כל מי שפנה רק עם קורות חיים, או מי שפנה לא למייל שפרסמתי כמייל לפנות דרכו אלא דרך המדיה בה פרסמתי נפסל על הסף - התבקשת שלוש בקשות פשוטות, אם אינך יכול לעמוד אפילו בהן, אין מה להמשיך.
ב. מי שהראה בנימוקים נסיון קודם בהפקות או אחריות אחרת על שפע תיאומים עלה לשלב הבא, מי שלא עשה זאת מעולם סונן.
ג. מי שהראה בנימוקים הקשר שבו הסידור של שעה-שעתיים ביום מתאים לשנים הקרובות ולא זמני עלה לשלב הבא. מי שלא עשה זאת, או נתן תחושה של בהזדמנות הקרובה אני מוצא דבר אחר - סונן.
ד. מי שהראה בנימוקים את האפשרות לגמישות - עלה לשלב הבא.
בשלב הזה היו רק שתי מועמדות, אחת מהן עם נסיון רב יותר, אז ננסה קודם איתה, ואם חלילה יהיה קושי, נפנה לשניה.
התעריף של זו עם הנסיון הרב יותר הוא במקרה גם ציפית השכר הגבוהה ביותר שקיבלנו, אבל הנסיון שהציגה נראה לנו שווה את הפער לעומת המועמדת השניה (55 מול 70, סך הכל הוצג לנו טווח של 35-70 לשעה).
לצערי מעט העו"סים שפנו נפלו כבר בשלב א'.
אני מקווה שהשקעת הזמן שלי בפירוט תהליך המיון תעזור לחלק מהקוראים, בהצלחה בעתיד,

gili3786

New member
נראה לי שבשביל המשרה המוצעת הדרישות שלך קצת

מוגזמות ומתנשאות.

המעסיק הוא זה שקובע מה הדרישות למישרה מסוימת

בהקשר הזה אני המעסיקה, ואני מכוונת מאד גבוה. איכות זו לא מילה גסה.

sher2004

New member
אני אישית לא אוהבת

שמבקשים לכתוב ציפיות שכר כי אז אני לא יודעת מה לכתוב. אם אני אכתוב שכר גבוה אז אני לא אתקבל ואם אני אכתוב שכר נמוך אז אולי אני אתקבל לעבודה אבל אני אהיה עם תחושה של ניצול.

הדרך הנכונה לעשות זאת היא לכתוב

שכר שבעינייך הוגן, ולהצדיק אותו בפנייה. לתת למחליט עוד קריטריונים לבחור לפיהם מלבד המחיר. זה נכון גם למטפלים פרטיים.

טל

מי שלא עבד עדיין באופן פרטי מטבע הדברים יתקשה לדעת מה לכתוב בצפיות השכר. שכר הוגן זה דבר שרוב העוסים לא ממש מכירים ולא מורגלים לבקש אותו. זה עדיין לא פוסל אותם כאנשי מקצוע. לך זה ניראה דבר פעוט ומינימאלי אבל למי שצריך לראשונה בחייו להגדיר צפיות שכר זה מאוד קשה. עלייך לקחת זאת בחשבון אם את מעוניינת בעוסים למשרה הזאת.

הי, צריך לזכור שכל מעסיק צריך בדר"כ אדם אחד

עבור מישרה מסוימת, ורוצים לבחור את האדם המתאים ביותר. אם למישהו יש חסמים, חששות, אישיוז למיניהם וכד', כאיש מקצוע, בעיני זו אחריות שלו לקחת עליהם אחריות ולטפל בהם, כדי לקדם את עצמו. הציפיה שהמעסיק יתנהג כמו הורה מטפח בכלל, ולמי שאפילו אינם עובדים עוד אלא רק מועמדים בפרט, וינסה למצוא את היהלום הגלום בכל אחד ואחד שמציע עצמו וכד', אין לה על מה להתבסס. מי שלא מכיר ולא מורגל וכד', יתכבד בבקשה להכיר ולהתרגל, או שלא. בעיני בשוק העבודה התחרותי מאד של היום, המחיר של להכיר ולהתרגל (להכרה בערך העצמי ולבקש שכר הוגן) נמוך מהמחיר של לא להתרגל לכך.

למעלה