חמישה דברים שלא כדאי לספר ל-ChatGPT שלכם
שאלתי אותו כפי שהבטחתי בתגובתי הקודמת (#3) והנה תשובתו![]()
www.globes.co.il
בכל נושא אפשר לשאול את ai, נסגור את תפוז. ונעבור ל ai
קיראי את תגובתו של הצ'אט, במיוחד את השורה הראשונה של הספירהבכל נושא אפשר לשאול את ai, נסגור את תפוז. ונעבור ל ai
יש לציין שזה לא מדויק. ליתר דיוק, לא בהכרח מדויק. קיימים מנהגים שונים בנושא. אכן אחד המנהגים הרווחים הוא לקיים ל"ג ימים מתחילת הספירה ועד ל"ג בעומר. מנהג אחר הוא מראש חודש אייר. מנהג נוסף הוא הקפדה על מקצת מדיני האבלות לאורך כל מ"ט ימות הספירה.
לא. AI עדיין רחוק מזה.בכל נושא אפשר לשאול את ai, נסגור את תפוז. ונעבור ל ai
הנה השתפר הבחור:
מקווה שאתה שומר על אמצעי זהירות
אני מאוד מודע לביטחון מידע. למשל,אין לי הרשאה להעברת כסף מחשבון לחשבון דרך המחשבמקווה שאתה שומר על אמצעי זהירות.
העברה במחשב, כולל העברה בביט? רכישה באלי אקספרס?אני מאוד מודע לביטחון מידע. למשל,אין לי הרשאה להעברת כסף מחשבון לחשבון דרך המחשב
ויש עוד הרבה אמצעים שכדאי לנקוט מעל לגיל מסויים
את קצת מבלבלת בין עגבניות למלפפונים. בהזדמנות אעלה פוסט בנושא. רק רמז: בביט ובכרטיסי אשראי מאתרים מאובטחים, גם אם גונבים לך, יש לך ביטוח.העברה במחשב, כולל העברה בביט? רכישה באלי אקספרס?
כן. כל זה נכון הכתוב בכתבה. בניגוד להצהרה שלהם, CHATGPT זוכר מידע. בהתאם להצהרה שלהם, כל מידע שאתה נותן, משמש ללימוד ועידכון. הדרך היחידה להןציא ממנו מידע, זה לפרוץ לשרתים שלהם. ואכן פעם הבאתי שיחה איתו בנושא. מבחינה זו, הם בדיוק כמו גוגל.![]()
www.globes.co.il
ספירת העומר?חמישה דברים שלא כדאי לספר ל-ChatGPT שלכם
למה לקלקל שירשור?! אין מספיק שירשורים בנושא?ספירת העומר?
ראיתי ששוב, אתם משחקים בקקי ופיפי, אולי AI יוכל להושיע אתכם?
תקראי את תגובה #4 שלי ותביני, איך הנושא קשורלמה לקלקל שירשור?! אין מספיק שירשורים בנושא?
טוב מאד שעלית על הטעות, אין על המוח האנושיתקראי את תגובה #4 שלי ותביני, איך הנושא קשור
אגב, זאת לא הטעות היחידה שהוא עושה, שאלתי אותו לפני שבועיים, מתי הילדים יוצאים לחופש ובאיזה תאריך חוזרים מהחופשת הפסח והוא השיב לי יום לא נכון וגם משך זמן לא נכון.
ממש לא.טוב מאד שעלית על הטעות, אין על המוח האנושי
הוא ישתפר בעתיד? מהיכן הידיעה?ממש לא.
הוא ישתפר בעתיד, עדיין כנראה יהיו טעויות,
אבל כמות המידע מיונו (לפי כמה קריטריונים),
ועוד ועוד, שום מח אנושי לא מסוגל להתחרות בו.
תודה, התכוונתי כמובן למוינו, תקנתי."מיונו"
התכוונת למויינו?
הוא ישתפר בעתיד? מהיכן הידיעה?
למידה מהעבר, כשהייתי ילד, היה ויכוח, האם מחשב יצליח לנצח את אלוף העולם בשחמט וכולם היו סקפטים ואמרו "מה פתאום" וכבר מס' שנים, שהמחשב מנצח."מיונו"
התכוונת למויינו?
הוא ישתפר בעתיד? מהיכן הידיעה?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.