עבודה מהבית

הומינר

New member
הבוידעם

בכל עסק , ידוע, כי המדף עולה כסף, ולכן יש לדאוג שהמוצר לא ישהה על המדף יותר מדי זמן, ברם, המדף שבבוידעם, הכוונה במוח האדם, אינו נמדד בערך עלות, כשרון יש לו שהוא סופג הכל, ואינו מוערך במחיר, ואם קראת ולמדת והפנמת, ואתה משכיל, להוציא את הערך הנכון מן הבוידעם שלך, הרי ההשקעה במדף הנפשי שלך מצדיקה את עצמה, זה אחד מן הדברים הנפלאים שיש לאדם, אין גבול למה שהמדף הזה יכול להכיל, שרק יהיה לך הכשרון של המעבד על מנת לדעת להעלות אותו בזמן הנכון פילוסופיה

הומינר

New member
חוש הומור

כאשר ראיתי את הכותרת של תגובתך, רציתי לכתוב לך ולבקש את סליחתך, ברם זה עתה קראתי את המשך התגובה שלך, ונראה לי כי פשוט לא הבנת את הנאמר בסיפור שלי לאביבה. אינני מתכוון לעסוק בנושא, או לייצג את החברה הנ"ל, או לעשות למענה נפשות, סיפרתי על חוויה שעברתי ושבאותו רגע נראה היה לי כי זה רציני, בינתיים הצלחתי להבין עד כמה זה לא רציני. לעומת זאת, מי שהכניסה הודעות של עבודה מהבית שאביבה הסירה , ממש היה וירוס, לכל תגובה היא הוסיפה תגובה של עבודה מהבית, וממש הציפה את הפורום בהודעותיה, ועל כך שאביבה השכילה להבין כי יש לסלק אותה מהפורות, ברכתי אותה, ואם אותך איש ההומור, זה לא מצחיק, אז איך אמרת? אל תקרא את מה שאני כותב, ובכל זאת שיהיה לך שבוע טוב

../images/Emo52.gif

לא חשוב, אז אני אתנצל ------------------- לא הייתה שום כוונה לפגוע במישהו באופן אישי -------------------

למעלה