עבודה בעיניים (מהבית כמובן)

z x 7 r

New member
שלום רב לאדוני :)

לאחר שקראתי במשך של כשעה את ההודעות בפורום זה (כי מעניין עד מאוד) החלטתי לשאול אותך. אני התחלתי לעבוד בשיווק של מוצר (לא מוצרים) יחודי ( באמת שהוא יחודי) מהבית. כל החיים אני שכיר ועובד מגיל 14 כיום אני בן 27 והבנתי מזמן שבתור שכיר לא ניתו להגיע לשום מקום.גם למדתי וזה תרם המון לידע שלי ( הנדסאי תוכנה). אבל לעיניננו- המוצר מדובר בו - ערכה לגמילה מעישון. מוצר יחודי, והוכיח את עצמו על אלפי מטופלים. הקטע הוא ש- כל מישנניח, יקנה מוצר ולאחר שימוש בו יפסיק לעשן, יהיה מרוצה וירצה להמליץ לחבר שלו, - יקבל סכום מסויים מעלות ששילם בחזרה. נוצרת רשת דמוי-MLM. האם זה גם פסול מביחנתך? לעודד אנשים להפסיק להרוס לעצמם את הבריאות? וגם אפשר להרוויח מכך? מה פסול בזה? תודה מראש לכל הקורא :))

ברוך הבא z x 7 r

אני מציעה שתעלה את השאלה שלך לראש הפורום בהודעה חדשה כי לא כולם קוראים את ההודעות שנמצאות למטה. וגם... לא כל כך ברור למי הפנית את השאלה נ.ב. - איזה אופנוע יש לך? האותיות של הכינוי שלך אומרות משהו? ערב נעים

z x 7 r

New member
היי ותודה על היחס :))

כעת אין ברשותי אופנוע כי את הישן מכרתי בכוונה לעלות על כבד יותר היה לי GPZ 98' ויהיה CBR600F4 שנת 2000 ומעלה :) הפשנתי את השאלה למוטיקה. תודה על העצה כך אעשה :) נ.ב. ZX7R זהו אופנוע של קאווסקי 700 סמ"ק שפרש מעולמנו

אההה...חשבתי כך

עד לא מזמן היה לנו zzr 1100 kawasaki

z x 7 r

New member
לא רוצה להתבכיין אבל

חי חי חי אני בן רק 27 והכל אני משיג ללא השטתפות משפחה( כתבתי נכון?) כי אני לגמרי לבד - חופשי זה לגמרי לבד יש ישר כזה
אז כפי שציינתי עוד מעט CBR600F4
נ.ב. מה קרה למפלצת?

motyka

New member
תשובה

אני עונה בקיצור, כי מבחינתי הנושא כבר די מיצה את עצמו. אם העיקר הוא מכירת מוצר אמיתי, שנועד למשתמש הסופי - לא חשוה איך קוראים לזה, זה שווק. זאת אומרת שכל עסק שמטרתו למכור מוצר הוא לגטימי ואין לי הסתייגויות ממנו. אם מישהו מקבל עמלה על המלצה על מוצר שהוא עצמו צורך - זה שווק לגטימי. אם העיקר הוא צירוף חברים חדשים לפרמידה, וקבלת עמלה על צירופם, והמוצר עצמו נזנח - זה פסול. אם מחייבים כל חבר לרכוש מוצרים בסכום מינימלי, בין אם הוא צורך או מוכר אותם ובין אם לא - זה פסול.

z x 7 r

New member
הבנתי - חחח יש לי אישור ממך :))

תודה על התגובה. אין לי צורך לצרף אף אחד, כי אנשים באים לבד - מחפשים את המוצר. ושוב תודה

קדימה מוטי העלה דיון בפורום ../images/Emo13.gif

הדרך פתוחה לכל מי שרוצה להעלות דיון על כל נושא אני משווקת הכי טוב "מקום" לאנשים... שני נושאים העלית: דיוון ענייני בשונאי שווק רישתי ודיון על יתרונות וחסרונות החברות מוזמן להעלות ואני מבטיחה להגיב

motyka

New member
לא רוצה להצטייר כדון קישוט

או כ"משוגע" לדבר אחד. אם יהיה דיון, אתייחס לנקודות ענייניות.

שש שבע

New member
כן אני מכירה את זה

לי ניסו למכור "יוקרה" אבל אח"כ אמרו שמדובר בקורס בן שעולה 2500 ש"ח. אני רוצה לראות את זה שמציע לך עבודה, ומקבל את הכסף אחרי שאת כבר מכניסה אותו ולא לפני...

למעלה