עבודה חדשה

אגב,

אני עובדת בחברה קטנה שבה נותנים את המשכורת בצ'ק, ולא בהעברה לחשבון. הסיבה- נוחות של הבעלים. ותמיד, תמיד! הצ'ק הגיע בזמן.
זה פחות נוח, כי זה דורש ממני בכל חודש ללכת לבנק להפקיד (טוב, על מי אני עובדת.. אני שולחת את בעלי
), אבל זה באמת לא נורא.

אירנה50

New member
דרושים

היי ! מאיפה את ? אם את ממרכז אז יש לי הצעה בשבילך במסעדה .תוכלי לקבל יותר משמרות ויותר כסף , אם את מעוניינת אז אתן לך כל הפרטים

שלום אירנה

לצד יותר המשמרות ויותר הכסף - היא תקבל גם תשלום נסיעות? ישלמו עליה ביטוח לאומי כל חודש? הפרשות לפנסיה?

nofi1456

New member
אני מהצפון

חבל, הצעות כאלה שמגיעות זה נדיר, כנראה שאני אמשיך לחפש.
אם את מכירה משרה כמו שהצעת לי באזור הצפון, אני אשמח לשמוע!
תודה בכל מקרה :)

rasmus girl1

New member
עדיף לך במקום אחר,

או מלצרות ברשת גדולה ומוכרת ככה יהיה לך תלוש מסודר ושעות מסודרות או עבודה אחרת כמו שירות לקוחות/חנות/מזכירה וכ'ו..
להרוויח משכורת של סטודנט כשאת חיילת משוחררת שיש לה יכולת לעבוד משרה מלאה זה חבל, כשאני השתחררתי עבדתי בשירות לקוחות שם השכר היה מינמיום [ומינ' בזמנו היה 20.70 בערך] ועם הבונוסים הייתי מגיעה לממוצע של 24 לשעה, היו מפרישים לי פנסיה, היו מחזירים לי נסיעות והכי חשוב הייתי מכוסה מבחינת ביטוח לאומי [ברגע שאין לך תלוש ,מבחינת ביטוח לאומי זה שווה ערך שלא עבדת ואת צריכה לשלם על כל חודש שבו לכאורה לא עבדת 170 ש"ח, שזה המון לדעתי]..
ובנוגע לאוכל, באמת שעדיף תנאים יותר טובים ולהביא משהו לאכול מהבית [בד"כ במקומות המסודרים יש קפה בעבודה,מיקורגל ומקרר] מאשר לא לקבל תלוש,לא לקבל משמרות,לא לקבל החזרי נסיעות ולהרוויח 2,500 ש"ח בחודש כשאת יכולה להגיע ל4,500 ואפילו יותר ..
ועוד אגב אחד, יש אפילו מקומות עבודה עם חדר אוכל מסובסד, אני עבדתי במקום כזה,לא חייב כל יום לאכול שם אבל כשאת רוצה אז זה ארוחה בשרית חמה עם תוספות שבמקום שבו אני עבדתי עלתה 8 ש"ח.

למעלה