עברו שלושה חודשים מתקרית הברוקולי

לא הבנתי כל כך...

מדובר בבת שלך שרצתה ללכת לאבא שלה ואת אמרת לה שיש לכם תוכניות לטייל בבוקר בגלל שהוא פגע בה ואת רוצה להגן עליה ולכן היא תחזור מאביה בעשר בלילה כי היא תגיע אליו מאוחר?

התכוונתי

לעבור על השרשור מחר בבוקר מפני שאני נורא עייפה ולא אקלוט כלום
אך לא רציתי לוותר על תגובה. מבטיחה לקרוא

blonda3

New member
ועכשיו שחר../images/Emo105.gif

מקפיצה את הודעתך החשובה ומקווה שהכל יהיה טוב שתגלו שהאיש ההוא האבא של ילדתך מתנהג איתה בסדר ה
=הסימן להקפצה לילה טוב

../images/Emo140.gifרוצה לספר לך

מנסיוני עם ילדי. התחלנו את הגירושים ממקום הכי נמוך שיש. חלק מהילדים ובינהם הבת שהיום בת 18 החליטו לא להגיע לאביהם וכל הזמן ועד היום הוא האדם שהכי פחות מגיע לו להנות מזה שגדלו והגיעו להשיגים ולמקומות טובים. הילדה הזו שהיום היא עתודאית ועם תעודת בגרות נהדרת החליטה ללכת לעבוד אצל אביה והם בנו לעצמם מערכת יחסים יפה.היא גם הסתגלה לאשתו ואמרה לי שהיא הולכת אליו כדי לקבל את מה שמגיע לה ולא רק בכסף עסקינן. לכאורה לא הגיע לו לקטוף את הפירות אך צאיוראי כמה היא מאושרת מזה שיש לה אבא והאמיני לי היא מכירה גם בחסרונותיו. לו הייתי ממשיכה עם הפחדים שלי וגם לכיוון שאת רומזת וחוששת ממנו הילדה אולי היתה עם כיוון אחר וכישלון והנה היא פרח ו"לעת זקנה"ללא עזרתי בנתה מערכת יחסים עם אותו אב והיא עם חיוך על הפנים וזכתה לאבא שקיבלה אותו כמו שהוא. מה שאני רוצה לומר שעם כל התסכול שלנו וחוסר הפריות שבניצול כוחותנו לשמור על הילדים שלנו לטובתם הנפשית עלינו לנצור את אביהם עבור עתידם. המסר נראה לי כלך כך חשוב שהרבתי בו מילים.

ליזי38

New member
שחר

אני כל כך זוכרת את תקרית ,הברוקולי" ואני זוכרת גם איך הרגשתי ולכן לא אוכל לומר לך איך לנהוג. אם אחטט בעמקי נשמתי התגובה האוטומטית שלי הייתה לנהוג כמוך, אבל זו תגובה ריגשית ואני לא בטוחה שהיא הנכונה. אבל מבינה את תחושותייך

אני מסכימה עם אסתי..

אני מבינה את הרצון שלך לגונן ולשמור על הילדה מפני מה שאביה עושה.. ולמרות שמהצד בתור כאם את רואה את הדברים בצורה שונה ממנה ולא שוכחת את מה שהוא עשה כאשר הוא דווקא כן שוכח אני ממליצה לך לתת לה תמיכה בסיפור ולהיות שם כשהיא צריכה אותך.

למעלה