עבודת לילה משכורת יום בסדר ?

מצב
הנושא נעול.

falul

New member

אני עובד בעבודה משרדית משעה 22:00 עד 5:00 במשמרות של פעמיים שלוש בשבוע. ומקבל משכורת לפי שעה - 20 שקל. שאלתי אם זה לא מתחת למינימום אמרו לי שלא , מינימום זה כ 18 שקל. שאלתי אם זה לא נחשב לתוספת לילה 150% אמרו לי שלא, זה 7 שעות וזה תקין. האם יש סיבה להתמרמר או שיש מה לעשות עם זה ?

אין סיבה

אני עובד בעבודה משרדית משעה 22:00 עד 5:00 במשמרות של פעמיים שלוש בשבוע. ומקבל משכורת לפי שעה - 20 שקל. שאלתי אם זה לא מתחת למינימום אמרו לי שלא , מינימום זה כ 18 שקל. שאלתי אם זה לא נחשב לתוספת לילה 150% אמרו לי שלא, זה 7 שעות וזה תקין. האם יש סיבה להתמרמר או שיש מה לעשות עם זה ?
אין סיבה
להתמרמר ואין מה לעשות. זהו החוק. 7 השעות הראשונות בלילה נחשבות כשעות "רגילות".

שיר ורד

New member
יש סיבה להתמרמר

יש סיבה להתמרמר
ולחפש עבודה נוחה יותר. אך זהו החוק. במקרה של עבודת לילה - 7 שעות ראשונות (או 8 שעות במקום שבו עובדים 5 ימים בשבוע או פחות) , משלמים שכר רגיל, שתי השעות הבאות - 125% מהשכר הרגיל, ורק מעבר לכך - 150%.

מצב
הנושא נעול.
למעלה