עבודה במקסיקו - שווה???

איזו הפרזה לא נכונה

יש מגזר מאוד מסוים של ישראלים מהמעמד הבינוני נמוך שחלקם נוסעים לעבוד בעגלות, דבר בלתי חוקי אך לא פשע מלחמה כמו שאתם מתייחסים אליו בפורומים של ישראלים בחול.
הרבה צעירים ישראלים לא נוסעים לעבוד בחול בגלל סיבות דתיות, כלכליות מי שבאמת אין לו כסף לא יכול אפילו לנסוע לחו"ל, ולא מעט שיש להם כסף כדי לטייל בחו"ל גם אם זה כסף של ההורים.
גם ההגירה המקסינית לארה"ב היא לא בגלל ממשלות מקסיקו לדורותיה. כנ"ל גם להגירה מאפריקה לאירופה.

ומי שאמור לעצור את זה זה מרכזי הקניות והמדינות בהם המכירות ה

לו היו סוגרים ליום 1, כל קניון בו היו עובדים לא חוקיים כבר מזמן לא היו דוכנים.
רק מנהלי הדוכן מרוויחים הקניון מרוויח ורק העובדים מפסידים. לא שונה במיוחד מעבודות חוקיות ביחוד לא בארה"ב עם פערי שכר עצומים לא מוצדקים.

אני איתך, קרמבו!

את חייבת לקרוא את הדברים שהוא וחבריו כתבו לי:תקראי קודם את זה:http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=1712&messageid=176854076&r=1&iphRD=1ואז את זה:שימי לב שזה לא מסודר כרונולוגית, ולכן זה אולי נראה כאילו אני ״התחלתי״. תקראי לפי ציוני השעות בצד :)זה גם בסדר אם תגידי שלא צדקתי. אני אכבד את דעתך :)אין מה לעשות, האנשים האלה ממורמרים ורעים, אולי כי אין להם חיים והם מבלים את כל זמנם בפורומים האלה (אולי אין להם חברים?).

מסכים עם מה שאומרים פה אחותי נפשה שם ומלצרות

היא דרך מעולה לעשות המון כסף....בארץ
אין מיסים אין דיווחים ואין הרבה כבוד אבל אני אישית שם ז** על כבוד
אף פעם זה לא העסיק אותי והמטרה מקדשת את האמצעים היום יש לי כסף!
ואני 8 חודשים בשנה בחו״ל.

krembo27

New member
מעמד בינוני נמוך? הצחקת אותי

המעמד הבינוני נמוך הזה מייצג כמעט את כל הצעירים בישראל וממש לא קל לחיות נוח עם משכורת של 5000 שקל אגב יפה שכתבת את הסכום הזה כי כשאת סטודנטית את יכולה לשכוח ממנו ולחשוב יותר בכיוון ה2000 ש"ח וגם זה אחרי שהקרבת לא מעט שעות מהקורסים שלך כדי שתוכלי להשלים שעות במקום העבודה שלך ורק אז אולי תוכלי לחלום על להגיע למשכורת של 2000 ש"ח ועל דירה אני בכלל לא מדברת. וואי אנשים חיים פה בסרט..קשה כמעט לכל הצעירים שלא נהנים מתמיכה של ההורים ורק אולי אנשים מהמעמד הבאמת גבוה יכולים להרשות לעצמם להישאר בארץ ועדיין לחיות בנוחות. כל החברים שלי נאבקים,נקרעים ומתפגרים בעבודה של 10 שעות כדי לגרד את ה6000 בתקווה שבעוד 20 שנה הבית שהם קנו (אם התמזל מזלם כמובן) יהיה שלהם אחרי שסיימו לשלם משכנתא. אלה לא החיים שאני רוצה אני באמת מצטערת. אם אני אצטרך לעבוד בעבודה כביכול לא חוקית כמה חודשים, בזמן שאני אחכה להוציא אישור עבודה במקסיקו לא יקרה כלום. כשאנשים מגיעים לחלום האמיתי שלהם אף אחד לא שואל מה היו צריכים לעשות כדי להגיע לשם. כל עוד הם לא פגעו במישהו אחר אין עם זה בעיה.אז תקראו לי עבריינית אבל בעולם שבעלי חיים עוברים שואה יומיומית,נשים נסחרות,ילדים נחטפים ומילקי נמכר בארץ הייצור שלו כפול מהארצות שהוא מיוצא אליהן - נראה לי שאני נמצאת במקום די מכובד בסולם המוסר..

הסיבה שהוא נמכר יותר יקר בארץ

זה כי נתח השוק קטן וההצדקה נמוכה.
מנגד באירופה השוק הרבה יותר גדול כמו כן התחרות והרצון לחדור לשוק יוצר מחירי ריצפה
כדי להרגיל את הלקוחות שם למוצר החדש, זה זול, זה טעים, תתמכר , תחזור , תספר לחברים שלך...
כל אלה הטריגרים שהם מנסים להפעיל בחו״ל.
&nbsp
אבל בגדול אני מסכים איתך ואני חושב שהראיה שלך סופר מפוקחת
העולם הזה הוא חרא של מקום (חרשתי חלקים נרחבים ממנו קובה, ברזיל , סין, ארגנטינה מקומות שסובלים מקיפוח מתמיד)
אז את בהחלט צודקת את טעם להיות מוסרית.
&nbsp
אני טוען שבארץ גם אפשר במסעדות ברמה גבוהה עם מוסר עבודה גבוהה יש כאלה שמשלמים ואפילו טוב מאוד
מישהי בכירה בבית התאילנדי שהייתה פעם מלצרית מקבלת 60 ש״ח לשעה!
ואני לא מדבר על מלצרים שעושים שם בקלות סכום דומה אם לא יותר גבוהה
(יש את שגב אקספרס, איציק הגדול) לא חסר מקומות כאלה בארץ
אני רק אומר שאישית מי שרוצה ומחפש מסלולים פרקטים יכול בהחלט להגיע למטרה
צריך לחיות בצימצום כמה שאפשר ולהגדיל את ההכנסה כמה שניתן.
אם מקסיקו נראת לך אופציה בבקשה אני לא יודע כמה מרוויחים שם.
&nbsp
&nbsp

למעלה