עבמ בירושלים אחרי חצות??

mr 80s

New member
מאמין בן מאמין...

אחי אלו תחושות אמיתיות וטבעיות,על אף שלא קרה לי המקרה שלך. אך להחשף לעבמים יצא לי פעמיים להחשף כך שגם אני מודד חוויותי כשאני בקרב אנשים על מנת שלא אחשב קולולו. העיקר שאתה שלם עם עצמך ועניינך הפרטי וכמו אחרים לפני נשמח לשמוע פרטים נוספים תודה על גילוי הלב שלך פה.

זוהרה7

New member
גם ממך אשמח לשמוע עוד פרטים

כתוב בגמרא "דאגא בלב איש ישיחנה" לא טוב היות האדם לבדו אדם צריך לשתף את החוויות שלו אבל כמובן עם האנשים הנכונים אשמח לשמוע ממך.

daveez8

New member
זהו אתר שרוב האנשים כאן - כן מאמינים בעבמים

היי צר לי שאתה נמצא במצב כזה כאילו כולם לועגים לך(חשבת שגם אני לועג לך - וממש לא) מצב הדברים הוא כזה שהיו הרבה שקרנים שבלבלו את המוח ובגללם חלק מהנושא החייזרי הפך לבדיחה רעה. אבל ההבדל באתר זה הוא שמי שכאן - מן הסתם מאמין או לומד ידע כדי להאמין וכו כאן זה המקום לספר הכל הרי מימלא אף לא אחד מכיר אותך הכל נכתב ללא שם מזהה וכו אין הרבה חטיפות בארץ שזכו לפירסום דווקא היה מישהו מנצרת והאמינו לו - אבל לא כולם .קוראים ייזדוב והוא היה כמדומני חייל בדרום שנרדם בשמירה ונחטף לכמה שעות בודדות ולא היה לו הסבר-למה שקרה. הוא נמצא במקום אחר ורחוק אכן תעלומה..... אני מניח שאם אתה לא הבחור מנצרת - אז גם לך יש לחדש לנו וזה כל היופי פה - שאתה יכול לתרום לאתר מנסיון חייך - בעצם היותך חטוף אם כן - אנא ספר: 1 איזו חללית זו היתה- גודל ,צבע,צורה וכו 2 איך נראו האנשים שם - היו הרבה מעט,גבוהים נמוכים,האם היה שם מישהו גבוה שנראה קצת שונה והוא זה שנתן הפקודות,האם היו שם נשים.. 3מה צבעם,איך נראו עיניהם,האם דיברו איתך טלפטית - האם הכריחו אותך לעשות דברים 4האם בדקו אותך.- איזה מכשירים אתה זוכר שהיו שם וכו 5האם איבדת זמן רב וכו מצפה בכיליון עיניים לתשובתך כאן שלך דוד

זוהרה7

New member
כתבת משהו מאוד נכון

לפי כל הדתות כאילו הם לא קיימים. לפי הגמרא אם היינו יודעים מה מסתובב סביביינו היינו משתגעים. כך שלפי הדת היהודית זה הכי קרוב למה שקורא בפועל. אומרים שמלאכים הם טובים ורעים. האם הם מלאכים? האם הם שדים? בטיפול על ידי הילרית וחוצנים ראיתי אותם בשני טיפולים. פעם היו קבוצה של גמדים והם היו מאוד חביבים. פעם שניה היתה בחורה מאוד גבוהה ויפה. היו עוד טיפולים אבל אני לא יודעת מי היה שם. כששאלתי את ההילרית היא כן ידעה מי נמצא בכל פעם. כך שאתה מבין שאני כן בעניינים. וכמובן כמו לכל אחד שמאמין שהם קיימים ולא מבין מה התוכניות שלהם אני שואלת שאלות.

למעלה