עבודות חדשות וסיפור קצר

טעות כתיב,סליחה

התכוונתי שתראו את כל הפינה בשלמותה כפי שנראה חדר הטלוויזיה השלם

Ros3mary

New member
אהבתי!

פינה חמימה ומזמינה להשתרע! הכריות מדהימות אחת אחת...אפשר להזמין כמה?

ornaok

New member
כל הכבוד על השדרוג!

מתי את מספיקה הכל?? תפירה היא עוד חלום שלי...אולי אגשים אותו יום אחד... נראה לי תענוג לדעת לתפור דברים שאת מדמיינת, בדיוק מושלם עבורך...

kontente

New member
טוב אם את אומרת אז אני באה לקפה

לבדוק .
התאהבתי בסלון!

בואי לקפה-הזמנתי מזמן!

וזה לא הסלון,עוד לא ראית את הסלון... זה חדר טלוויזיה. מתי את באה? לשים מים להרתיח?

kontente

New member
אני יודעת שזה חדר הטלויזיה אבל גם

את הסלון ראיתי לפני כמה ימים עם התמונות שהראית למגזין. זה לא היה הסלון? בכל מקרה הבוס בעבודה לא נותן לי לצאת......... אז הקפה יצטרך לחכות. כל כך חבל לבזבז יום של שמש נפלאה. היה מתאים לי להיות אצלך עכשיו

tsoff

New member
אי אי איייי יפה יפה

מקסים מאוד מאוד אוהבת ומיד שולחת לך מסר

גלשי

New member
גם אני רוצה לבוא לחדר הטלביזיה ...

אפילו בלי הקפה...רק לשבת בתוך כל השמחה הזו ולהגיד וואו..............

בדיוק הטעם שלי !!!!!!!!!!!

כל כך יפה שאפשר להשתגע. מה לעשות, כשאני רואה דברים יפים ( לטעמי ) אני מתרגשת. האם אפשר לעשות אצלך הזמנה כעיקרון?? תבורכי.

אפשר להזמין,כעקרון

אבל הטוב ביותר זה לבוא לראות עוד המון דברים שלא העלתי בפורום ולקבל הסברי הכנה ,חינם,ולעשות לבד-זה יהיה לך יותר זול ויותר מהנה לשתינו.....עדי

tustus3

New member
איזה תענוג לעיניים, מתה על הסגנון,

אוהבת את הצבעים. פשוט יפה.

איזה יפה יצא!!!!!!!!!!!!!

אני מתה להעיז ולעשות כזה דבר לסלון שלי אבל אני שונאת כיסויים שבמשך כמה שעות לאחר שיושבים הכל מתחיל לנזול לו מכל הכיוונים. אין כמו הדבר האמיתי לדעתי. א-ב-לללל, ככה בעצם אפשר להחליף צבעים של הסלון מידי פעם עם כיסויים בצבעים נוספים. באיקאה יש ממש כיסויים לפי מידות כבר מוכנים? גם לספות שלא ניקנו אצלם? סליחות. הכריות.... מעלפוןת. אמא שלי בכלל הייתה נמסה לכריות כאלה

אים באיקאה -אם לא קנית שם

גם אני שונאת כיסויים נוזלים, בגלל זה,אולי תעשי כך-זה לא קשה,תשבישי כיסוי קנוי וכפי שראית בתמונות שהעלתי, תתפרי את הגיזרה תוך הכנסת העודפים פנימה,גיזרה מולבשת על הספה. אפשר להוריד, לכבס,ובאמת לשנות כל הזמן. עכשיו אחרי שתפרתי אותו ונתתי לו גיזרה הוא לא זז בכלל כשיושבים. זה מולבש בול!

היום נוספו לפיננה זו

שני פריטים נוספים אך הם בייבוש. תצטרכו להתאפק עד מחר.

למעלה