עבודת שורשים לסוס...

GrEeNwOmAn

New member
עבודת שורשים לסוס...../images/Emo29.gif

אוקיי ננסה שכל אחד מאיתנו יבחר סוס, וינסה לעשות עליו עבודת שורשים. אוקיי אני ייתן כל יום או יומיים או כמה זמן שזה ייקח (תלוי בנו) פרק, שאותו תצטרכו לכתוב ולשלוח לפה כתגובה. נקווה שיצליח. הבה נתחיל... פרק ראשון- תעודת זהות לסוס שבחרתי- על סוסי לספר ידעתי. בפרק זה תצטרכו לכתוב תעודת זהות לסוס שבחרתם עם הפרטים הבאים- שם: בעלים: אם יש כמובן! חווה: רוכב מועדף: חשבו על הרוכב שהוא הכי אוהב. מדריכה מועדפת: חשבו על המדריכה שהוא הכי אוהב. עבר: ספרו על עברו של הסוס. הווה: ספרו מה קורה עם הסוס עכשיו. סגנון: אינגליש או ווסטרן או מה? גובה, בערך: צבע גוף: צבע שיער: צבע עיניים: צבע זנב: תאריך לידה: ארץ: גזע: ספרו אם אתם יודעים איך בחרו לו את השם??? רשמו תכונות אופי שלו... תחביבים... סוס דראסז' או קפיצות? אם זה באינגליש. הרגלים של הסוס. רשות*- קורות חייו... פפפ... קרעתי את עצמי. וזה הפרק הראשון. אה וצרפו שיר שמתאים לסוסכם. (אפשר להמציא). רעיון מקורי, לא?

GrEeNwOmAn

New member
פרק 1- על סוסי לספר ידעתי...../images/Emo29.gif

תעודת זהות לסוס- שם הסוס: פוצ'יני. בעלים: אין, הוא מוחזק על ידי חוות עמק זוהר. חווה: עמק זוהר. רוכב מועדף: אההממ... *שיעול* אני! מדריכה מועדפת:
עבר: אני לא ממש הייתי שפוצ'יני היה, אבל שמעתי שהוא היה יותר פרוע בעבר. הווה: אני ופוצ'יני מאד אוהבים אחד את השני עכשיו. הישר לחתימתי... סגנון: אינגליש. גובה: הוא יחסית גבוה. צבע גוף: לבן אפרפר. צבע שיער: לבן. צבע עיניים: חום. צבע זנב: לבן. תאריך לידה: אין לי שמץ של מושגים. ארץ: לוידעת איפה הוא נולד אבל עכשיו הוא במקרה בישראל. גזע: ערבי טהור טהור משמיים. בחרו לו את השם פוצ'יני כי הוא שובב ופרוע. הוא מאד אוהב לקפוץ ולהשתחרר. אין לי כוח לקורות חיים... שיר- רוץ פוצ'יני רוץ ודהר, רוצה טוסה לכיוון ההר, רוצה טוסה יומם ולייל טוס, האט! סוס גיבור חייל. חחח... פפפ... דהההההההההההההההההההההההההה. תמונה של פוצ'יני קופץ עם רונית המתוקה.

