עבור boriska1

Harrington

Well-known member
מנהל
יש לציין שזה לא מדויק. ליתר דיוק, לא בהכרח מדויק. קיימים מנהגים שונים בנושא. אכן אחד המנהגים הרווחים הוא לקיים ל"ג ימים מתחילת הספירה ועד ל"ג בעומר. מנהג אחר הוא מראש חודש אייר. מנהג נוסף הוא הקפדה על מקצת מדיני האבלות לאורך כל מ"ט ימות הספירה.

בקיצור אני לא יודע אם תשובת הAI הביאה זאת בהמשך דבריו, אבל חשוב לדעת שהוא מציין כאן מנהג אחד, אפשרות אחד, מתוך סדרה של אפשרויות ומנהגים שונים בנושא. כל אחת ואחד טוב יעשה אם ינהג כמנהג הוריו או יתייעץ עם מורה הלכה.

boriska1

Well-known member
בכל נושא אפשר לשאול את ai, נסגור את תפוז. ונעבור ל ai
לא. AI עדיין רחוק מזה.
שאלתי אותו כפי שהבטחתי בתגובתי הקודמת (#3) והנה תשובתו :)
צפה בקובץ המצורף 126605
הנה השתפר הבחור:

boriska1

Well-known member
כן. כל זה נכון הכתוב בכתבה. בניגוד להצהרה שלהם, CHATGPT זוכר מידע. בהתאם להצהרה שלהם, כל מידע שאתה נותן, משמש ללימוד ועידכון. הדרך היחידה להןציא ממנו מידע, זה לפרוץ לשרתים שלהם. ואכן פעם הבאתי שיחה איתו בנושא. מבחינה זו, הם בדיוק כמו גוגל.
ואישית: מידע רפואי - לא אכפת לי אם הוא ידלוף. כנ"ל כל מידע אחר. מה כן אכפת לי? חשבונות בנק ודומיהם, כרטיסי אשראי. מה עוד? אולי פרטים על רכוש, למרות שלא כל כך אכפת לי. נזכרתי, פרטים והתכתבויות של לקוחותי , רובם לשעבר. לכן גם אין לי נגישות למייל דרך הסמרטפון.

דיברגנט חדש

Well-known member
למה לקלקל שירשור?! אין מספיק שירשורים בנושא?
תקראי את תגובה #4 שלי ותביני, איך הנושא קשור :)
אגב, זאת לא הטעות היחידה שהוא עושה, שאלתי אותו לפני שבועיים, מתי הילדים יוצאים לחופש ובאיזה תאריך חוזרים מחופשת הפסח והוא השיב לי יום לא נכון וגם משך זמן לא נכון.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
תקראי את תגובה #4 שלי ותביני, איך הנושא קשור
אגב, זאת לא הטעות היחידה שהוא עושה, שאלתי אותו לפני שבועיים, מתי הילדים יוצאים לחופש ובאיזה תאריך חוזרים מהחופשת הפסח והוא השיב לי יום לא נכון וגם משך זמן לא נכון.
טוב מאד שעלית על הטעות, אין על המוח האנושי

mיטלמן

Well-known member
טוב מאד שעלית על הטעות, אין על המוח האנושי
ממש לא.
הוא ישתפר בעתיד, עדיין כנראה יהיו טעויות,
אבל כמויות המידע מוינו (לפי כמה קריטריונים),
ועוד ועוד, שום מח אנושי לא מסוגל להתחרות בו.

נערך לאחרונה ב:

mיטלמן

Well-known member
"מיונו"
התכוונת למויינו?

הוא ישתפר בעתיד? מהיכן הידיעה?
תודה, התכוונתי כמובן למוינו, תקנתי.
מקריאה, שמיעה והתעניינות.
הוא כבר משפר עצמו, שווה לקרוא בנושא.
לא אמרתי שלא יהיו טעויות, אבל הידע שלי בנושא מוגבל מאד.

דיברגנט חדש

Well-known member
"מיונו"
התכוונת למויינו?

הוא ישתפר בעתיד? מהיכן הידיעה?
למידה מהעבר, כשהייתי ילד, היה ויכוח, האם מחשב יצליח לנצח את אלוף העולם בשחמט וכולם היו סקפטים ואמרו "מה פתאום" וכבר מס' שנים, שהמחשב מנצח.
אין כל סיבה שלא תהיה תוצאה זהה גם בשיפור ה-AI, כבר הוא הרבה יותר טוב ממה שהיה אשתקד.

למעלה