עבודה בעיניים (מהבית כמובן)

motyka

New member
עבודה בעיניים (מהבית כמובן)

קיבלתי היום לתיבות הדואר שלי למעלה מ10 פעמים את המכתב המצורף: כמובן שאין בהצעה הזו סיכוי להרוויח כסף, כמו בכל שאר ההצעות מסוגה שלום אנו מציגים לך עסק עצמאי ,שאנו מלמדים אותך להפעיל דרך הרשת, אינטרנט, ועוזרים לך לפתח עסק בינלאומי מהבית. ההדרכה היא צמודה, צעד אחר צעד. אנו עובדים רק עם אלו, שעברו את מערכת הסינון שלנו, שכוללת 5 שלבים. ולכן: ממליצים לך להזמין את חבילת המידע האלקטרוני על העבודה מהבית, זהו השלב הבא עבורך. (לפרטים: להלן הפניה לאתרנו-בסוף מכתב זה). החבילה תיתן לך מידע נרחב בשווי של כ- 3-4 שעות הסבר. כולל סרטון וידאו. בחבילה גם פרטים של המדריך האישי שלך עימו ניתן ליצור קשר לשיחה אישית. לחבילה אחריות, ואם תהא החלטה שהעסק לא עבורך, לאחר עיון מעמיק בה, יש באפשרותך להחזירה ולקבל את הכסף בחזרה (מלבד עלות המשלוח). נשמח לעזור לך בכל בעיה טכנית. בהצלחה צוות העבודה מהבית (כאן מחקתי את כתובת האתר)

Dulcinea

New member
אני רוצה לתמוך בך במסע שלך נגד

ה- MLMים למינהם. במיוחד באתר כזה אליו נכנסים גם אנשים שמחפשים עבודה מהבית. חשוב להזהיר ולמנוע מכמה שיותר ליפול בפח. חוץ מזה, גם אני, כמו הילה בסגול, השתתפתי בפורום בגילגולו הקודם ואני שמחה לראות אותו מתחדש וכולל תכנים חדשים. אני עובדת מהבית מזה שנתיים כמתרגמת. מבחינה כלכלית זה היה כדאי מאוד (לפני כן עבדתי במוסד ציבורי והרווחתי מעט מאוד) אבל מבחינה נפשית... אני לא בטוחה, אם כי יש תקופות. לפעמים הלחץ הנפשי מאוד גדול וקשה לעשות את ההפרדה בין הבית והעבודה, ובעיקר, אצלי לפחות, הראשון משתלט על השני. גם הצורך באינטראקציה ובהתרועעות עם אנשים אחרים חסר לי מאוד.

motyka

New member
הפרדה בחגים וחופשים

אחת הבעיות שהטרידו אותי בזמנו, היתה איך לשלב עבודה מהבית בחופש כמו למשל חופשת הסוכות או גרוע יותר - פסח. כביכול אתה לא עובד, הרי אתה בבית, אז אפשר: לפשר במריבות לתת רעיונות לתעסוקה להסביר משהו שלא מובן בשיעורי הבית ללמד איך עושים רקע לטבלא בוורד. והפתק הידוע - "הפעלתי מכונה, אל תשכח להעביר את הכביסה מהמכונה למיבש" כאשר אקסיומה היא שבמיבש יש כביסה מהסיבוב הקודם שצריך לקפל ולסדר. ומתקרבת שעת הרעב - עם הבקשות לאוכל (חביתת לחם עם סוכר, או כל רעיון אחר). והשעה כבר כמעט 12 ולא הספקתי כלום. הפתרון בא רק עם הזמן - כאשר הילדים מתעוררים ב13:00 - יש בוקר שלם לעבודה.

