עבירת מצלמה

רמי 2000

New member
עבירת מצלמה

לפני כחודשיים קיבלתי הודעה מהמרכז לגבית קנסות על 4 דוחות מצלמת מהירות . הדוחות כוללים כבר הצמדה וריבית
מבקש לציין שהדוחות כולם נרשמו בתוך 10 ימים מאותה מצלמה בדרך בה אני נוסע יום יום.
אציין שלא קיבלתי את הדוחות לידי בדואר מן מהמשטרה.
פנייתי למפנ"א לבירור וקובלתי תשובה עם מספרי הדואר רשום של הדוחות שנישלחו אלי.
בירור באתר הדואר ע"פ מספרי דואר רשום שהדוחות כולם הוחזרו לשולח בנימוק: "הנמען אינו מתגורר במען הנקוב על דבר הדואר ". דבר הדואר לא הוחזר לשולחת מהסיבה לא נידרש או מסרב לקבל.
במקום מגורי קיימת בעיה של חלוקת דואר, אם כי יצויין שבמען זה כן קיבלתי את הודעות המרכז לגביית קנסות.
עוד יצויין שאני כן גר בכתובת הרשומה וכתובתי זו רשומה במשרד הפנים.
האם ניתן לטעון במפנ"א שלא בוצעה מסירה כנדרש לדוחות, וע"כ חלה התיישנות ולדרוש את ביטול הדוחות, או לחילופין מה ניתן לעשות.

אודה לתשובתך

רמי

ב ר ז י ל י

Active member
מנהל
בעיה

לעניין טענת התישנות - כמה זמן עבר ממועד ביצוע העבירה ועד שהגיעה אליך ההודעה שקיבלת?
ולעצם העניין
מתייחסים למכתב שנשלח בדאר רשום כאל כזה שהנמען קיבלו
ולכן - במקרה שלך - נסה לבקש ממפנ"א שיחזירו לקנס המקורי - ושלם, להבא תקפיד לשמור על החוק, במידה ולא יסכימו - שלם (אחרת עלולים לפסול רשיונך) ותבע מהדאר את נזקייך

dino_din

New member
לתבוע מהדואר את הנזקים?

לא יפה לצחוק עליו. ברור לך שהסיכוי לתבוע את הדואר (שעוד לא הבנתי אם בכלל סיימו את השביתה או לא) הוא די קלוש...

עדיף באמת שיתמקד בלנסות לבטל את התוספת ולשלם את הקנס המקורי.

shlang

New member
כנראה שהדואר החזיר משום שהוא לא גר במקום

יתכן והמשטרה שלחה לכתובת שגוייה

זה דוקא מאד ריאלי לתבוע את חברת הדואר, אם יש

בסיס להוכיח כי החברה כשלה בהעברת דבר דואר לייעודו, כמתחייב.

לי זה קרה עם משלוח חפץ שהזמנתי מחו"ל והאידיוט ששימש כ"ראש הדוורים" ביום החלוקה, החליט כי איני קיים...הכתובת לא ידועה ובכלל - אין מען כמצוין על המעטפה.

תבעתי את מלוא סכום הרכישה, ועוד קנס לשיקולו של השופט. אני ממתין להחלטה בבית המשפט לתביעות קטנות.

creth11

New member
תחזור במיכתב למפנא צרף תשובת

הדואר ופירטי הדוחוח ובקש לאור בעיית המסירה שהדואר מדווח לקבל את הדוחות ללא הקנסות פיגורים.
.יש סיכוי טוב שיענו לבקשתך רק דאג לכתובת מעודכנת שבא את תקבל את הדואר הרשום.
קשה לי להאמין שתרגיל כזה יעבוד יותר מפעם אחת.

למעלה