עבמ בירושלים אחרי חצות??

daveez8

New member
עבמ בירושלים אחרי חצות??

אתמול ב00:30 ראיתי משהו מרחף באויר ללא תנועה במשך זמן רב הוא עמד תלוי באויר כמו כוכב אלא שהיו לו צבעים מתחלפים צהוב ואדום וכחול הוא עמד בשמיים המיקום: מערב ירושלים כאילו בקו ישר עם שכונת קרית מנחם אבל רחוק משם בהרבה מה שהפתיע הוא שהעצם זז ממש באיטיות לכיוון צפון מערב איך אני יודע? פשוט היה עמוד חשמל והוא היה במרחק ''כאילו'' קבוע וכל תזוזה שלו שהייתה איטית הראתה שמד הסרגל שלי - שהיה קבוע הראה כאילו הוא ''התקרב'' לעמוד החשמל לכיוון צפון אחכ כבר לא ראיתי אותו כל הסיפור נמשך אולי שעה שלימה ואולי יותר בזמן הזה ראיתי את התזוזה שלו יחסית לכוכבים הוא היה נמוך וממצמץ בצבעים. בבוקר ראיתי שם הליקופטר....

סליחה אחי

פשוט יש אנשים שרוכבים על הגל של העבמים המזוייפים מירושלים וזה מביא לי את הסעיף!!1!!!11!!!

אבל אחי אני לא מומחה

איך אני יכול לבדוק כזה דבר? צריך מעבדה וצוות מומחים וזה בטח עולה מלא כסף בהתחלה חשבתי זה אמיתי אבל ששמעתי את המומחית ההיא ברדיו ירד לי לגמרי מהעבמים בירושלים

אנשי עב"מלוגיה - מומחי חו'ל, לא הוכיחו זיוף.

הטענות הרבות - 6 קישורים המנסים להוכיח זיוף, הוצגו ובסוף נראו רק כטענות בסיסיות, שגם להם אין כל אחיזה במציאות. אתה הופך למומחה בחקר - בחקר רב - גם אתה בעצמך יכול להתחיל. תבדוק את הסרטונים לאט ובזהירות, ותבדוק מה גורם בהם זיוף ואמת. תקרא מאמרים בנושא זה המגיעים מחו'ל, ותבדוק את כולם אחד אחד, תקח את הזמן, ואל תתפתה להאמין לכל מה שמספרים לך בעיתון או ברדיו. אחרי הכל כולנו בני אדם, וכולנו יכולים לטעות.

זוהרה7

New member
אני מאמינה לך - השאלה שלי לאן זה מתקדם

לפי כל העדויות עבמים וגם חוצנים היו כל הדורות. אבל פרט לשמוע שראו או שמעו עבמ פה ושם לא משתנה כלום. האם הם בכלל רוצים קשר איתנו? האם אנחנו מעניינים אותם פרט לחקור אותנו?. כאילו אנחנו כאילו קופים או נמלים שהם בודקים אותנו? האם הם רואים את עצמם כשומרים של העולם שלנו? ואם כן איפה הם כשקורה משהו?

זוהרה7

New member
שלום לך - אל תפגע ממה שכתבתי

יש לי המון שאלות שאין עליהם תשובות. הקטע שהם יכולים לעשות לנו דברים ואנחנו לא יכולים מאוד מתסכלת ואם כתוב במקורות היינו כחגבים בעיניהם כך אני מרגישה לבוא אלינו. לבלוש אחרינו. לקחת אנשים ולעשות בהם ניסויים ועוד. זו הרגשה מאוד מתסכלת. הבנתי שגם לחלק מהם אין כבוד לנו והם לא מבינים שיש לנו רגשות. האמת שאני עם המון שאלות.