Dulcinea

New member
ולי אפילו אין בן זוג וילדים

כך שאין לי ממש "תירוצים". פשוט ההימצאות בבית, עם תחושת הנינוחות והפיתויים השונים והידיעה ש"יש לי את כל היום ותמיד אוכל לעשות את הדברים שקשורים לעבודה וזה לא משנה מתי". זו לא בדיוק בעיה של משמעת עצמית, כי כשיש לי עבודת תרגום, אני הופכת למכונת עבודה וגם מאוד נהנית. הבעיה היא יותר עם "הדברים שמסביב": שיווק ואדמיניסטרציה. אותם הדברים "שתמיד אפשר לדחות". אם היו לי עובדים להפעיל או בוס לענות לו, כבר הייתי עושה את כל הדברים האלה מזמן. חוץ מזה, חוסר האינטראקציה האנושית גורמת לי להיות הרבה פחות דינאמית. כלומר, אני מבצעת את העבודה המקצועית ברמה הגבוהה ביותר, אבל מרגישה חוסר גדול בכל מה שדורש יוזמה מחוץ ומעבר לעבודה המקצועית. יכול להיות שזו תקופה ויכול להיות שעבודה מהבית, או יותר נכון עבודה עצמאית, לא מתאימה. נראה.

motyka

New member
קצת עיצות מנסיון אישי

כמובן שיכול להיות ששום דבר לא יתאים לך - אז רק ניסיתי לעזור. קודם כל אני מתייחס לזמן העבודה כאל נתון מוחלט, מכוון שעון מעורר לשעה שאני קובע בבוקר. מתגלח ומתלבש בצורה מסודרת - לא רק מהחשש שמא יבוא מישהו, אלא לתת הרגשת מסגרת. מכין יום קודם דף מטלות - "מה עלי לעשות היום" בו יש: רשימת טלפונים שצריך לעשות תשלומים שצריך לשלם תזכורות לגביה שצריך להזכיר לחייבים דואר למשלוח/לקבלה פקסים לשלוח, פרחים ושוקולד לשלוח לימי הולדת וארועים של לקוחות. כמובן שאת רשימת המטלות המקצועיות לפי דחיפות וזמני אספקה נדרשים. שווק ומכירות, תיאום פגישות לשימור לקוחות ועם לקוחות פוטנציאליים. טלפונים לבעלי מקצועות משלימים - להחלפת לקוחות. ואני משתדל לעמוד ברשימה - כולל המטלות ה"לא נעימות" ואלו שנדחו. ונכון - יש ימים שלמים שהכל במחשב ובטלפון ואין מגע אנושי מתאים - אבל כשיש משפחה הבעיה קטנה יותר. כשקובעים פגישות עם לקוחות פוטנציאליים - יש בכך איזו צורה של מגע אנושי. ובמקרה שלי - חלק מהעבודה אני עושה כשכיר -, חלק מהעבודה בהוראה והדרכה, ואז לפעמים יש לי יותר מדי אינטרקציה.

Dulcinea

New member
תודה על העיצות הכנות והמפורטות

אני נכנסתי לאיזו פינה שכזו: אני אדם שלא אוהב מסגרת וכללים, ולכן גם מצאתי את עצמי "סובלת" במקום עבודה מסודר. מצד שני גיליתי שעכשיו, כשאני עצמאית, שנאת המסגרת והכללים עומדת בעוכרי ובעצם אני "מתמרדת נגד עצמי" (מין כשל של המערכת החיסונית?). אולי עוד סיפור של a rebel without a cause. בכל אופן, התיאור שלך מאוד עזר לי לצייר לעצמי את התמונה אליה אני רוצה להגיע. מקווה שאכן אגיע. שוב תודה. דולי

greening

New member
הקמפיין הזה מעייף...

Motyka, הבנו את עמדתך לגבי השר"ש, ונכון, לשלוח לאנשים פרסומים כאלה בדוא"ל זו חוצפה וזה לא לגיטימי בעיני, אבל בבקשה ממך - די. יש כאן כאלו בפורום שמתעסקים בשר"ש (ואני ביניהם), ומה לעשות, גם זו עבודה מהבית, והקמפיין שלך נגד זה מתחיל לעייף. קח בחשבון שיש חברות שר"ש שהמוצרים שלהן לא יקרים, הן לא דורשות השקעה כספית גדולה ובסך הכל הן משתמשות בשיטת השיווק הרשתי במקום שיטות השיווק והפרסום האחרות עתירות ההוצאות. במקרה שלי הגעתי לשר"ש כי חיפשתי מוצר מסויים במחיר יותר זול מבחנויות, ומצאתי אותו דוקא בשר"ש (בחיפוש פשוט באינטרנט). תתפלא! ואני גם קונה כחול לבן ומאפשרת לאנשים במדינה הזו להתפרנס (כולל אנשים מוגבלים!), וגם חוסכת כסף. גם אם לא הייתי מצטרפת הייתי קונה את המוצרים האלו דוקא, אז למה לא גם להרוויח מזה? נכון, חשוב להבהיר שלא קורים פה נסים, ומדובר בהשקעה של זמן ומאמץ, אבל לא צריך לעשות דה-לגיטימציה לכל שיטת השיווק הזו.

