מדליק לגמרי!!!!
א אמא של דפנה New member 5/2/06 #17 אהבתי במיוחד את ה שאל הירוק וואלה חייבת לשבת עם מישהי שתראה לי. מקסים.
ע ענבל30 New member 5/2/06 #19 ../images/Emo41.gifקשרי שלמה המלך - הוראות!../images/Emo41.gif לכל מי שביקשה והתלהבה (בצדק!) מהשאל המקסים, הנה הוראות לקשרי שלמה המלך.
../images/Emo41.gifקשרי שלמה המלך - הוראות!../images/Emo41.gif לכל מי שביקשה והתלהבה (בצדק!) מהשאל המקסים, הנה הוראות לקשרי שלמה המלך.
א אמא של דפנה New member 5/2/06 #20 צ'טערת לא הצלחתי להבין עם הקיצורים אני אצטרך לשבת עם מישהו עד שיצא לי. אבל תודה ענבל.
ע ענבל30 New member 5/2/06 #21 הסבר לקיצורים ../images/Emo3.gif באמת למי שלא מורגל בהוראות כאלו קצת קשה להבין, אז הנה פירוש לכל הקיצורים: ל' - לולאה כור' - כורכים צ' - צינורית (כלומר מסרגה) סור' - סורגים ח"ע - חצי עמוד ע"ש - עין שרשרת
הסבר לקיצורים ../images/Emo3.gif באמת למי שלא מורגל בהוראות כאלו קצת קשה להבין, אז הנה פירוש לכל הקיצורים: ל' - לולאה כור' - כורכים צ' - צינורית (כלומר מסרגה) סור' - סורגים ח"ע - חצי עמוד ע"ש - עין שרשרת
א אמא של דפנה New member 5/2/06 #22 הצלחתי להבין את הקיצורים פחות או יותר רק שלא הבנתי איך לעשות קשרי שלמה אני אצטרך לראות מישהי שעושה ואז ביחד איתה כדי להבין. בכל מקרה תודה ענבל על הרצון לעזור.
הצלחתי להבין את הקיצורים פחות או יותר רק שלא הבנתי איך לעשות קשרי שלמה אני אצטרך לראות מישהי שעושה ואז ביחד איתה כדי להבין. בכל מקרה תודה ענבל על הרצון לעזור.
T tova האחת New member 5/2/06 #18 תודות לכן. שרון- לא יודעת להעלות את הדוגמא של סריגת שלמה.אנא העלי אותה.יש בקשה לכך.ובקשר לשאל התכלת אני צריכה לחפש בקלסר ואז ארשום זאת.תודה.
תודות לכן. שרון- לא יודעת להעלות את הדוגמא של סריגת שלמה.אנא העלי אותה.יש בקשה לכך.ובקשר לשאל התכלת אני צריכה לחפש בקלסר ואז ארשום זאת.תודה.
T tova האחת New member 5/2/06 #27 הצליח לי.../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif.תרשים שלו-נא להקליק על דיאגרמה.בהצלחה:צריך לשבת מול הדיאגרמה ולנסות+ ההסבר המילולי של הקשר.
הצליח לי.../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif.תרשים שלו-נא להקליק על דיאגרמה.בהצלחה:צריך לשבת מול הדיאגרמה ולנסות+ ההסבר המילולי של הקשר.
ל ליטלטלי New member 5/2/06 #28 טובה, מדהים! רציתי לשאול, זה במסרגה אחת, נכון? מאור יפה... אני אנסה לעשות את זה בעצמי.