עבודה עבודה....להיכנס

A d i d a

New member
הדס../images/Emo163.gif

איך עשית את האנימציה שיש לך בפרטים? את צריכה לעדכן אותה.. ל2003

ענבר 2002

New member
גם עלי עבר שבוע מתיש......./images/Emo110.gif

היסטוריה= 100+ ערבית =? עשיתי עדין ל קיבלתי ספרות= 95 (המורה אמרה שזהו הציון הכי גבוה כי היא לא נותת יותר מזה ) גיאוגרפיה = 87 מתמטיקה = ? עדין לא קיבלתי מדעים = 91 מחשבים=? עדין לא קיבלתי אנגלית=? עדין לא קיבלתי תנ´´ך= היתה לנו עבודה במקום מבחן וקיבלתי כמעט טוב מאוד.(אני שונאת את טלי )

SwEeT4BaBy

New member
למה אני יותר טוב../images/Emo35.gif../images/Emo70.gifלאאאאאאאאאאא

לי כל השבוע יש יום אחרי יום מבחן!!!!
ולא רק זה הפסדתי 2 מבחנים שהייתי בלונדון אז יש מקרים שיש לי גם 2 מבחנים באותו יום!!!!!
וחוצמזה יום שני אני עושה את הזריקה!!!!!ואני מזה מפחדת מזריקות!!!!

A d i d a

New member
אני זוכרת ...../images/Emo163.gif

כולם עשו ביג דיל מהזריקה אבל היא בכלל לא כאבה והטיפות היו לא כאלה מרות וזה היה רק לשתי שניות ואז ישר הביאו לי סוכרייה.. לנו יש מכוון, שאסור לעשות יותר מ-3 מבחנים בשבוע... אין לכם דבר כזה

ruth yehuda

New member
כן גם אצלנו הזריקה לא כל כך כאבה

והטיפות המרות בולעים רוק פעמיים וזהו

זה כלום יחסית אליי..

כשאתגייס אני אמורה לקבל 3 זריקות כואבות!!! בהשוואה אליכם, זה כלום בשבילי!!! הלוואי עליי מה שאתם מקבלים עכשיו!! לא זכור לי שום זריקה כואבת בתקופת הלימודים שלי... אל תפחדו! תצחקו! הטיפות המרות? אף פעם לא היה לי את זה.. מזה בכלל?! :-* אני מתגעגעת לתקופת המבחנים!!
נ.ב... יש לי בעיות באינטרנט ולכן לא כתבתי בכלל בזמן האחרון
אבל אני קוראת כל הודעה!! לאב יו

דסדוּס

New member
רות ועדידה!../images/Emo20.gif../images/Emo163.gif

אמממ.... רות תודה על המחמאות וראיתי שאריאלה כבר ענתה לך (תודה אריאלה!
) והתשובה הבאה זה גם לעדידה, את האנימציה הכנתי בתוכנת פוטושופ ואנימשופ אם אתן רוצות אני יכולה להכין לכן גם כזה.

ענבר 2002

New member
שני דברים!!!../images/Emo110.gif

אממממ... פשוט נמאס לי מענבר 2003 /2002 !!!!!! אההה ובקשר לזריקות עשו לי נגד שחפת

A d i d a

New member
את תוכלי../images/Emo35.gif../images/Emo163.gif../images/Emo51.gif

זה יהיה ממש אדיב מצידך!

דסדוּס

New member
אריאלה, עדי ורות כנסו פורפי!

אני אכין לכן אבח אני רוצה שכל אחת תגיד לי את הצבע האהוב עליה... אוקיי? אני אכין לכן עוד היום, אחה"צ זה יהיה מוכן.

../images/Emo26.gif--->

אנגלית-93 אנגלית-90 אנגלית עבודה-85 אנגלית עבודה-95 גאוגרפיה בוחן-לא קיבלתי עוד, אבל לא נראה לי שמשהו
צרפתית-80 מדעים-...? עדיין לא החזירו עברית (הבעה)-95 וזה מה שאני זוכרת מהתקופה האחרונה.. אה-בוחן בחשבון-כל שבועיים:( האחרון-לא זוכרת!!!

mkao

New member
כולם להיכנס.....

א. לשרוש, בקשר לחיסונים.... אל תדאגי הטיפותדוחות אז אני ממליצה לך להביא סוכריה לאחרי זה... והחיסונים ממש לא כואבים! ושתביני אני ילדה שבכיתה ג´ התעקשה שאמא שלה והברבי האהובה עליה יבואו איתה לחיסון ושלאחות בקופת חולים שלי עדיין יש סיוטים מהצרחות שלי אפילו שעברו כמה שנים טובות מאז הבדיקת דם או החיסון שהיא עשתה לי+ אני מגה רגישה לכאבים ובמיוחד לכאלה שנעשים על ידי מחט גדולה.... נותנים לך את שני החיסונים (דיפיטרי וטטנוס) בזריקה אחת, ואז את הטיפות וזה ממש לא נורא.... המלצה: אל תסתכלי על המחט.... ב. איזה חרשנים אתם
הלוואי עלי הציונים האלה.... לי יש: מתמטיקה- בוחן(על פונקציות מעצבנות!) 95 מבחן 57 (וזה שיפור לעומת הקודמים) לשון- מבחן 62 בוחן 87 ספרות- מבחן 92 עבודה-100 (יש!) מידענות(מחשבים)-בוחן 100 מבחן לא החזירו לנו עדיין ספורט-85 משפט עברי (שילוב של תנך עם אזרחות)-לא החזירו לנו היסטוריה-86 ביולוגיה- מבחן 88 (אבל המורה הרגישה בעזרת ה"כוחות העל טבעיים" שלה שאני כביכול עומדת לדבר עם מישהו אז היא הורידה לי 5 נקודת:83) פיזיקה-עבודה 75 מבחן 96 אנגלית-77 ערבית-67 בקיצור אני תלמידה ממש גרועה, ושתבינו אני בכיתה המוגברת= כיתת החכמים... והשבוע יש לי: מבחן בתנך בוחן "פתע"בערבית מבחן המיומניות למידה (הבעה) ובקיצור אין לי כוח ללמוד.... ג. רובכם לא ממש מכירים אותי אבל פשוט תסתכלו בכמותהמבחנים והעבודות והבחנים ותבינו שאין לי זמן להיכנס לפורום, ואיזה מזל,(ובבקשה אל תקנאו בי כי במילא הכל הולך על השיעורים) שיום שישי הוא יום חופשי....

למעלה