עבודת סמינריון

עבודת סמינריון

שלום לכולם אני עושה עבודה על המחלה מנקודת מבט די אישית , בעבודה אני מנסה לבדוק עד כמה המחלה משפיעה על הקרובים לחולה (בני משפחתו) ברבדים שונים , בעיקר ברמה הנפשית , התסכול שבחוסר הזיהוי ובשיכחה אשמח אם תעשירו אותי בעוד מידע וחוויות אישיות תודה שלי

ענתי44

New member
שלום שלי

כל מה שאת צריכה זה לגלוש ולקרוא את מה שכתוב בפורום. בדפים הפעילים ובארכיון. בהצלחה בעבודה

תודה

בעיקרון אני צריכה לראיין אנשים שבני משפחתם חולים במחלה על מנת שיתארו לי קצת על ההרגשה שלהם ואני לא מצליחה למצוא מספיק אנשים שמסכימים

אילו שאלות פתוחות ואשמח לכמה שיותר

בן /בת כמה החולה ? כמה זמן מאז שגילתם את המחלה ? איך גילתם את המחלה ?

רשמתי לכם חלק מהשאלות

בת/בן כמה החולה ? לפני כמה זמן התגלתה המחלה? ספרו לי קצת על המחלה ?

לאירילה

סליחה אירילה אני לא מבינה את הבקשה שלך ( זה לא מחקר גדול ) אלא עבודה סמינריונית

zs1957

New member
אישור הגעתך למפגש הפורום

גרשון שלום, לאחר בדיקה של ענתי ושלי החלטנו לקיים את המפגש ביום א' 1.1.06 בשעה 18:00 בערב בארקפה קניון עזריאלי. אנא אשר את הגעתך על מנת שאוכל להוציא את ההזמנה עוד היום. אודה לך על תשובתך. זהבה שחם /עמותת אלצהיימר

ענתי44

New member
עונה לשאלות

החולה בת 74.קרובה ל 75. ברשותך אני אומר אמא, החולה נשמע לי רע. את המחלה גילו בנובמבר 04 ובינואר 05 היא עברה אירוע מוחי. אמא התחילה להשתנות. חוסר ביטחון, שיכחה של דברים, מצבי רוח ושינוי בתפקוד. כבר שנתיים לפני. אבל הדברים המשונים לא באו ברצף כך שלא קישרנו עוד וחששנו מגידול. החלה אצלה בהדרגה שינויים פיזיים, חוסר שיווי משקל ובעיות הליכה ונפילות.מצבים מתמשכים של בילבול וחוסר התמצאות. כשהחשד הרפואי היה השלכות של אפילפסיה שהיתה לה.אני הרגשתי שזה לא זה! בהתחלה חששתי להתמודד מול רופאים אבל בעידוד משפחתי התחלנו לחפש מה זה.אחרי מקרים קשים של בלבול, לקיחת ארנק של השכנה,התפרצות מילולית והשיא היא הלכה לי לאיבוד. ירד לנו האסימון ואז בא המאבק עם המערכת כדי להגיע למרפאת זכרון בית חולים בו היא מטופלת באפילפסיה (מאוזנת יפה), הגענו גם לקופת חולים לריפוי ועיסוק שם נעשה לה מבחן זכרון ותפקוד והתוצאות היו עגומות. וכאמור בובמבר קיבלנו את האיבחון הסופי למה שאנו בני המשפחה כבר ידענו. אלצהיימר. מקווה שעזרתי לך ואשמח לעזור לך בעוד שאלות.

אירילה

New member
../images/Emo150.gif שוב....את המחקר בבקשה במסרים

עם כל הכבוד למחקר ,הפורום נועד לתמיכה online ,השאר גם אם מדובר במחקר ,חברים ישמחו פה לעזור ,אבל בבקשה במסרים. נא לא להעמידני במצבים לא נעימים. תודה על תשומת הלב גרשון

אירילה

New member
שלי סמנריון!!! מחקר במסרים בלבד

צר לי כי לא נשמעת להוראתי ,הודעתך האחרונה נמחקה על ידי. אני חוזר שוב אם לא הובנתי כראוי ,הפורום נועד לתמיכה ,מחקר עם כל הכבוד ייעשה במסרים בלבד. תודה על תשומת הלב גרשון/מנהל פורום אלצהיימר

תשובה לאירילה

מה זאת אומרת במסרים בלבד , זר לי אני לא מבינ ה זאת פעם ראשונה בפורום , אני מצטערת אם אינני שואלת נכון , אנא הסבירו לי על מה מדובר?

אירילה

New member
זה הוא פורום תמיכה לבני משפחה

אשר המכנה המשותף שלהם הוא חולי האלצהיימר ,אני מבין שאת עושה עבודה סימנריונית ומאחל לך שתצליחי ,אבל את העבודה שלך בבקשה במסרים ולא בפורום. את הפורום מעסיקות הבעיות היומיומיות הכרוכות בטיפול בחולים ולא העבודה שלך ,יישמחו לעזור לך כאן גולשים כמו ענתי החמודה ,אבל שוב אני חוזר במסרים בלבד. תודה ובהצלחה.

אירילה

New member
את בסדר גמור ענתי ,חבל שהגברת

שלי לא נשמעה..חבל.... את ענתי הנשמה המניעה כאן את הפורום... מחכה לך הפתעה בקרוב........

ענתי44

New member
../images/Emo9.gif תודה

על המחמאה. ובכל זאת אני סבורה ששלי עושה עבודה חשובה וכדאי לעזור לה. כמובן אשתמש במסר פרטי.

אירילה

New member
אמת ,עבודה חשובה ,אך זה לא מה

שמעסיק את הפורום ,לשם כך אגב נועדו בין השאר המסרים ע"מ לא להעמיס נושאים כאלה ע"ג הפורום.

למעלה