עבירת מהירות - זימון למשפט

T0xicPie

New member
עבירת מהירות - זימון למשפט

שלום, לפני שעה קיבלתי דו"ח מהירות - נמדד 134 קמ"ש בכביש של 90 קמ"ש. שתי שאלות: 1. מחר עליי להתייצב אצל קצין כדי לקבל הארכה של הרשיון עד המשפט או ביטול של הרשיון. הזימון למשפט נקבע לאמצע אוקטובר. איך אני יכול להבטיח שיאשרו לי הארכה ? 2. מה גזר הדין (במקרה ונמצאתי אשם) על עבירת מהירות שמעל 40 קמ"ש מהמותר ? תודה.

guya72

New member
מהירות

1) במידה ויש לך עבירות קודמות - מירב הסיכויים רשיונך ישלל. 2) שלילת מינימום של 3 חודשים + קנס.

T0xicPie

New member
שאלות נוספות

1. יש לי הזהרה על מהירות (לפני חצי שנה בערך) . מעבר לזה אין כלום. 2. בתום שלילה, האם עליי לעבור קורס נהיגה מונעת ? מבחן תיאוריה ? טסט מעשי ? תודה.

סנגור1

New member
תיקון טעות

אין בחוק חובת ענישה מינימלית של שלושה חודשים בעבירת מהירות מופרזת. יחד עם זאת, בהתאם לנסיבות( עבר תעבורתי, התייחסותו של השופט וכו') הנאשם עלול/עשוי למצוא את עצמו בשלילה של חודשים רבים. בכל מקרה מומלץ להיות מיוצג על ידי עורך דין המתמחה בדיני תעבורה.

guya72

New member
ככל הנראה,

אכן טעיתי, ואין חובה של פסילת מינימום - אך בד"כ זה העונש המוטל. לגבי עבירת מהירות ראיתי כי העונש הוא לכל היותר מאסר שנתיים או קנס 67,300 ש"ח.

T0xicPie

New member
חוו"ד

שלום, היום בבוקר הייתי אצל קצין המשטרה והוא לא החזיר לי את הרשיון, בטענה שאני נהג מסוכן על סמך אזהרה מלפני חצי שנה. קצת רקע: יש לי עבירת מהירות משנת 2005 על סך 750 ש"ח. בינואר השנה קיבלתי אזהרה על מהירות. לאחר מכן בדקתי האם יש לי נקודות וקיבלתי טופס הביתה האומר שאין לי. כאמור, אתמול נעצרתי על נהיגה במהירות מופרזת וזומנתי לדיון. נאמר לי ע"י עו"ד שיש לי אפשרות לצאת מזה ללא שלילה. האם זה ריאלי? האם מישהו מכיר תקדים דומה ? תודה.

נתן11111

New member
מהירות

עםהינך נהג חדש סבירות גבוהה לשלילה עו"ד יכול למזער ענישה ע"י עסקת טיעון אך זה לא נוסחה קבועה.

ביטול שלילה מנהלית

ניתן לפעול בנסיון לביטול שלילת 30 הימים, וכן למניעת שלילה נוספת. כן ניתן לפעול לביטול חיובך במבחנים מחדש. בברכה עו"ד אורון מנהל הפורום

למעלה