עבודה במקסיקו - שווה???

krembo27

New member
עבודה במקסיקו - שווה???

אני רוצה לעבוד במקסיקו בעגלות או בכל דבר אחר והמליצו לי על האי פלאייה דל כרמן..מישהו יודע אם שווה לעבוד שם מבחינת כלכלית?

eladts

New member
רמז

בארה״ב יש המוני מקסיקנים לא חוקיים שהסתננו לארה״ב. כנראה בגלל שהיה להם טוב להם מדי במקסיקו.

גדול

להסתנן למדינת עולם שלישי כדי לעבוד בעבודות דחק לא חוקיות שאפילו המקומיים לא עושים אותן - זה הרעיון הכי גאוני ששמעתי בזמן האחרון.
אם תחליט ללכת על האופציה הזו תכין הרבה בקשיש בצד - המשטרה המקסיקית מושחתת כמו קרטלי הסמים, ובתי הכלא שם מלאים באנשים שישמחו לבדוק את הטענה שישבן לבן מרגיש אחרת.
פלאייה דל כרמן זה גן עדן - אם אתה מגיע צורה חוקית כתייר עם הרבה כסף.
גן העדן הזה נוצר בגלל המיקום הגאוגרפי שלו ובגלל שיש שם המון מקומיים שמוכנים לעבוד בשביל 50 פזוס ליום בהנעמת זמנם של התיירים השמנים וסמוקי הלחיים.

eladts

New member
תתעודד, יכול להיות יותר גרוע

אפשר לעבור לראקה.
&nbsp
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4574820,00.html

krembo27

New member
וואו לא יכולתם להיות קצת יותר ציניים??

יש שם עגלות של ישראלים שמן הסתם לא מחזיקות מקסיקניים ולשם אני יותר מכוונת..

ANZ1

New member
קודם כל

לפי גוגל העלו את שכר המינימום ל65 פזו ליום
אז את יכולה להיות רגועה

אבל
ברצינות
למה בחורה נורמלית תרצה לעבוד בצורה לא חוקית ולהיות עברינית?
למה לעבוד במדינת עולם שלישי שאפשר לחפש לעבוד מתקדם ועשיר יותר ?
אם המטרה היא כסף, אז בתור מלצרית בתל אביב במסעדה טובה תרויחי פי 5
אם מוכרים בעגלות היו מרויחים הרבה, אז מקומים מוכשרים היו משתלטים על המקצוע
גם בעלי העגלות (בכל מקום בעולם) לא חושבים שישראלים הם אשפים בשיווק, הם רק כח עבודה זול שמוכן לעשות דברים רעים ,לעבור על החוק, ואחר כך אפשר לזרוק אותם לכלבים , כי הם ישראלים צעירים מטומטמים

krembo27

New member
תקשיב..

קודם כל אני לא רואה את זה באופן שאתה רואה את זה. אני מתכננת לעבוד בעגלות של ישראלים שבין כה וכה לא מעסיקים מקסיקנים ככה שאני לא מרגישה שאני לוקחת להם את הפרנסה. דבר שני, 80% מהצעירים הישראלים שטסים לתקופה של כמה חודשים התנסו או יתנסו בשלב כזה או אחר בחייהם במכירות בחו"ל בין אם זה עגלות,דוכנים,חנויות, אם הם ירצו להמשיך לטייל ולא לחזור עם חור בכיס ככה שלפי הגישה שלך כמעט כל הצעירים בגילאים 22-32 בעצם עבריינים.

בעקרון המחשבה היתה לעבוד בערים כמו ניו יורק,לוס אנג'לס וכו' אבל חברה שלי שגרה שנה באי הזה אמרה שאפשר לעבוד וגם לטייל שם מה שכמעט אי אפשר לעשות בערים שציינתי.אז המטרה היא לא להרוויח מליונים אלא להרוויח משכורת שתאפשר לי להשאר שם וגם לטייל.

ANZ1

New member
למה ?

למה את חושבת שבעלי עגלות מעסיקים ישראלים דווקא ולא מקומיים ?
לישראלים אין יכולת מכירה או שיווק טובה יותר מכל אחד אחר
אבל הישראלים טיפשים, כמוך, מוכנים לעבוד בעבודות לא חוקיות
ובכל מצב שיש בעיה עם החוק, המעסיק מתנער מהעובדים והם מוצאים את עצמם בכלא ומגורשים
ובהרבה מקרים המעסיק לא משלם לעובדים הישראלים וזורק אותם, הם לא יכולים להתלונן, הם עברינים.
וזה לא קשור לראיית עולם, זאת עובדה, את הולכת להיות עברינית.
אחרת, כל המעסיקים בעגלות בכל מקום בגלובוס, היה מעסיק עובדים מקומיים, אין בעיה למצוא מקסיקאים מקומים שישמחו לעבוד תמורת מעט מאד...

