עבודת סמינריון

zs1957

New member
ענתי 44 -מועדי מפגש הפורום

היי ענתי, להלן מועדי מפגש הפורום בתאריכים שגרשון שלח לי 29.12.05 -יום ה' 01.01.06 -יום א' 02.02.06 -יום ב' שעות אחה"צ /ערב נקבע בינינו המקום קניון עזריאלי ת"א (מבין אלה שהצעתי) אנא בחרי תאריך שנוח לך והודיעי לי כדי שנוכל להזמין את חברי הפורום למפגש המיוחל. מצפה לתשובה בהקדם זהבה שחם /עמותת אלצהיימר

zs1957

New member
מועדי מפגש הפורום

שלום ענתי! להלן מועדי מפגש הפורום שהציע לי גרשון: 29.12.05 -יום ה' 01.01.06 - יום א' 02.02.06 -יום ב' שעות אחה"צ או ערב המקום קהיון עזריאלי ת"א (מה שהצעתי) באיזה יום מן התאריכים נוח לך? אנא כתבי לי. אני אודיע לגרשון ונפרסם את ההזמנה למפגש הפורום באינטרנט. מבחינתי כל אחד מהצאריכים האלה מתאים לי. מחכה לתשובה לילה טוב זהבה שחם /עמותת אלצהיימר

ענתי44

New member
מועדי מפגש הפורום

היי זהבה, הכי מתאים לאחותי זה היום הראשון של השנה האזרחית החדשה יום ראשון ה- 01.01.06 כתבי לי במה את רוצה שאעזור.ואני בשמחה יעזור. לילה טוב ענת

zs1957

New member
מועדי מפגש הפורום

היי ענתי, אם כן נבחר ביום הראשון של השנה האזרחית יום ראשון ה- 01.01.06 המקום קניון עזריאלי ת"א. האם את מכירה בית קפה טוב שם? האם יש שם ארומה?אם כן מאד נחמד לשבת שם. השירות אישי והמחירים סבירים. צריך לקבוע נקודת מפגש המוכרת לכולם. הטוב ביותר זה בבית הקפה. אני מבקשת שעזרי לי להפיץ באינטרנט את ההזמנה כי כולם מכירים אותך. אני חושבת שכדאי לשלוח הזמנה אחת לעולם בפורום ולבקש מהם שיאשרו את בואם. אנא כתבי לי על בתי קפה המוכרים לך. תודה על העזרה זהבה שחם /עמותת אלצהיימר

ענתי44

New member
זה יהיה לי הביקור הראשון

בעזריאלי. אבל אפשר לברר. אני אשאל ואודיע לך ענת

zs1957

New member
ענתי 44 ביקור ראשון בעזריאלי

מה לא היית שם אף פעם. קניון ענק ויפה. אני אבדוק דרך האינטרנט בתי קפה בעזריאלי. תנסי גם את לבדוק באמצעות האינטרנט ונראה מה נדוג? זהבה שחם

zs1957

New member
בתי קפה עזריאלי ענתי 44

היי ענתי מצאתי 3 בתי קפה בקניון עזריאלי יוטבתה. בייגלס בר. ארקפה. כולם טובים . תבחרי מה את רוצה? באיזה שעה נזמין? 18:00 ברב נראה לך טוב? מחכה לתשובתך. אני רוצה לנסח את ההזמנה זהבה שחם

ענתי44

New member
כן בשש אחרי המלחמה

ארקפה נשמע לי טוב. אגב, ידיד שלי סיפר לי פעם על מקום מדהים בקומה הארבעים ומשהו, אבל מאוחר מידי בלילה לשאול אותו אז מבחינתי ארקפה בשש בערב. האם את רוצה שאני ארכז את ה שמות של האנשים שיודיעו על בואם? האם צריך לשריין מקומות??????. בקיצור במה אוכל לעזור???... ענת

zs1957

New member
כן בשש אחרי המלחמה תגובה לענתי 44

טוב אז נסגור על ארקפה בשש ביום א' 1.1.06 . אני אודיע לגרשון תרכזי לי בבקשה את שמות האנשים שיודיעו על בואם. אל תשכחי להוסיף את גרשון אותך ואותי. תודיעי לי מה מספר האנשים.אני אשריין מקומות בארקפה בהתאם למספר האנשים שיאשרו את בואם. אני מאד מודה לך על העזרה. זהבה שחם /עמותת אלצהיימר

zs1957

New member
מדוע אין תגובה

קראי את ההודעה ששלחתי לך אמש לפנות בוקר. לגבי מקום שעה ויום . עלי להודיע לגרשון ולכתוב את ההזמנה בפורום תודה על שיתוף הפעולה . סליחה על הנדנוד. זהבה שחם /עמותת אלצהיימר

zs1957

New member
אני עונה לך בחזרה

אני כותבת כעת לגרשון לארח אישורו על בואו אשלח את ההזמנה לחברי הפורום נתכתב בערב. זהבה שחם /עמותת אלצהיימר

zs1957

New member
עתי האם קקראת הודעה זו

אם כן אנא אשרי אותה כדי שידע את גרשון תודה זהבה שחם

למעלה