S H I L G I

New member
../images/Emo29.gif

שם: שילגי, או בשמה המלא, שילגיה בעלים: סוסת בצפר של קיבוץ יגור חווה: מרכז רכיבה קיבוץ יגור רוכב מועדף: טליה מדריכה מועדפת: לא חושבת שהיא אוהבת מדריכים, היא רוב הזמן עובדת עם הילה עבר: שילגיה הגיעה אלינו לפני שנה וחצי, עם סוסה בשם חומה. היא התחרתה עם יסמין וטליה בכמה תחרויות וביחד הם זכו בכל מיני מקומות נחמדים
הווה: שילגיה עובדת בעיקר בדרסאג' (בקפיצות רק איקסים והיא לא מוכשרת בזה כל כך), היא מוצעת למכירה (טוב נו..לא ממש מוצעת..אם מישהו ירצה לקנות אותה אז ימכרו אותה
) סגנון: אינגליש גובה, בערך:אאא....הגובה של טאורה נדמה לי..היא ערבייה צבע גוף: לבן מלוכלך (בערך אפור) צבע שיער: תיקון-צבע רעמה - לבן צבע עיניים: חום צבע זנב: לבן תאריך לידה: היא בת 4 או 5..מה שאומר שהיא נולדה ב1998 בערך ארץ:ישראל נדמה לי גזע:ערביה טהורה ספרו אם אתם יודעים איך בחרו לו את השם- אני יודעת למה בחרו לה את השם שילגיה, כי היא לבנה כשלג. רשמו תכונות אופי שלו-היא די צ'ילי כזו, לא אוהבת שנוגעים בה כל כך.. היא שונאת את רוב הסוסים באורווה והם שונאים אותה..מפו תחביבים-לאכול, לרדוף אחרי בתא כשאני מביאה לה חרובים, כשאני באה מאחורי התא לבוא אליי, לריב עם כל הסוסים, לעצבן אותי, לאיים כשמוליכים אותה באורווה סוסת דראסז' הרגלים של הסוס- לברוח הצידה בשיעורי דרסאג', לפחד מכל פיפס קטן, להיות חמודה ומתוקה, לריב עם סוסים אחרים וזה הפרק הראשון. אה וצרפו שיר שמתאים לסוסכם.. חח קלטו מה המצאתי: שלגון קטן נחמד פוחד מכל אחד שלגון קטן שלי אולי תאהב אותי? שלגון קטן שלי אולי תאהב אותי? אולי, אולי, אולי תאהב אותי? אולי, אולי, אולי תאהב אותי? שלגון קטן חמוד, פוחד מכל עמוד, שלגון קטן חמוד, פוחד מכל עמוד, אולי, אולי, אולי (אין לי חרוז)? אולי, אולי, אולי (אין לי חרוז)? שלגון קטן מתוק, פוחד מכל מסוק, שלגון קטן מתוק, פוחד מכל מסוק, אולי, אולי, אולי (אין לי חרוז)? אולי, אולי, אולי (אין לי חרוז)? נכון שאני מוכשרת?

Shai Felton

New member
גבע../images/Emo99.gif../images/Emo174.gif../images/Emo171.gif

שם: גבע בעלים: נעם (היה) {אורוות משמר העמק} חווה: משמר העמק רוכב מועדף: ברור שאני
סתם... מאיפה לי....
אני מקווה שאני (הייתי) מדריכה מועדפת: נעם (המדריך היחיד) עבר: גבע היה סוס ווסטרן של הקיבוץ, אחר כך נעם הקים את החווה וקנה אותו ועוד כמה וכמה סוסים (גיל, רקפת, כפיר), הוא היה סוס של נעם, פרטי, הם היו מתחרים בהתחלה במרוצים (נראה לי - הוא סיפר לי על זה משהו) ואחר כך בקפיצות ודראסז', ובאמת שהוא היה סוס נשמה! כל הגביעים+רוזטות של נעם הן כמעט שלו, רובן! אחר כך הוא נהיה סוס בצפר, וכולםםםםםםםם אהבו אותו נורא! הוא היה פשוט
מלך! התחרו איתו הרבה מאד (אחרי שהוא נהיה סוס בצפר). בגיל 4 נכש אותו נחש מה שגרם לו בגיל 22 לחלות בקדחת קשה והוא מת בגלל זה, בגלל שמאותו מקרה בעבר הלב שלו נהיה חלש מאד. גבע מת ב-13.7.2001, הוא היה בן 21. הווה: לצערי גבע לא איתנו עכשיו
סגנון: אינגליש גובה, בערך: נמוך מאד, לא פוני אבל נמוך. צבע גוף: חום כהה מאד צבע שיער:שחור צבע עיניים:
צבע זנב:שחור תאריך לידה: 15.4.1980 ארץ: ישראל
גזע: מקומי ספרו אם אתם יודעים איך בחרו לו את השם:
לא ממש חייתי אז
רשמו תכונות אופי שלו: פפפ... פשוט
. תחביבים: אררר... אני כבר לא זוכרת אותו!
אבל אני זוכרת שהוא היה "רוקד" חחח... עם הראש כל פעם שהוא נורא רצה לאכול (יותר משער הסוסים) ועם מוזיקה זה הכי מצחיק בעולם!
כל פעם שקשרו אותו בתא הוא משך נוראאא חזק כדי לאכול קצת....
הוא היה מתוק!! ושובב חבל על הזמן, בשיעור כמעט לגמרי אוטומאטי, אבל מגיעים לתחרות והוא מתחיל עשות שטויות
כזה חמוד.... סוס דראסז' או קפיצות? גם וגם אין לי תמונה במחשב, אולי אני אסרוק אבל בקושי יש לי
כשנזכרתי לצם אותו הוא כבר היה חולה .....

ביוטי...