ואגב, בגללך ושאר המטומטמים, ישראלים צעירים כבר לא מקבלים ויזות לארצות הברית, אוסטרליה, ומדינות אחרות כמו ניו זילנד התחילו לזרוק ישראלים...
אחר כך לא מבינים למה שונאים את הישראלים בעולם.
ולמה ישראלים היום אחרי צבא לא יכולים לנסוע לטייל לארצות הברית או אוסטרליה, זה בגלל אלו כמוך שאמרו הכל בסדר ונסעו לעבוד במובינג ועגלות
ולא, את לא תמצאי אוזן קשבת אצל ישראלים בחול, הם אלו שסובלים מעברינים כמוך
וגם כל הנתונים שלך ממש לא נכונים
מעטים היום הישראלים שנוסעים לעבוד בחול, ולרובם יש אזרחות מקומית או ויזת עבודה
פחות ופחות יש עברינים כמוך

myud

New member
צא מהסרט שלך

הכל פוליטיקה מסריחה!!!
רוב העובדים הלא חוקיים כיום בניו יורק הם דרום אמריקאים ואירופאים ביחוד הונגרים שעובדים במובינג, שיפוצים וכד'.
לא רק שלא עושים לאירופאים קשיים בקבלת ויזות הם בכלל לא צריכים ויזה.
קח בחשבון, היום זה "קצת" שונה אבל רוב פקידי ההגירה שלא מאשרים לישראלים ויזות, ההורים או הסבים שלהם היגרו לאמריקה בצורה לא חוקית!

myud

New member

ANZ1

New member
"יהיה בסדר"

לפני שנים, בשנות ה60 70 וה80 כל הישראלים שהשתחררו מהצבא נסעו לטייל בארצות הברית
תשאלי את ההורים שלך ואת סבא וסבתא
אבל חלק עבדו לא חוקי בעגלות
אז ארצות הברית הפסיקה לתת ויזות לצעירים ישראלים
הישראלים עברו לעבוד לא חוקי באוסטרליה, והיום ישראלים צעירים לא מקבלים ויזות לאוסטרליה
אז הם עברו לקנדה וניו זילנד, בשנה האחרונה התחילו מעצרים וגירושים של ישראלים משתי המדינות האלו
סיכוי סביר שבעתיד הלא רחוק, ישראלים יצטרכו ויזות למדינות האלו וישראלים צעירים לא יקבלו
אז ...
לא זה לא חוקי
ולפעולות שלך ושל אחרים יש מחיר, גם אם לוקח למקומיים כמה שנים להבין...
בעתיד ישראלים לא יוכלו לנסוע לשום מקום... וזה... יהיה בגללך

forglemmigej

New member
אני רק שאלה

ישראלים שנמצאים בצורה חוקית במדינות שציינת ,לדעתך כן סובלים אותם ואתה באמת חושב שסדרת חינוך שאתה מעביר פה תכנע אותם לפעול אחרת..

רזאי

New member
הסבל שאני מכירה הוא בכניסה למדינות האלה,

לא בשהות בהן.
אני מכירה הרבה סיפורים על אנשים ישרים הגונים ובעלי כוונות טובות, שעוכבו בכניסה ליפן ועברו לא מעט תלאות כדי להכנס.
אין לי ספק שכל התיאורים והסיפורים לא ישפיעו על כל הצעירים שחושבים ש"יעשו את המכה" בעבודה לא חוקית בארצות זרות.

krembo27

New member
לANZ1 יש לך בעיית גישה רצינית..

שלא תעז לקרוא לי טיפשה, מטומטמת או כל מילת גנאי אחרת, בטח כשאתה לא מכיר אותי ויודע מי אני. לא משנה אם צדקת או לא בטענות שלך לגבי עבודה לא חוקית - ממך אני לא אקבל עצות. אידיוט.

krembo27

New member
ואם כבר נכנסתי לפה אז שתדע שמה שרשמת ממש לא נכון

90% מבעלי העגלות לא מעסיקים מקומיים וזו עובדה. יש לי המון חברים שעבדו ועדיין עובדים בעגלות ואף אחד מהם לא עובד עם מקומי. דבר שני, נכון שזה פוגע בקבלת ויזה אבל אם אתה מגיע מוכן רוב הסיכויים שייתנו לך. אחרת איך אני וכל החברים שלי קיבלו ויזה? ממש עכשיו שני ידידים שלי בני 23 שזה הגיל הכי חשוד הוציאו ויזה אז בגדול אולי יש דברים במה שאתה אומר אבל תסלח לי, בעולם שכ"כ קשה לקנות דירה, שצריך לירוק דם כדי לקבל קידום,כדי שנוכל לעמוד ביוקר המחייה הבלתי אפשרי - צריך לשרוד וכל עוד אני לא פוגעת במישהו כדי להשיג את מטרתי אני אמשיך לעשות את זה.

