עבודת שחזור....

עבודת שחזור....

פעם הכנתי אגרטל כזה, השארתי אותו אצל צלם כדי שיצלם לי אותו, ולרוע מזלו של האגרטל...הצלם שבר לי אותו
עבר מספיק זמן...והחלטתי להכינו מחדש. לטעמי יצא הרבה פחות יפה מהקודם, ולו רק כנראה בשל העובדה שהכנתי אותו בלחץ של זמן ובלילה..(או בשל העובדה שפשוט לא אמורים להכין את אותה עבודה פעמיים...)אבל אני עדיין אוהבת אותו. מקווה שגם אתם

אני זוכרת את האגרטל הישן!../images/Emo67.gif

ואני זוכרת שהוא היה מעלף!! אני בשוק שהצלם שבר לך אותו!!
[ תעלי שוב תמונה שלו שאזכר בו... האגרטל הזה מקסים גם הוא!!

אבל...אבל....

זה היה ממש ממש מזמן...איך את זוכרת?!
חוץ מיזה...אם אני אעלה תמונה של הישן- יראו כמה שזה הרבה פחות יפה...ואני אתבעס...

אני זוכרת אותו כי אהבתי אותו../images/Emo70.gif

ודברים שאוהבים במיוחד לא שוכחים.. גם את זה עם הדוגמא הסימטרית הזאת [שכחתי את השם] אני זוכרת ...

ניבוש...את לוחצת לי על יבלות...

גם אגרטל המנדלה עליו השלום.... זו הייתה כנראה תקופה חסרת מזל קצת עבור היצירות אומנות שלי- את האגרטל ההוא אפיתי בטוסטר אובן שמד הטמפ' של לא היה מדוייק, והתוצאה הייתה שכעבור מספר חודשים נוצרו פיצוצים בחימר...עד שבסוף קילפתי את כולו. כבר אמרתי תקופה חסרת מזל?! כולי תקווה שעכשיו זה יהיה שונה

דיייייייייייייי הרסת אותי עכשיו../images/Emo12.gif

אני מאחלת לך שנה מוצלחת ומלאה ביצירות מוצלחות ועמידות!!!!
ושולחת לך כמה חיבוקי נחמה

וגם המקור (כן... חיפשתי ומצאתי../images/Emo13.gif

ובאותה הזדמנות נזכרתי ב"צמיד לשבת" - שילובי הצבעים בצמידים המרהיבים שלך עדיין, גם אחרי מאות עבודות שראיתי, ממשיכים להעלות לי חיוך של עונג על הפנים.

"צמיד לשבת"????../images/Emo2.gif

אני לא זוכרת.....
תזכירי לי?! ותודה על המחמאות
זה מאוד מרגש לקרוא שהעבודות שלי אחרי הממממממווווןןןן עדיין מעלות חיוך. תודה יקירה

אולי התבלבלתי וזה היה בכלל "צמיד

היום"? למשל בלינק שמצורף - צמיד מהמם שלך. אולי יעשה לך חשק להעלות שוב לטובת אלו שלא "ידעו את יוסף"?

הזכרת לי נשכחות......./images/Emo13.gif

באמת העלתי אז עבודות בטירוף... טוב, נו...היה לי הרבה יותר זמן
ולגבי ההעלאה מחדש של העבודות....יש מאות
יקח לי נצח לעשות את זה... בקרוב יהיה לי אתר חדש ששם יהיה ריכוז של עבודות נבחרות, יהיה גם לאלו שלא ידעו את יוסף הזדמנות לדפדף...

nulichi

New member
ואו, לא ראיתי את האגרטל הקודם אבל

זה פשוט מדהים. אני נפעמת כל פעם מחדש איזה דברים אפשר לעשות מחימר פולימרי (כשהוא בידיים הנכונות כמובן
) נעתקה נשמתי. ואותי מעניין לדעת מה עלה בגורל הצלם ששבר לך את הקודם... אני הייתי חונטת אותו בתוך גוש פימו גדול, אופה, מצפה בלכה ומניחה במקום מספיק בולט- למען יראו ויראו...

למעלה