עברית לנגנים אלו ואחרים

לינקי

New member
עברית לכל בעלי ה-H300 ../images/Emo104.gif../images/Emo70.gif

יצאה גרסה חדשה לכל בעלי iRiver H320 שכוללת בתוכה עברית! אומנם עכשיו היא חלקית, אבל כל התפריטים הם בעברית, וגם מסך ההדלקה והכיבוי הוא זהה לזה של ה-Windows. להורדת העדכון לחצו על הקישור למטה. ההורדה היא מאתר PDAPoint.

shay0600

New member
עברית לנגנים ג'נרים של prosound

אפשר להוריד את העדכון מכאן1 תוכנה לביצועה צריבת העדכון במכשיר ניתן להוריד מכאן2 תוכנה להעתקת העדכון הקודם מהמכשיר ניתן להוריד מכאן3 העדכון מתאים רק לנגני פרו סאונד עם רדיו מובנה העדכון ללא תמיכה מלאה בעברית התמיכה היא רק בשמות הקבצים לכן יש למחוק את התגיות וגם אז העברית הפוכה אני לא אחראי לשום נזק שייגרם למכשיר כתוצאה מביצועה העדכון!!!

shay0600

New member
אם למישהו העדכון פועל או לא שיגיב

כדי שאנשים ששוקלים אם תשים את העדכון על נגן פרו סאונד שלהם ידעו אם העדכון בטוח ואני אחד המגיבים העדכון בטוח והעברית פועלת אצלי פיקס לא לבצעה את העדכון על נגנים שלא רשום עליהם prosound !!! לנגן יכל להיגרם נזק שלא ניתן לתקנו

lior297

New member
ואם כבר H320 אז נצלוש

שמעתי כבר כמה פעמים שאתם אומרים פה, שהרדיו באיכות די טובה, למה רק אני לא קולטת כלום? בנוסף, שאלתי לפני מספר ימים על חיבור של מצלמה לנגן לצורך העברת שירים, ושהנגן לא תומך בכל המצלמות, אז מומלץ לקנות קורא כרטיסי זיכרון. קניתי אחד, שקורא 23 כרטיסים (יש לי 3 סוגי כרטיסים) אבל הנגן לא קורא אותו. איך אני יכולה לדעת לפני שאני קונה קורא אם הוא צריך דרייבר או לא?

weird dust

New member
כמה דברים

האם הרדיו מוגדר לאירופה או שהוא בכלל מכון לאמריקה או קוראיה או אולי בכלל סין? הנגן לא יקלוט קורא כרטיסים, הוא בקושי קורא 10 סוגי מצלמות
זה משהו שנחמד שלא באמת שימושי לרובנו.

lior297

New member
הנגן בגרסא אירופאית

ומוגדר לאירופה. וכאן המליצו לי על קורא
ולי זה בהחלט שימושי.

weird dust

New member
לא שימושי כלא פועל כראוי

אני קולט מצויין עם הרדיו האמת. ואני לא יודע מי המליץ אבל אם הוא עוד כאן מומלץ שינמק למה?

lior297

New member
אני אתן עוד צ'אנס לרדיו

בקשר לקורא, למה לא פועל כראוי?

weird dust

New member
הקורא פועל בסדר עם הנגן?

כי לפי מה שאני מבין הנגן לא מזהה אותו. ולדעתי הנגן בכל מיקרה לא תומך. וצריך לחפש תחנות יש אפשרות לסריקה תנסי לסרוק לבד ידנית לפי תחנות שאת מכירה מהרדיו.

lior297

New member
הנגן אמור לקרוא

אותו, לא? מה הקטע של ההעברת קבצים דרך הhost? אני הבנתי שרק אם זה מצלמה/או משהו אחר, שלא מצריך דרייברים אז הנגן אמור לקרוא אותו וכשחיברתי את הקורא, נדלקו הנורות שאמורות להידלק.

weird dust

New member
והוא זיהה אותו והכל?

ניכנת לבראווזר בתפריט והוא מצא אותו? הקטע זה להעביר מנגן לנגן במקור ובאירופה פתחו אותו לכמה מצלמות.

lior297

New member
הוא לא זיהה אותו

אני שואלת, איך אני יודעת, לפני שאני קונה קורא, כשנהגן יזהה אותו?

weird dust

New member
אני לא מאמין שהוא יזהה כי לא כתוב

מה שלא כתוב הוא בגדר לא עובד. ככה זה, אפשר לנסות ואולי זה יצליח אבל לפי הנסיון שלי זה לא יפעל (ולא עם קורא).

lior297

New member
הוא כן זיהה

נגן ג'נרי, אז למה שלא יזהה קורא כרטיסים? זה הכי כמו DOK

stardust19

New member
בואי נסדר לך כמה דברים שכנראה

פיספסת פה ושם: 1) על מנת שהנגן יקלוט רדיו יש לכוון אותו לפי האיזור הרצוי- במקרה שלנו זה אירופה. יש לסרוק תחנות אוטומטי או ידינית. הרדיו פועל 100% אולם יש צורך להזיז את המכשיר בכדי שהקליטה תהיה במיטבה. 2)הנגן כן קורא כרטיסים אבל לא כל סוגי הכרטיסים יתאימו. על מנת להנגן יקרא כרטיסים הקורא צריך לשמש כ DOK ולקרוא רק כרטיס אחד. לפי ניסיון הנגן קורא כרטיסי SD ו MMC, לגבי האחרים אני לא יודע.

gt-master

New member
שימי לב שהשלט מפריע לקליטה>>

כדי לקלוט רדיו בצורה מיטבית רצוי לחבר אוזניות ישירות ורצוי אוזניות עם כבל ארוך כי זה האנטנה (ככה זה בכל המכשירים). בקשר לקורא כרטיסים: אם הקורא לא דורש דריבר בוינדוס ומזדהה כDOK ז'נרי, הוא אמור לעבוד ב H320.

lior297

New member
תודה

ואגב, אם האוזניות משמשות כאנטנה, זה תקף גם שאני מחליפה אוזניות, נכון?

למעלה