שם: ביוטי בעלים: רעות (אני!) רוכב מועדף: אני היחידה שרוכבת עליה אז נראה לי שאני... מדריכה מועדפת: מאיפה אני אמורה לדעת..? עבר: בעבר היא הייתה אצל איזה אחד שרוכב כמו ערבי ולא מבין שום דבר והיה רוכב עליה פעם שחודש ועושה עליה פתיחות בשדות ומאכיל אותה רק בפיתות יבשות..! והוא לא ידע לרכב אז הוא היה בועט בה ומושך לה בפה באותו זמן והיה לה מתג מנוף ענקי והאוכף היה לה גדול מדי אז הוא שפשף לה את הגבנון והייתה לה שמכה דקה מדי....! הווה: עכשיו היא אצלי והיא מוחזקת בחוות דרסז' בתנאים טובים(תא 4x4 עם נסורת. היא מקבלת 3 ארוחות מלאות ביום-תערובת וחציר. עובדת כמעט כל יום חצי שעה... סגנון: אינגליש גובה: 1.59 צבע גוף: פיינט שחור-לבן צבע רעמה: שחור ובלונדיני צבע עיניים: חום צבע זנב: שחור תאריף לידה: אני לא יודעת את התאריך המדוייק שלה אבל היא נולדה ב-1998 ארץ: ישראל גזע: מקומית איך בחרו לה את השם: אממממ... היא פשוט מאוד יפה אז קראנו לה ביוטי..! אופי: חמה מאאוווווודדדדד!!! אבל היא נרגעת עם הזמן וכל רכיבה אני צריכה לעייף אותה עם הרבה טרוט עד שאני מרגישה שאני יכולה לעבוד איתה ברצינות בלי שהיא תלחץ.. תחביבים: ..? היא עדיין לא עובדת ברצינות על משהו אבל היא מיועדת להיות סוסת דרסז'..

Shai Felton

New member
יש לך תמונה שלה?../images/Emo174.gif../images/Emo171.gif

היא נשמעת ממש יפה!

והתמונה הזו צולמה באורווה הישנה...

מאז אני העברתי אותה לאורווה הרבה הרבה הרבה יותר יפה!

S H I L G I

New member
היא יפיפיה!../images/Emo29.gif

ובאמת נראית כמו סוסת ווסטרן.. פשוט המבנה של הצוואר והראש.. חח היא ממש יפה! תבקשי שיצלמו אותך בזמן שאת עובדת איתה..

רק בשבילכם אני אצלם אותה מחר

או מחרתיים שאני הולכת לרכב.. סבבה? ודווקא אין לה מבנה של ווסטרן.. פשוט צריך לראות את כל הגוף שלה כדי להבין... היא סוסה נורא מיוחדת במבנה ובתנועה אז פשוט צריך לראות את הכל... דווקא יש לה צעד טוב לאינגליש- הוא ארוך ושווה.. גם התמונה הזאת הייתה ממש ממש ממזמן ומאז אני עבדתי איתה שונה אז הגודל של השרירים שלה השתנה מאז המון....

טוב במיוחד בשביל שי ונטע...

אתן רציתם תמונות של הסוסה שלי אז עכשיו אני הולכת לרכב עליה ולצלם אותה... אבל בינתיים היה תמונה שלי שצילמתי כרגע...

חיחי... אני יודעת ../images/Emo8.gif

היום אני צילמתי אותה לחוד ואז אותי רוכבת עליה ואז מחר התמונות יתפתחו ואני אשים את כל התמונות שלה מחר בפורום בשבילכם..

