עבודת שחזור....

מה עלה בגורל הצלם?....

כלום
כעסתי עליו כל כך, ולא יכולתי לצעוק מרוב הלם, הדמעות חנקו את גרוני, ביקשתי פיצויים...קיבלתי גורנישט, התכוונתי ללכת לתביעה משפטית- אך בסוף לא היו לי אנרגיות להתעסק עם משפטים ועו"ד אז ויתרתי... מאוד כאב ומאוד תסכל. תודה לאל (ולבעלי...) שהיום יש לי מצלמה טובה ואני לא צריכה להישען על צלמים אלו ואחרים

פינקי 1

New member
גם אני זוכרת ואפילו יש תמונה שלו

בגלריית פימו בפורום אומנות שימושית - והעתק לא פחות יפה מהמקור זה מיוחד מדהים וכן גם אני אוהבת אותו

תומסקה

New member
את האמת?? ../images/Emo6.gif

גם אני יותר אוהבת את הקודם. הוא יותר עדין. אבל הכד הזה בהחלט יפה, ואני חושבת שהתוצאה מאוד מרשימה

../images/Emo3.gifאני לא אוהבת שאומרים ת'אמת....

סתתתתאאאםםם.. אני יודעת תומסקה, קיוויתי שלא תהיו כאלו חדי הבחנה ולא תזכרו כל כך טוב את הקודם
אין על מי לסמוך...אה?! ובכל אופן...תודה

תומסקה

New member
אהההה... במקרה שוטטתי לי בהנאה

רבה בגלרית פימו באומנות שימושית, וראית את היופי הזה ומאוד התפעלתי
ובשביל זה אנחנו פה לא?!

Saraswaty

New member
מטריף!!!!! ראיתי גם את הקודם

במו עיניי וזה אינו נופל ביופיו! איך הגעת לכחול כל כך יפה?
(סכם ככה כי התחשק לי לתת לך ביס מהקרמבו שלי)

hoch

New member
לא הגבתי עד עכשיו קודם כל כי לא

הצלחתי מספיק מילים להביע את מה שהרגשתי מול היופי המהמם הזה, וגם כי מיד עברתי לעשות חיפוש בגלריה שתומסקה ציינה כדי לראות את הקודם. שניהם מהממים. חוץ מצורת האגרטל, אני לא רואה הבדל. יופי שאין כמותו. פשוט מטריף, וחוץ מזה אני מקווה שנתת לצלם מה שמגיע לו.

אז חזרתי כעת מאומנות שימושית ולא הבנתי על איזה אגרטל מדובר. . . מילא. . . שרון יקרה - האגרטל מדהים יפהפה . . .הגוון הכחול מיוחד במינו ואהבתי הרעיון של טווס . . .מרהיב . . . ולי יש סימפטיה כי לפני שנים עשיתי סיכת טווס מכסף. . . ובינתיים נהנתי לטייל בגלריה הנ"ל וליהנות מכשרונך ויצירותייך הנפלאות. . .

כן כן אני זוכרת את האגרטל הראשון

ועבר מספיק זמן כדי שהם יראו לי ממש אותו דבר... ובקשר ל"פשוט לא אמורים להכין את אותה עבודה פעמיים" מסכימה בהחלט, תמיד אבל תמיד הפעם השניה לא יוצאת כמו הראשונה, ובכלל אף פעם אין לי מוזה בשביל פעם שניה זהה...

Jelly Beans

New member
גם ת'קודם אני זוכרת. ../images/Emo60.gif

אפילו התמונה שמורה לי במחשב כדי שאני אתלהב מידי פעם שאני עוברת על התמונות
סחטיין

מדהים!!מדהים!! מדהים!!

מה לי הקודם?? מי לי הקודם?? זה הכי הכי הכי שבעולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תודה רבה לכולכן../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

הקודם הוא זה...
נכון שהוא היה יפה יותר? האמת ששם גם השקעתי יותר בנוצות...בכלל עשיתי אותו עם יותר אהבה

Saraswaty

New member
בהסתכלות נוספת

שניהם מאד מאד יפים אבל צורת הכלי הראשון מחמיאה יותר לטווס ההדור שלך

milat1

New member
אכן זה יפה בהרבה!

וצר לי שלא הצטרפתי לרשימת המנחמות... שימי לב איך הוא יושב יפה בכלי (גם צורת הכלי הרבה יותר מתאימה לו) בהדרת כבוד פאר ובטחון! וההוא נראה כאילו הוא שואל: מה בעצם אני עושה פה?

למעלה