Kolmus

New member
למה שבחורה נורמטיבית תרצה להיות פושעת?

אני בטוח שבישראל את אזרחית שומרת חוק.
עובדת, אולי מתכננת ללמוד בעתיד ולחיות חיים נורמטיביים.
אני לא חושב ששדדת פעם חנות או פרצת לבתים. אני טועה?
אז למה שתרצי להיות פושעת בחו"ל? אם תעבדי באופן לא חוקי את תהיי עבריינית עם כל מה שמשתמע מכך. יכול להיות שלא יתפסו אותך אבל אם כן יתפסו אותך את תצטערי על היום שבחרת בדרך הזאת.

את לא לוקחת את הסיכון הזה בשביל "לשרוד" ואין לזה כל קשר למחירי הדירות וליוקר המחיה בארץ.
את רוצה להיות עבריינית בשביל לטייל ולראות עולם - שזו מותרות.
תעבדי, תרוויחי כסף באופן חוקי וסעי לטייל!

Boston Guy

New member
כי זו הנורמה בישראל של 2014

עבור הצעיר הישראלי של 2014, לעבוד בצורה לא חוקית במדינה זרה זה חלק מה"קונצנזוס".צעירים ישראליים התחילו את ה"טרנד" הזה של עבודות לא חוקיות בחו"ל עוד בשנות ה 90 של המאה הקודמת - מן הסתם לפני שפותחת השירשור הזה נולדה... כשהיא הגיעה לנקודת ההחלטה לעבור על החוק, זה היה אחרי כמעט 25 שנה של היסטוריה שבמהלכה עשרות אלפי ( ויש אומרים מאות אלפי ) צעירים ישראליים עשו את זה לפניה. מסבלי מובינג ב"ניורק", דרך הבאסטות ביפן ועד ה"עגלות" בקניוני כל העולם - התופעה הזו התפשטה לכלל "נורמה" בישראל. במהלך השנים האלו שוכתב ה"מצפון המוסרי" הקולקטיבי של ישראל - ולכן צעיר ישראלי יכול לכתוב מה שהגברת כתבה ( זה פשע רק אם אני פוגעת פיזית במישהו אחר ) וגם להאמין בזה. זו ה dogma של הדור שלה.וכמו שהיה אומר אחד המורים שלי בתיכון ( בהגייה אשכנזית ) - "לא עכבר הגנב - חור הגנב". מי שנושא באחריות להשתרשות המנטאליות המזלזלת בחוק הוא ממשלת ישראל ורשויותיה לדורותיהן - שהתייחסו ( ועדיין מתייחסות ) לזה בסלחנות.

Kolmus

New member
אפילו אם זו הנורמה אני לא רואה כאן הגיון

אני מבין שהמון ישראלים עושים את זה אבל קשה לי לקבל את הרציונאל.
צעיר ישראלי יכול להרוויח 5 או 6 אלף שקל בישראל, בעבודה סבירה וחוקית, לחיות בצורה נוחה מוקף משפחה וחברים ולחסוך כסף לטיול שהוא חפץ בו.
כמה אותו צעיר ישראלי צריך להרוויח בחו"ל כדי שיהיה מוכן לעבור על החוק ולסכן את עצמו? הבחורה שכתבה כאן מעוניינת לעבוד באופן לא חוקי במקסיקו (!!) אז כנראה שלא הרבה במיוחד.

לא הבנתי

מה בדיוק אתה רוצה שהרשויות בישראל תעשנה לגבי עבודה לא חוקית של צעירים ישראלים בחו"ל?
האמת היא,לפחות בסוף שנות השמונים, שהתופעה הזו התקבלה בסלחנות יתר על ידי רוב המדינות העשירות שהסכימו לעצום עין ולאפשר בצורה לא רשמית הכנסה של כח אדם זול שישרת את המקומיים המדושנים עבור שכר מינימום ובסוף השימוש יוכל להזרק מבלי להעניק לו חסד סוציאלי כלשהו. כמו אלפי המגבונים הלחים המונחים להם בחינניות על פרחי החבצלת בחוף תל ברוך.
אבל מקסיקו?!

למעלה