עבודה עד 12:00?

מעיןבר

New member
סטודיו שיש לו פעוטון

כמו שמקובל במקוקמות עבודה בעולם הנאור

מעיןבר

New member
הייתי שמחה להיות לקוחה...

אבל לא ברור לי איזה איורים לבקש לעבודה מעבדה, של צלחות פטרי? או אולי של מבחנות...
חוצמזה שגמני במועדון העניות שצריכות להשלים כמה גרושים להכנסתן...

lulyK

New member
עזבי איורים. מה עם איזה מאזן?

לוח שנה? ואל תחשבי על הכסף. כבר נסתדר

מזאלונה

New member
אחי מצא בדיוק עבודה כזו

כלומר, בדמיונו הפרוע.... הוא החליט שקיימת עבודה של בדיקת איכות ביקיני, בימי שני ושלישי מעשר עד שתים עשרה בצהרים, כולל חופשות. הוא עדיין מחכה שיזמינו אותו לראיון עבודה.

פיצהלה

New member
צחוק צחוק - אבל זה גם יכול לעבוד

בתור מישהי שעובדת מול סטודיו לגרפיקה (כן, כן אני סוג של לקוחה) אני יכולה להגיד זה בהחלט אפשרי. עבדתי בעבר מול כמה וכמה מעצבות שעבדו מהבית, אמהות לילדים, נכון שלפעמים זה היה אחרי 13:00 אבל היה להן ולי מאוד נח, היום שאפשר להעביר הכל במיילים ולא צריך להיפגש על כל סקיצה זה יותר מהגיוני. אני אומרת שאם יש קצת נחישות ומעט אורך נשימה כספי להתחיל את זה ולהשיג כמה לקוחות זה אפשרי וחצי. תחשבו על זה שעם המצב הכלכלי המעפאן היום גם לקוחות מחפשים פתרונות זולים יותר, לעבוד עם סטודיואים קטנים ולא מאסות. תחשבו על זה בקטע הפרקטי ולא סתם כחלום באספמיה ואולי זה עוד יקרה... בכל מקרה אני מאחלת לכן הרבה הצלחה

lulyK

New member
האמת שיותר ויותר זה נשמע לי הכי

הגיוני. תראו איך שכחתי לחפש את הפתרון מתחת לפנס.....(האמת לא מפתיע בכלל. הכי אופייני לי בעולם)

lulyK

New member
עמית, יותר ויותר נראה שאנחנו

חייבות להפגש.....

ornaok

New member
ואם תזדקקו ל...

מישהי שתטפל ב... מכירות קבלת קהל שירות לקוחות עבודות משרדיות מענה טלפוני (אחד מהם או כולם יחד) אז תדעו ש... אני פנויה ומחפשת...עבודה

POOH*

New member
ואם תחפשו מישהי ש

תפעיל את המשפחתון המשרדי ותהיה אחראית על הפעלת הילדים - אתן יודעות למי לפנות... נכון? POOH

למעלה