עבודה עבודה....להיכנס

עבודה עבודה....להיכנס../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

טוב בשבועיים האחרונים היה לי נון-סטופ מבחנים ואני מתכוונת נון-סטופ
יה לי מבחן בהיסטוריה (100) ויומיים אחר כך בתנ"ך(95) ואז...... יום א´- מבחן במדעים (94) יום ב´- בוחן בלשון (75, איום ונורא...) יום ג´- מבחן בצרפתית (99, טעות סתומה) יום ד´- הכתבה באנגלית (100) יום ה´- מבחן באנגלית יום ו´- ברוך השם חופש.... יום א´- המורה למדעים אמרה שהציונים במבחן היו גרועים אז היא עשתה לנו בוחן פתע
(45,אוי ואבוי....
) יום ב´- מבחן במתימטיקה יום ו´- מבחן במחשבים- מצפה בדיכאון מתמיד... מי היה מאמין שיהיה לי כ"כ קשה..אני נשבעת לכם אני במשך שבועיים ישבתי ולמדתי...... אה....ואני הולכת לסבול במשך שבוע שלם..ולא בגלל המבחנים.. בימים ראון ושני יש לי סמינר עמיתים-פרוייקט בחולון,אל תשאלו.... וביום שני יש לי אודישנים למופע כשרונות צעירים אצלי בבית ספר ואני נבחנת בשירה,ריקוד ומשחק!!!!!! שלא נדבר על זה שיש לי 3 חיסונים סופר כואבים
דיפטרי,טטנוס ופוליו (שיתוק ילדים)
אני על סף התמוטטות ושלא תחשבו ששכחתי אתכם אני כל פעם שיכולתי נכנסתי וקראתי את מה שרשמתם..... אני חולה עליכם ואני ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש מצטערת שלא הייתי פה הרבה הרבה הרבה הרבה זמן..... סולחים?

שרוש../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

אני חייבת לתת לך ח"ח על הציונים המדהימים שאת מוציאה
הלואי עלי כאלה ציונים
את חייבת לזכור שתקופת המבחנים תעבור עוד מעט ואז יעבור גם הלחץ
לי יש שבוע הבא 3 מבחנים בהפרש של יומיים... (ראשון, שלישי, חמישי) ואחד מהם זה מבחן מסכם בטמטומטיקה על כל החומר מתחילת השנה....*צרת רבים-חצי נחמה* תחזיקי מעמד

שרווווווווווווווווש ../images/Emo70.gif../images/Emo187.gif

חחח
תתגברי
אפילו אני בכיתה ו´ עם לחץ לונורמאלי
לקראת התעודות יש מלא מבחנים ועבודות וזה תמיד ככה
כולנו שונאים בצפר , אבל צריך להתגבר
ו ... אחלה ציונים
סבבבבבבההההההה
ותאמיני לי שלי יש מחנכת שכל יום עושה בוחן פתע אז את עוד במצב טוב
אז בהצלחה בחיים
ואל תשכחי אותנו ... אהה ו ... בטח שסולחים

ruth yehuda

New member
גם אני די מוצפת....

אבל כבר נישארו לי רק עוד 2 מבחנים והכתבות באנגלית

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

הציונים שלך מדכאים אותי
ובקשר לחיסונים- עברתי אותם בתחילת השנה... זה באמת נו ביג דיל... סה"כ מכניסים לך 2 מהחיסונים לזריקה אחת (כואבת. מאד.
) והחיסון השלישי נותנים לך ב-2 טיפות לתוך הפה (מר. מאד.
) ואז מקבלים טופי והכל בסדר...

טוב אז עכשיו אני...............

אני קיבלתי היוםואתמול...6 מבחנים..... ספרות-90 מדעים-100אין לכם מושג כמה אני שמחה!!!!!!!!!!!!!!! אנגלית-90לא משהו ציפיתי ליותר....... מחשבים-100 הבעה-המורה לקחה לבדיקה חוזרת....כי היה לה טעות.... לשון בוחן-85-טוב מאוד ההמוצע שלי עומד על 90 וזה מעולה כי זה לשון!!!!!!!!!!!!! והיום...(תופים)פפדדדדדדדדםםםםם היה לי את המבחן האחרון למחצית וזהו..............NO MORE מבחנים עד אחרי חלוקת התעודות....יש!! ובאסה!!

פחחחחחחחחח

אני זוכרת את הטיפות האלה... אני זוכרת שהאחות בבי"ס אמרה לנו שאסור להתנשק במשך חודש אחרי שנותנים לכם את הטיפות האלה...

ובאו ניראה את שלי../images/Emo8.gif../images/Emo85.gif

על פי שרוש
הסטוריה- 95 תנך- 70 (שונאת את המקצוע הזה
לשון-85 ערבית- 100 אנגלית - 90 אלגברה- 95 ושרוש על תדיאגי על תתני לבית ספר להכניס אותך ללחצים
מואוה! אחרי הכל יהיו לך עוד כל כך הרבה מבחנים ואת לא תזכרי עוד שהיה לך את זה!:) וגם ביתס פר- זה בתכלס לא אומר עם את חכמה או לא.

ruth yehuda

New member
ובואו נראה את שלי.....

תורה-100 ערבית-94 אנגלית-88 לשון-97 אנגלית הכתבה-100 אנגלית הכתבה(2)-100 היסטוריה-90 נביא-98 תושב"ע-100 מתמטיקה-84 מדעים-99 ספרות-95 (הכי גבוהה בכל הכתה) דינים-100 והיום עשיתי עוד מבחןבמחשבים (אקסל) והכתבה באנגלית ונשאר לי רק מבחן במתמטיקה (יום שישי-לא מחר) והכתבות באנגלית.......

ruth yehuda

New member
../images/Emo51.gif ודסדוס........../images/Emo35.gif

למה רשום לך בחתימה איציק
ונכון האנימציה המהממת שלך שיש לך בפרטים- את עשית אותה

ruth yehuda

New member
../images/Emo2.gifלא ידעתי../images/Emo70.gif תמיד יש פעם ראשונה..

איי סי קיו, אייסיקיו, אייציקיו, איציק
איזה קטע.....

netta12

New member
כמה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

וואו כמה מבחנים
, לנו בקושי נותנים. מזה זה ט~י~ר~ו~ף
איך אתם עומדים בזה
מתחילת השנה היו לנו בערך 4 מבחנים
ממווואה
ות אני מאחלת לכם שתעמדו בכל זה

למעלה