עברית VX שניקנה בארה``ב

עמי חלק

New member
זה לא בדיוק כך...

בחלק מהגרסאות של העברית, הקוד היה גזור משם המשתמש ובחלק אחר הוא גזור ממספר המכשיר. אני לא בטוח שאפשר לרכוש מכשיר מכלנית ללא עברית. (נכון ?)

אסארשף

New member
אז אני לא אגיד באיזה אתר הכי זול

לקנות, אבל בקלות אפשר למצוא אותה בזאפ (למי שלא חבר ב``חבר``.

שקוף

New member
נתונים מדויקים יותר

זה לא משנה כמה המחיר בכלנית, השאלה היא כמה המחיר הזול ביותר בו ניתן להשיג את המוצר. בדיקה פשוטה ב`סטארט` מעלה כי אפשר להשיג M500 בארץ במחיר של 1900 ש``ח בלבד, שזה בערך 450 דולר. בדיקה בprice scan מראה שאפשר להשיג את אותו מכשיר באמריקה בסביבות 320 או 330 דולר. לזה צריך להוסיף 50 דולר על העברית, ונשאר פער של 70 דולר. צריך להביא בחשבון גם את הטרחה שבקנייה באמריקה ואח``כ הליכה ליבואן כאן, ואת האחריות החסרה, אבל אני מבין אם מישהו יגיד שבסופו של דבר הוא מעדיף לחסוך את הכסף. עשיתי לא מזמן את אותה בדיקה לגבי M100 וראיתי שהמחיר יוצא בסופו של דבר זהה, מה שגרם לי לקנות בארץ.

אי אפשר להשוות מחירים בין הדגמים

הללו. בין m100 לאחיו הגדול m500/5 יש הבדל של כ-300 דולר מובן שאי אפשר להשוות את הבדלי המחירים

שקוף

New member
בכלל לא השוויתי ביניהם

השוויתי בין M500 בארץ באמריקה, וכתבתי שבעבר עשיתי את אותה השוואה ביחס לM100.

מחירו של M505 בארה``ב הוא כ 370 $

תלוי איפה אתה קונה ... אך ניתן לקנות אותו כבר במחיר של 370 $ ואז להוסיף עברית בארץ של כלנית של הראל או בדרך אחרת .. בכל אופן זה הרבה הרבה יותר זול .... 200 $ בערך הפרש שמתרגם את עצמו ל 50 % מערך המכשיר או ל 850 מצלצלין ...

למעלה