עבודות שהוצגו בפורומים אחרים.

בונבון11

New member
טבעת מס' 7

הטבעת הזו פשוט מדהימה ביופיה. את חייבת לכתוב איך היא נעשתה! פשוט חייבת

אני חייבת לציין

שלפני העבודות המדהימות שעילפו אותי הצילום של העבודות עוד יותר עילף אותי (כבר אמרתי שזו החולשה הראשונה שלי לפני הכל
) אין מילים, עבודות מטריפות, גם אני אשמח לתרשימים או ללינק לאתר כי טבעת מספר 7 מטריפה (וגם כל השאר) כל הכבוד ! הדבר היחידי אם תקבלי הארה ממני זה על השעון, השיבוץ אבנים שלו משגע, אבל הרצועה גונבת לו את היופי, אולי משהו על גוון אחד או משהו פחות בולט. אבל עדין הוא משגע !

night mistress

New member
איזה כיף לראות לך!!

אני מטורפת על העבודות שלך! תמיד עוקבת אחריהן..את מוציאה את המיטב שבאומנות!
הגרון צמא לעוד

doritafy

New member
תודה בנות על המחמאות , בקשר

לטבעת החמניה היא קלה מאוד קצת רקע: הבסיס הירוק הוא 2X2 כלומר 2 בייקון ( מעוינים ) על 2 בייקון ( מעוינים ) - הבסיס הרגיל כמו לטבעת 2 קומות . אח"כ כמו טבעת לבבות צד אחד העלה צד שני הבסיס . נ.ב העלים יקרים שימו לב!!! דורית

momandme

New member
שווה מאוד! ../images/Emo13.gif

נכנסתי בעזרת אתר תרגום, אפשר להרשם בקלות (לא עולה כסף או משהו כזה) ויש פשוט מלא מלא רישומים. אני מוכנה גם לשלוח קישורים לתרשימים ולחסוך לכולן את הכאב ראש ברישום!

נ י ב ה1

New member
גם אני לא מבינה מילה בצרפתית../images/Emo6.gif

אבל למטה, בסוף הדף, אפשר לשנות לאנגלית. ואז להרשם, התהליך הוא פשוט מאוד, את רושמת את הניק שאת רוצה. סיסמה, ושוב אישור לסיסמה. מעתיקה את מה שכתוב שם במסגרת, ואח"כ על הכל אנטר, וזהו. את רשומה. צריך לחכות לאישור מהם במייל (מגיע תוך דקה), ואת בפנים. לדעתי שווה להשקיע כמה דקות ולהרשם. מאוד פשוט.... לצערי עדיין לא הסתכלתי בתרשימים שם, כי כבר היה מאוחר והייתי עייפה, אבל היום אני מתכוונת לחרוש את הפורום הזה. זהו, שיהיה

מ ש כ י ת

New member
אמרתי כבר אצלי ואומרת שוב

עבודות יפהפיות, הצבעים של השעון מאד לטעמי

wildspirit

New member
וואו :-O עבודוץ משגעות ביותר

אכן שילוב הצבעים מדהים ביותר.. הטבעות מעלפות אחת אחת השעון גם כן מיוחד ביותר... והצילומים השארת אותי עם פה פעור כמה כיף לראות את העבודות שלך וואו

למעלה