כולם להיכנס.....
א. לשרוש, בקשר לחיסונים.... אל תדאגי הטיפותדוחות אז אני ממליצה לך להביא סוכריה לאחרי זה... והחיסונים ממש לא כואבים! ושתביני אני ילדה שבכיתה ג´ התעקשה שאמא שלה והברבי האהובה עליה יבואו איתה לחיסון ושלאחות בקופת חולים שלי עדיין יש סיוטים מהצרחות שלי אפילו שעברו כמה שנים טובות מאז הבדיקת דם או החיסון שהיא עשתה לי+ אני מגה רגישה לכאבים ובמיוחד לכאלה שנעשים על ידי מחט גדולה.... נותנים לך את שני החיסונים (דיפיטרי וטטנוס) בזריקה אחת, ואז את הטיפות וזה ממש לא נורא.... המלצה: אל תסתכלי על המחט.... ב. איזה חרשנים אתם
הלוואי עלי הציונים האלה.... לי יש: מתמטיקה- בוחן(על פונקציות מעצבנות!) 95 מבחן 57 (וזה שיפור לעומת הקודמים) לשון- מבחן 62 בוחן 87 ספרות- מבחן 92 עבודה-100 (יש!) מידענות(מחשבים)-בוחן 100 מבחן לא החזירו לנו עדיין ספורט-85 משפט עברי (שילוב של תנך עם אזרחות)-לא החזירו לנו היסטוריה-86 ביולוגיה- מבחן 88 (אבל המורה הרגישה בעזרת ה"כוחות העל טבעיים" שלה שאני כביכול עומדת לדבר עם מישהו אז היא הורידה לי 5 נקודת:83) פיזיקה-עבודה 75 מבחן 96 אנגלית-77 ערבית-67 בקיצור אני תלמידה ממש גרועה, ושתבינו אני בכיתה המוגברת= כיתת החכמים... והשבוע יש לי: מבחן בתנך בוחן "פתע"בערבית מבחן המיומניות למידה (הבעה) ובקיצור אין לי כוח ללמוד.... ג. רובכם לא ממש מכירים אותי אבל פשוט תסתכלו בכמותהמבחנים והעבודות והבחנים ותבינו שאין לי זמן להיכנס לפורום, ואיזה מזל,(ובבקשה אל תקנאו בי כי במילא הכל הולך על השיעורים) שיום שישי הוא יום חופשי....