עבודה במישרה חלקית מאד שמתאימה גם לסטודנט/ית

sher2004

New member
אני אישית לא אוהבת

שמבקשים לכתוב ציפיות שכר כי אז אני לא יודעת מה לכתוב. אם אני אכתוב שכר גבוה אז אני לא אתקבל ואם אני אכתוב שכר נמוך אז אולי אני אתקבל לעבודה אבל אני אהיה עם תחושה של ניצול.

sher2004

New member
אני אישית לא אוהבת

שמבקשים לכתוב ציפיות שכר כי אז אני לא יודעת מה לכתוב. אם אני אכתוב שכר גבוה אז אני לא אתקבל ואם אני אכתוב שכר נמוך אז אולי אני אתקבל לעבודה אבל אני אהיה עם תחושה של ניצול.

GrennCard

New member
הטל הזאת החליטה לעשות מאיתנו צחוק

אני מציע למשתתפי הפורום הנכבדים לא לשתף פעולה עם היהירות וההתנשאות הזאת. שתלך לחפש פראיירים בגיובאסטר ואתרים נוספים.

תגיד אתה עו"ס? כי אתה נשמע מאד מאד מנותק

כשאני הייתי סטודנטית לע"ס, עבדתי בעבודות שחורות של לעמוד ולצלם למרצים ספרים ומאמרים תמורת המחיר האסטרונומי של 21 ש"ח לשעה (21 כי היה לי כבר תואר שני קודם, אחרת זה היה 20), וגם כששודרגתי אח"כ לעוזרת מחקר ועוזרת הוראה השכר שלי 'האמיר' ל23 שקלים לשעה, והעבודה דרשה ממני להגיע כל פעם לאוניברסיטה. כשהייתי צריכה פרנסה בשלב בין סיום הלימודים לתחילת העבודה, עבדתי ב25 וב 30 ש"ח לשעה.
אני כתבתי על מישרה נוחה בשעות גמישות *מהבית*, ואם היית טורח לשים לב לקלט שמגיע אליך ולא רק לפלט שיוצא ממך, היית רואה שהתפקיד מאז שפתחתי את ההודעה א. כבר אוייש. ב. ב- 70 ש"ח לשעה.
למה שאתה קורא 'תנאים של פראיירים' אני קוראת - הלוואי עלי עבודה בתנאים האלו ובתשלום הזה בזמן שהייתי סטודנטית, איזה חיים קלים זה היה עושה לי. למעשה תנאים כאלו הם נוחים להשלמת הכנסה גם למי שאינם סטודנטים.
בכל אופן אל חשש, אין שמץ של סיכוי שתזכה לשתף פעולה עם מה שאני עושה או אעשה אי פעם. אם אתה רוצה לוודא ב- 100% - שלח לי את השם שלך בפרטי, ואוודא שלעולם לא אעסיק או אשכור אותך (העסק שלי מעסיק עשרות (בודדות) של מטפלים ברחבי ישראל, רובם עו"ס). אחרת נצטרך להסתפק בודאות שהאטיטיוד שלך יפסול אותך על הסף גם אם תפנה.
גם בפעם הבאה שתהיה לי מישרה פנויה, אחזור ואציב אותה גם כאן, את אחת העובדות הכי טובות שלי פגשתי מחדש כאן, ואני תמיד שמחה לקבל לעבודה עו"סים היכן שניתן.

GrennCard

New member
כן אני עוס והאיומים שלך ממש לא במקום

את לא צריכה להתנקם בנו על זה שפעם מישהו "דפק" אותך בנושא שכר. ואם באמת העסקת מישהו ב 70 שח לשעה , קשה לי להאמין אבל נניח שכן , אז זה מכובד בהחלט ,ואין שום בושה לפרסם את התעריף הזה בעת הצעת העבודה.

אני מקווה שהשאר כן הפיקו מהפירוט שהבאתי

את מה שלא הצלחת להפיק. אולי הבעיה היא שזו עצה חינם ולא בתשלום... רק הבוקר מטופל שאל אותי איך לתמחר את עצמו ואמרתי לו שלעולם לא יציג מחיר במנותק מנימוק למחיר.
וזה לא איום, זה תיאור מצב.

למעלה