daveez8

New member
יש כמה תיאוריות בנושא

יש תיאוריה אחת שטוענת כי הם לא רוצים להיחשף מולנו תיאוריה שנייה טוענת כי הם שומרים עלינו שלא נעשה שטויות כמו מלחמת עולם 3 שתהרוס את כל כשדור הארץ תיאוריה אחרת טוענת שיש כבר קשרים עם אנשי הגלקסיות כדי לתרום להם מהאנושות תמורת ידע טכנולוגי עבורנו. תיאוריה אחרת שאיננה נחמדה עבורנו היא כי הם כל כך נעלים טכנולוגית מאיתנו -כמו שאדם דורך על נמלה ולא שם לב. יש נה טענה כאילו חוצנים שיבשו וניטרלו את טילי הגרעין האמריקאים לכמה שעות - ובאופן מעשי ארה''ב לא היתה מוגנת כמה שעות ואפילו לא ידעה על התקלה אומרים שאם החייזרים יגיעו אז תהיה אנדרלמוסיה עולמית תחשבי שאם אין אלוהים-אז אין דתות מפחיד ...- לא?? זהו על רגל אחת.....

אני יודע מנסיון אישי מה הם רוצים

אני מרגיש כמו ההעוא מהסרט היום השלישי שאף אחד לא האמיון לו שחטפו אותו ובסוף כולם סתמו תפה כשרא חאת החזירים פולשים.

daveez8

New member
תוכל לפרט יותר-נשמע מאוד מעניין החוויה שלך -

ואוו נשמע שעברת משהו ואתה שומר אותו לעצמך האם תוכל לספר ולפרט בפירוט כמה שיותר... כל הפרטים ממש חשובים האם התכוונת ברצינות??? אם כן -שוט...

..........

.אנשים מזלזלים בי וצוחקים עלי וחושבים שאני מחפש צומי כמו ילד קטן ומשועמם. אולי אני כותב הודעות כמו פשוטי העם ויש לי פה ושם שגיאות כתיב, אבל אני לא צריך להיות טייס רופא או מדען טילים כדי שיאמינו לי!!!! את מה שאני עברתי סביר להניח שעברו גג 100 אנשים בכל העולם ואני לא מגזים מה הטעם לספר? ישר יחשבו שאני איזה פסיכי שברח מבית משוגעים ונמאס לי כבר מיזה!!!!! אני רק יכול להגיד שמה שקרה לי היה בתאריך 12/5/2008 וזה קרה באיזור מיצפה רמון (בדרום למי שלא יודע) אנשים שהיו חברים שלי התרחקו מימני מאותו יום כי חשבו שנהיתי גנוב לגמרי וכמובן שהחארות לא האמינו לי והפסיקו לדבר איתי בזה אחר זה בטענה שאני פרנואיד. אז אני לא מספר יותר לאף אחד הספיק לי פעם אחת שזילזלו בי וחוץ מיזה אני מפחד על המשפחה שלי.

זוהרה7

New member
אני מאמינה לך ולא הייתי רוצה להיות כמוך

זו הרגשה נוראית לעבור דברים ושהאנשים לא מאמינים. אני מאמינה לך. ואתה יכול להרגיש חופשי לכתוב אלי ולי. אני אפילו סקרנית לשמוע ממך כמה שיותר פרטים. ואולי אני יכולה גם לעזור לך מבחינה פסיכולוגית. אני לא מרפאה ולא משהו. אבל מתעניינת מאוד בפסיכולוגיה ופילוסופיה וקוראת המון קוראת גם המון ספרות של מודעות ועזרה עצמית. כך שאני יכולה להיות כתובת עבורך. תרגיש חופשי כאן ו'או במייל.

זוהרה7

New member
התכוונתי כמובן לכתוב במקומך - לא כמוך אלא במק

התכוונתי לכתוב שאני לא הייתי רוצה לחוות את מה שאתה חווית התכוונתי לכתוב שלא הייתי רוצה להיות במקומך סליחה על שגיאת ההקלדה ועוד משהו תשנה את השם שלך בחרת לך שם שמעיד על המצב שלך הייתי במקומך בוחרת במשהו יותר אופטימי אתה יודע? מחשבות בוראות מציאות וכאשר אתה מכנה את עצמך בשמות זה נדבק.....

זוהרה7

New member
יהיה נחמד אם תשתף את האנשים הנכונים

ואני מבטיחה לך שאני כתובת טובה ותמיד אפשר בארבע עיניים למייל

למעלה