TauraMan

New member
TauraMan../images/Emo20.gif

שם:טאורה MAN בעלים: מועדון רכיבה עין המפרץ(שמעון להט) חווה(לא חווה!1 מתי תקלטו?? אוווה!!): מועדון רכיבה עין המפרץ. רוכב מועדף: אין לי מושג, הוא באמת נותן את הלב שלו לכל רוכב מדריכה מועדפת: לא נראה לי משנה לו... עבר: טאורה היה סוס טיולים של שוטר, כל יום שבת האו היה לוקח אותו ל5 שעות גלופים ובכל שאר השבוע הוא לא זז, בסוף השוטר החליט להיבא את טאורה(קשת) הקטן לבן של חבר שלו(זיו קורלנדר) זיו שיכן אותו במשק חי בקיבוץ בו הוא גר, זין התחיל לקחת שיעורים אצלנו באורווה ובאותו זמן שם את טאורה לאילוף לווסטרן ביסעור. שהיתה תחרות בית ספר אצלנו זיו הביא את טאורה והתחרה איתו, מאז טאורה נשאר אצלנו, קיבל אילוף לקפיצות ולא מפסיק להדהים אותנו ביכולתיו. הווה: כרגע טאורה מסים את עונת הקפיצות השלישית שלו ומאחרויו זכויות רבות, בניהם זכיה באליפות הצפון ב90 ס"מ השנה(2003) וזכיה במקום חמישי באליפות הצפון במטר שנה שעברה(2002) טאורה קופץ ועובד טוב מתמיד, עם ילדים ועם מתקדמים. סגנון: אינגליש - קפיצות, יכול לעשות דרסז' עם הרבה עבודה קשה ונכונה. גובה, בערך: 146 ס"מ צבע גוף: חום (באי) צבע שיער: שחור(באי) צבע עיניים: כחול/חום צבע זנב:שחור(באי) תאריך לידה: 1/1/1994 (הוא מלך!)
ארץ: ישראל! גזע: מקומי מעורב.. ספרו אם אתם יודעים איך בחרו לו את השם???: קראו לו קשת פעם.. אבל הוא גבר! אז הוא חייב להיות טאורה כי קשת MAN לא הולך
חחחח רשמו תכונות אופי שלו...- שונא סוסים אחרים, מלך החצר, שמן!! לא מפסיק לאכול והכל!! מתנהג כמו תינוק, מאוד אוהב שמלטפים אותו וכדומה.. תחביבים... לנשוך את דיזל... סוס דראסז' או קפיצות?- בעיקר קפיצות אם זה באינגליש. הרגלים של הסוס.:.לתת כל מה שהוא יכול לרוכב שלו, לגרור מעברי קנטר עולים.. רשות*- קורות חייו... פפפ... קרעתי את עצמי.: רשום בעבר.. אה וצרפו שיר שמתאים לסוסכם. (אפשר להמציא). רעיון מקורי, לא? יש כמה- 1) אתה תותח! אין אין עליך מתה עליך אתה הגדול מכולם! 2) טאורה, קוראים לו טאורה הוא אמיץ הוא גיבור הוא גאה(לא הומו..) טאורה, קוראים לו טאורה! מלך כל הסוסים הוא יהיה(הוא כבר
)

TauraMan

New member
פחחחח תיקונים../images/Emo20.gif

זין=זיו
מאחרויו- מאחוריו

©yaara©

New member
../images/Emo42.gif מסיפורי רמה....

שם: רמה (הכוסית!)
בעלים: אני...!
חווה: היפודרום
רוכב מועדף: אני.....סתם,מאיפה לי? אני רוכבת עליה הכי הרבה והיא מקשיבה לי הכי טוב...אז אני...
מדריכה מועדפת:
עבר: רמה הייתה סוסה של מישהו שרכב ההיפודרום וקניתי אותה ממנו... ולפני היר הייתה ברמת הגולן...משהו כזה..
הווה: רמה גרה בהיפודרום (ונהנית) היא גרה בדירת חדר אחד די גדול ויפה עם הרבה אוכל כמו שהיא אוהבת היא מקבלת 4 קילו שעורה ביום (שמנה...!) יש לה שכנה יפה אבל בלי שם, היא סוסת בית ספר אבל היא לא תהיה בקרוב...המבין יבין...! היא הסוסה הכי פצצה שיש....חח סתם
..עוד?
סגנון: ווסטרן אלא מה?!?!
גובה, בערך: 150
צבע גוף: חום
: צבע שיער: חום
צבע עיניים: חום
תאריך לידה:
ארץ: ישראל מן הסתם...
גזע: קווטר/ ערביה
ספרו אם אתם יודעים איך בחרו לו את השם: נראה לי כי היא באה מרמת הגולן...חח...תירוצים..
רשמו תכונות אופי שלו... להיות יפה...סתם..להיות אדישה, לסובב את הראש שמברישים אותה... להתחיל לרוץ שמחזקים את החגורת בטן...וזהו בערך
תחביבים:
סוס דראסז' או קפיצות
הנה תמונה שלה... לא משהו כי היא לפני הרבה זמן... היא אחי המלטה ומאז היא הספיקה להשמין...
אבל במציאות היא יותר יפה...
היא לא משהו יפה אבל האופי שלה שווה הכל...!!

טוי בוי

New member
היא מ-ד-ה-י-מ-ה!!../images/Emo60.gif

שם על מה את מקשקשת!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????????????????!!!!!?!

למעלה