Dulcinea

New member
טוב, כמו שכתבתי, אני לא חושבת כמוך

ראשית, אני מכבדת לגמרי את זה שבחרת להתפרנס מכך ומאחלת לך הצלחה רבה. שנית, זו בודאי לא דרך הפרנסה "הבעייתית" היחידה (ראי למשל כל תעשיית ההימורים החוקיים, או תעשיית הסיגריות וכו'). הבעיה היא שאנשי השר"ש מנהלים בעצמם "קמפיינים" היסטריים לעידוד אנשים לעסוק בכך, וזאת שלא כמו תחומי העיסוק האחרים שהזכרתי. אם אדם מחליט אחרי בדיקה ובירור של מקצועות אפשריים שהוא רוצה להיות מוכר מינויים בלוטו, אז זה עניינו. אבל כאן מדובר בפרסום צפוף ואגרסיבי ביותר שמעודד אנשים לעסוק בתחום, ונעשה פעמים רבות שלא מתוך יושר לב (אני לא מאשימה אותך בכך, אבל יש רבים, כפי שגם קראתי בפורום זה, שמנסים להסתיר במה מדובר ולא לספר לאנשים את כל האמת). נוכח "התנפלות" זו, שמנסה להגיע בכל דרך לאנשים מובטלים ומחפשי עבודה שכידוע מספרם הולך וגדל, אני מאוד מצדיקה את "הקמפיין" הקטן של מוטי, שדואג שבכל עמוד בפורום תהיה הודעת הזהרה, בהיותו של פורום זה מקום המושך, לפחות לביקור, אנשים המחפשים עבודה, ועוד יותר מכך, עבודה מהבית. לסיכום, כל אנשי השר"ש מוזמנים לפנות אל חבריהם ויקירהם ולנסות למכור להם את המוצר ואת שיטת השיווק, ולארגן חוגי בית וכו'. אבל אנא, שימרו על איפוק מסוים ואל "תפציצו" כל אתר ופורום שעשויים לבקר בו מחפשי עבודה בהצעות (המאוד חלקיות במידע) שלכם. תודה ושוב בהצלחה! דולי

motyka

New member
בואי נעשה הפרדה

קודם כל ולפני הכל - במישור האישי אני מאחל לך הצלחה, רוב פרנסה _וכמובן סריאות וכו'). אני לא מתנגד לעיסוק בשווק רשתי לסוגיו - כל עוד עוסקים במכירת המוצר עצמו ללקוח סופי (ואם אמצא מוצר שיתאים לי - אקנה אותו בלי קשר לדרך השווק שלו). הבעיה שאני רואה היא המסיונריות או ה"פושריות" של חלק גדול מהעוסקים בתחום (ונכון, לא כולם כאלו). מדובר על אותה אוכלוסיה שרואה כנגד עיניה רק את אלמנט התגמול על גיוס והפצה, ולא על מכירה ללקוח הסופי. אוכלוסיה זו, שלצערי בארץ היא רוב אלו שהגיעו לתחום, דואגת לפרסם בצורה אגרסיבית את הMLM בכל דרך, תוך הסתרת האמת המלאה מהציבור התמים. והיום, כאשר חלק מהאוכלוסיה מובטלים, וחלק אחר רוצים להגדיל את הכנסתם, ישנם פתאים רבים המתפתים להשקיע, וכמובן מפסידים את כל כספם. או שחמור מכך - נוקטים בצעדי שווק של ייאוש ומנסים לשווק את עצמם בכל דרך (חוקית או לא, לגטימית או לא). אני מתריע רק כנגד אלו המבטיחים הבטחות ללא כיסוי, ולא מוסרים תמונה מלאה. אם יהיה דיון ענייני בנושאי שווק רשתי, או דיון על יתרונות וחסרונות אחת החברות - יתתכן ויהיה לי אפילו מה לתרום בנושא. חג שמח ופרנסה טובה.

