עברית לנגנים אלו ואחרים

weird dust

New member
עברית לנגנים אלו ואחרים

התפרסמו היום כמה אז החלטתי באופן שרירותי לאחד אותם ולנעוץ. אל תהפכו לשירשור פלצת כי הוא נעוץ

lidorika

New member
בעיה עם העברית

טוב עד עכשיו לא ענו... מקווה שעכשיו יצליח לי.. אממ קניתי נגן של חברה לא ידועה (נו.. ג'נר.. חח תקראו לזה איך שאתם רוצים) והוא תומך בעברית. אבל כשאני שומעת שירים, אז במקום השם של השיר מופיע או השם של הדיסק, או צירוף לא ברור של אותיות בעברית ומספרים... דמת מה אני עושה?... אה וכשהכנסתי את השירים למחשב השמות שלהם היו בסדר.. רק באמ.פי זה התחרבש.. וגם בתפריט, שהוא בעברית, אז המילים כתובות מחורבשות ובלי רווחים.. נגיד במקום "מסך זיכרון" מופיע "מסכז יכרון" וזה עוד במצב טוב... אז אם למישו יש פיתרון בשפה שאני אבין אני ממש ממש אודה לו :)

Master Boo

New member
השאלה היא

האם יש אפשרות שרק קריאת השירים תהיה בעברית? ולהשאיר את כל השאר כמו שהוא?

weird dust

New member
יש את העדכון של אוהד

והוא מצויין בקישורי הפורום תחת IRIVER.

weird dust

New member
שניהם מראים עברית הפוכה

רק שבאחד יש גם עברית בתפרטים פחות או יותר.

לינקי

New member
בלינק שהבאתי העברית היא לא הפוכה

אם תוריד את הגרסה שך אתר PDAPoint תוכל לראות את שם השיר רק בזמן שהוא מנוגן בעברית ישרה! וגם התפריטים הם בעברית מלאה.

Master Boo

New member
שים לב מה שאלתי...

האם ניתן להשאיר את התפריטים באנגלית? ורק להציג את שמות השירים בעברית? ו... אחריות?

snarea

New member
האם העברית

אמורה להופיע גם בשם השיר לפני שהוא מתנגן? או שזה יותר מדי לבקש? בכל מקרה אצלי זה עדיין מופיע כקווים (לא שהשיר מתנגן - שאני מגיע אליו בתיקיה), אם זה לא אמור להיות ככה, אשמח לפתרון. תודה

shakshuka6

New member
מה???? מה זה קשור למה ששאלתי???

תגיד לי אתה בסדר?!!??!! עצבני על העולם??!? מה קרה ?!?!

shakshuka6

New member
הרדיו!! האם מה שאתה מציע זה לכאלו

שהוא פנימי או באוזניות?? מה זה עוד יכול להיות חוץ מרדיו!?!?

למעלה