עבודת שורשים לסוס...

©yaara©

New member
../images/Emo42.gif תודה...! יש לי עוד.....

תמונה שלה אבל לא משהו כי הסורק הרס אותה והיא (רמה) לא פוטוגנית....חח....

מיסי סויד:

שם:מיסי (מיסינקה,מיסטי,מיסטי ביס,ביס ביס, מכוערת,טיפשונת,מיסילה,מיסוש...) בעלים: ברור שאני! חווה:אורוות הקיסזר (אימפריה!) רוכב מועדף: אף 1 לא רוכב עליה חוץ ממנני! מדריכה מועדפת: יעל עבר:מיסי נקנתה מאחד שרוכב בחוות הפארק! היא הייתה סוסה פרטית והבלים פשוט לא הסתדר איתה! אממ לפני זה היא הייתה סוסת ווסטרן וטיולים (היא פשוט נורא נרוא כייפית בטיולים!) הווה:עכשיו היא מתחרה 80 איתי! ושנה הבאה אולי 90! היא סוסה בובע נממש וזיהו בערך להווה! סגנון: אינגליש-קפיצות גובה, בערך:165-170 נראה לי!! צבע גוף:אפור לבן צבע שיער:לבן צבע עיניים:חומות צבע זנב:לבן ומתכהה תאריך לידה:28.8 ארץ:ישראל גזע:ערביה מעורבת (אמא שלה מהממת!!) ספרו אם אתם יודעים איך בחרו לו את השם??? רשמו תכונות אופי שלו... נותנת תלחב כשמסקשים יפה (
) בובע של סוסה!!! היא כמוני באישיות זה כאזה מצחיק!!!!!! אבל היא בובה של ממש מתה עליהההההההה תחביבים... הרגלים של הסוס. להרוס את התא שלה! להיות עם אוזניים אחורה (היא כנראה חושבת שזה אופנתיח או משו!! חח) להתגרד עלי ולפצוע אותי תוך כדי חחח

Shai Felton

New member
חחחח../images/Emo174.gif../images/Emo171.gif

גם כפיר שונא כל מה שזז! או כל מה מנושם בכוחות עצמו ומפריע לבטלן הזה לנוח בשקט
חח... משהו כמוני שמת ללטף אותו אבל הוא כזה סנוב שהוא לא מסכים.... רק אם יש מה להציע בתמורה (סוכר,עוגיות,גזר או תפוח)....תחמן!

RoNy S

New member
שתי שאלות...

1. איך קראו לה שהיא הייתה בחוות הפארק? 2. של מי היא הייתה?

../images/Emo99.gifאפולו!!! ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif.....

תעודות זהות לסוס המושללםם אפולו!!
: שם: אפולו בעלים: אני(דרור מלמן) חווה: חוות הפארק! רוכב מועדף: אני!!! מאמן מועדף: ליאון עבר: אפולו נולד כסייח במקום שאין לי מושג איפה בערך בגיל שנה וחצי הוא הגיע לחוות צח והם חשבו שהוא חרא של סוס ועבדו עליהם.. וברגע שליאון הגיע לשם הוא התחיל לאמן אותו והם היו מופתעים והמומים מאפולו(בנג'י בזמנו)... ולא רצו למכור אותו בפחות מ-10,000$!!! והוא נועד לגדולות! הווה: עכשיו אפולו נמצא בחוות הפארק.. שיניתי לו את השם מבנג'י לאפולו.. כי יותר אהבתי את אפולו ובנג'י לא שם יפה לדעתי... אמממ קניתי אותו לפני חודשיים וחצי בערך.... ואפולו נראה הרבה יותר טוב והרבה יותר יפה!! אני נכנסת איתו בעונה הקרובה שתפתח למקצה מטר.. מקווה שילך לנו טוב.. הוא פצצה של ג'אמפר!!! סגנון: אינגליש גובה: הגב שלו מגיע בערך ל-1.80.. צבע גוף: חום בהיר-כהה.. יש קטעים יותר כהים ויש כאלו יותר בהירים.. צבע שיער: שחור צבע עיניים: חום צבע זנב: שחור תאריך לידה: לא ידוע! ארץ: ישראל גזע: טורוברד גזעי.. את השם בנג'י בחרו לו בגלל מדריך אחד שעלה עליו בחוות צח והסוס כנראה התרפע או עמד על שתיים והמדריך עף.. ובגלל שהסוס גבוה אז הנפילה לרצפה זה כמו בנג'י.. חחחחח ואפולו שי נתנה לי את השם!
.. תכונות אופי: תינוק!, חמוד, יפה, מדהים, מותק, מפונק, אוהב לאכול, התחביב העיקרי שלו זה לנשוך מגבות (במיוחד את של יפתח) ולהעיף אותן על הרצפה
.. הוא סוס קפיצות!

MusTanG GT

New member
אקו................................

שם:אקו בעלים:אני כמובן חווה:מרכז רכיבה דני הי רוכב מועדף:אני רוכב עליו כל יום מדריך מועדף:נועם זרד עבר:אקו הגיע מחווה כל שהיא בצפון אחורי זה קנינו אותו מדובי שהיה הסוחר הווה:עכשיו הוא נמצא במרכז רכיבה דני הי(שולטים)אני רוכב עליו כל יום סגנון:אינגליש גובה:16.3 ידיים בערך(אין לי מושג)(מטר 60 אולי) צבע גוף:ביי (חום) צבע שיער:שחור צבע עיניים:חומות צבע זנב:שחור בעיקר וחום תאריך לידה:לא יודע קנינו אותו ב30.12.02 ארץ:ישראל גזע:מקומי למה בחרנו לו את השם:מכיוון שהוא דומה מאוד לסוס השני שלנו וגם מפני שבסרט טאורה קראו לסוס של הרע אקו(אקו זה הד באנגלית) תכונות:אוהב לשחק,אוהב לעשות באקינג במנז',אוהב לנשוך,מצליב את הרגליים הקדמיות (מוזר),אוהב להחזיק שוטים בפה(מגניב). סוס דראסג' או קפיצות:אני יוצא איתו לתחרויות קפיצות אבל לדעתי הוא יהיה ממש נחמד בדרסג'. שיר אקו מלך הסוסים אקו מלך הסוסים חי חי באורווה נושך אוכל שוטים מה שבא לפה... גדול פחחחחחחחחחחחחחח

GrEeNwOmAn

New member
עוד פרק לעבודת השורשים...../images/Emo29.gif...

פרק שני- אני והסוסה ישבנו בצוותא- כתבו- שיר\פתגם\אימרה\או משהו בסגנון... וכתבו מה הקשרו, כמובן שזה צריך להיות קשור לסוס שבחרתם...

GrEeNwOmAn

New member
פרק 2- אני והסוסה ישבנו בצוותא../images/Emo29.gif

שיר- רוץ פוצ'יני רוץ ודהר רוצה טוסה במורד ההר, רוצה טוסה יום ולייל שהפרשית האלופה (אני) נושא אתה על גבך. שיר נוסף- מבנה מדהים מבנה מדהים, לפוצ'יני, למי יש את המנה הכי מדהים? פוצ'יני! ופוטנציאל? פוצ'יני, למה? לקפיצות. ואולי גם לדראסז'... |שוויצרית| אימרה- מי שלא נופל לא רוכב! לדעתי האימרה נכונה, כי מי שנופל לומד מטעויותיו, ומי שלא נופל הוא סתם, רוכב, רוכב טוב, אולי הוא לא נופל ויש לו יציבות רבה, אבל הוא לא לומד משגיאותיו, אף שלא נפל עוד. וזיהו...

למעלה