עבודותיי האחרונות

ofelya

New member
../images/Emo3.gif שכחת משהו...

מזתומרת לכי על זה??? הוראות אפשר? בבקשה-בבקשה-בבקשה???

88hentai88

New member
תמדדי את הגובה של

הגופיה שתרצי, ותיסרגי ישר שורה ימין שורה שמאל, הסריגה היא מאצע גב, מסביב לגוף וניסגרת באמצע הגב, כמו גליל. אחרי זה סירגי שורה של חצאי עמודים מסביב ללמעלה וללמטה, וצרי את הדוגמא, כמובן שכל דוגמא יכולה להיות שם. אני עשיתי ,* 2 עמודים 2 עין שרשרת 2 עמודים, בעין אחת, 7 עיני שרשרת, דילגתי 4 בסיס וחוזר חלילה מ * את הכתפיות סירגי לפי הס"מ הרצוי.

את יודעת שרון, לפעמים

אני חושבת שלגורל יש דרך מוזרה להוביל את האדם ליעודו.. לפעמים הדרך קלה יותר ולפעמים קשה יותר- כמו במקרה שלך.. אבל נראה שזה כנראה הייעוד שלך- כי הסריגה שלך היא לא "סתם" עוד גופיה או שאל כמו של רובנו אלא כל הדברים שלך הם ייחודיים . לדעתי את צריכה ללכת חזק על הכיוון הזה אבל לפרוץ החוצה. בהצלחה רותי

88hentai88

New member
תודה רבה רותי... עם מחמאות כאלו

אני כבר לא יכולה לאכזב... =)

tatia

New member
עבודות מצויינות, יפות ומקצועניות!

אהבתי את כולם!

עדיLEE

New member
מ../images/Emo23.gifד../images/Emo23.gifה../images/Emo23.gifי../images/Emo23.gifם

סוף הדרך איזה דברים מופלאים כל הכבוד!!

שרון אני רוצה להתגאות בזה שהייתי

בין אלה שראו את היצירות על חי ואני עדה לזה שבמציאות היצירות הרבה יותר מהממות. יקירתי משנה מקום משנה מזל, אז.... הרבה הצלחה עם הרבה יצירה והנאה. מחזיקה לך אצבעות.

88hentai88

New member
ותודה לכולכן, על התמיכה והפרגון

על הסבלנות והאמון, אני מתענגת על כל מילה, שמחה להיות חלק ממכן, שמחה שאתן כאן, התענוג הוא שלי תמיד!!!! אוהבת מאוד ומוחנפת מאוד מהמחמאות המחזקות שרון! :)

ענבל30

New member
תמיד הנאה גדולה לראות עבודות שלך

הכישרון והיצירתיות - מדהימים.

iris3111

New member
שרון... אין עליך ברעיונות ובישומם

כל הכבוד לך יקירתי המשיכי להתפתח ולפרוח בסוף עוד תיקצרי את הפירות. מחבקת ואוהבת איריס.

יפהפה שרון!!!!!!!!!!הכל מדהים!!!!!!

אם זה היה אוכל יש ברכה "בנדיצ'ס מאנוס" שמשמעותה "ידיים מבורכות" אז אני מאמצת אותה גם לסריגה ובאת "מבורכות ידייך" !!!!!!!!!!!!!! מיכל

למעלה