zion0

New member
יש לך כמה שגיאות בנושא mlm

יכל להיות שזה בגלל השיטות השיווק האגרסיביות של החברות שרוצות כסף כאן ועכשיו, אולם השיווק הרישתי הטהור , הוא באמת הקמת עסק ואין להתבייש בו שיטת ה MLM האמיתית ,, היא לווק מהיצרן לצרכן כאשר חלק מהתיגמול מגיע גם לזה שמביא את השותף העיסקי לבוא ולרכוש וכן שיביא עוד שותפים עיסקיים מה רע בזה? התנאי הוא שהמוצר טוב ומחירו יחסית לשוק הוא זהה למחיר השוק או נמוך (זכור השיווק מהיצרן לצרכן) הסכום לתיגמול בא מהחיסכון של השיוו הפירסום הסיטונאי והקמעונאי ב MLM אין הקעה כספית, אלא אתה קונה בהתאם לצרכיך החודשיים באופן קבוע אם אתה רנאלץ לרכוש יותר , זוהי השיטה הנלוזה של ניצול המערכת כמו כן אם המחיר יקר זה גם ניצול אם אנשים במילא צורכים את המוצר או את השירות ,וראו שהמוצר או השירות טוב והמחיר סביר, מדוע שלא ימליצו לחבר וגם ירוויחו מזה?

motyka

New member
אין לי שגיאות, מכסימום הדגשים שונים

תן לי דוגמא אחת. אחת בלבד למוצר, שנמכר היום בישראל, מוצר שאנשים זקוקים לו, שנמכר לא פערי התווך, ושהמפיצים שלו לא נדרשים להשקעה חודשית מינימלית. ולמשל אל תיתן לי כדוגמא את מוצרי הרבלייף, כי: א - זה לא מוצר שעונה על צורך, אלא הצורך מתערר כתוצאה משכנוע ושווק. ב - המפיצים מחוייבים להשקעה לא קטנה, ולרכישת סחורה בסכום גבוה.

zion0

New member
מסכים אין בינתים ואני מדגיש"בינתיים

אני בנתי אתר שהוא זירת שיווק רישתי שאביבה ביקשה לא לפרסם אותו הרעיון שבאתר הזה יהיו מוצרים או שירותים כמו שציינתי מקודם ובנוסף לזאת שלא יווצר מצב שראשון צוחק ואחרון בוכה למוצר השני מי שהייה בין הראשונים במוצר הראשונים ימוקם בין האחרונים כך שתהא חלוקה הוגנת ושבאמת, השיווק הרישתי יתגמל את השותפים העסקיים ולא רק את הראשונים והחברות לצערי אין לי מוצרי דגל, אבל יש מוצרים שקאשר יהא מוצר משמעותי גם הם ישולבו בגלל התדמית הקלוקלת שקיבלה השיטה ,החברות נרתעות אבל גם את המחשב הטלפון הסלוארי נידחה בתחילה ,וגם השיווק הרישתי האמיתי בוא יבוא ואני מאמין שכאשר זה יהיה לפי מה שאני מקווה שיתבצע ,גם אתה תצטרף

zion0 בוקר טוב

גלשתי קצת באתר שאתה מפרסם אכן נראה שיש שם משהו חדש, ואני בעד דברים חדשים אני מקווה שתצליחו לשמור על מה שאתה מדבר עליו, כמו שהוא ולא תכנעו ללחץ שמופעל מהסביבה למה הכוונה "מוצר משמעותי" או "מוצר דגל"? האם רק משהו שאין עדיין הוא משמעותי? אני מוצאת שכל מוצר הוא משמעותי, לכל אדם יש משהו משמעותי בכל מיני זמנים בחייו הסוד נמצא בתזמון, בזמן שבו עושים את הדברים אני מאחלת בהצלחה, נראה שיש כאן ניצוץ טוב ומי יודע, אולי אפילו אצטרף במוצר חדש שאני מיצרת ...
יום טוב

zion0

New member
אביבה תודה רבה ולגבי הערותייך

מוצר משמעותי- זהו מוצר או שירות שרוב הציבור ממילא רוכש ומשתמש או בעצם חייב להישתמש בו ,ושהוא נצרך ומתכלה כל חודש ובפריסה ארצית מוצר דגל- כאשר חברה גדולה ואמינה שייש אחריה גב כלכלי ואנשים הגונים מאחורי המוצר

zion0

New member
כן ,,התדמית של השיווק הרישתי בשפל

כל כך שאם אני אומר ,,פירמידת שייווק אנשים ידירו שינה מעיניהם מה שהכי מעניין, מי שנכנס לנושא השיווק הרישתי, ולמד אותה טוב תמיד ילך ויחפש בחברות אחרות ,ואני מאמין שתמצאנה החברות או העסקים הישרים והטובים שיכנסו לזה בארצות הברית זה עובד מי שמוציא דיבה רעה על השיטה, הן אותן החברות המחפשות כסף קל ומהיר וכאן ועכשיו וכן אותם אנשים ובצדק שבאו ראו וניכוו ולא למדו את השיטה על בורייה ומכפישים אותה מכל מקפצה ,מבלי ללמוד אותה לעומק

בובי

New member
אתה טועה

אני משווק של הרבלייף הצורך של האנשים שאני מטפל בהם הוא אמיתי לרדת במשקל או לשפר בריאות. המפיצים לא מחויבים להשקעה גדולה . הדגש הוא על מחויבים. במו עיני ראיתי מישהו שמכר תוכנית לקרוביו בסכום של 20 אלף שקל בלי שהיה לו שום מוצר חוץ מהערכה הבסיסית שאיתה מצטרפים לחברה. אני ממליץ לך לקרוא אבא עשיר אבא עני הוא מדבר על זה שצריך לדעת גם להפסיד והוא מדבר על זה שאחד מכל עשרה עסקים מצליח. כך שאתה חייב לנסות לפחות 10 פעמים כדי להצליח. ובפעם שתצליח זה יכסה את כל ההפסדים בגדול. בדבר אחד אני מסכים אתך שמי שמצרף אנשים לחברה וזונח אותם הוא פושע וגנב !!

שלום בובי ערב טוב

אני אצרף הסתייגות לגבי הדוגמה שנתת מכיוון שמי שמוכר 20 אלף שקל לקרוביו, אינו דוגמא לכלל. לקחת את הדוגמה הזאת ולהראות אותה כאפשרות זה לשקף משהו שאינו ממש עובד לכל אחד... אני חושבת שמה שמקומם בכל בדברים האלה זה שמראים את המצליחים ואף פעם לא מדברים על הכישלונות...על אלה שאינם מצליחים ובזה בעצם יש רק חצי תמונה ולא תמונה שלמה האם בשיחות השיווק שלכם אתם אומרים גם שצריך לדעת להפסיד? כמו שצטטת מהספר אבא עשיר אבא עני האם אומרים שיש אפשרות להפסיד בכלל? האם בכלל מדברים על זה או שזה משהו "שלומדים על הבשר?" כשאני שומעת אנשים שמשווקים את השיווק הרישתי אני שומעת מכולם אותו הדבר. מלמדים אותם מה להגיד, זה כמו לדקלם את החומר עוד לפני שהם יודעים במה מדובר בכלל. לפעמים זה מצער לשמוע ואף לראות את האנשים האלה... התקווה מחזיקה אותם ולאט לאט היא נעלמת ואיתה גם הם... יש גם מצליחים כמו בכל עסק על כל 10, יש אחד שמצליח וזה אומר 90% אנשים שאינם מצליחים...בדיוק כמו האחוזים אתה ציינת. ועוד אלה, האם זה שמצרף אנשים חייבלהשאר למען האנשים שצרף למרות שאולי נמאס לו מזה, או אולי התעייף או כל סיבה אחרת? האם היית רוצה לראות בראש הפירמידה שלך אדם שאינו אוהב את מה שהוא עושה?

בובי

New member
אצלנו כן מדברים על זה

ואומרים שזה משהו לטווח ארוך ושיהיו קשיים ושזה לא זכיה במפעל הפיס ומדברים על זה שאפילו במשך שנה לא תמכור כלום. וכמובן שיש כאלה שעוזבים או לא מצליחים. בשורה תחתונה המטרה היא לא לכפות על הבן אדם לחתום כי זה רווח לטווח הקצר והפסד לטווח הארוך. אף אחד לא חייב להשאר הכל תלוי בך אנו באמת משתדלים להראות לאנשים את התמונה הגדולה ואם הוא אומר לא אנו לא מנסים לשכנע אותו אלה ההיפך אומרים לו כל הכבוד לפחות באתה לשמוע זה הכל.

למעלה