עברי לידר ישפוט ב"אקס פקטור" הישראלית

עברי לידר ישפוט ב"אקס פקטור" הישראלית

האם עברי לידר בדרך לגירסה הישראלית של "אקס פקטור"?

בימים אלה התחילו בזכיינית ערוץ 2, רשת, לעבוד על העונה הראשונה של ריאליטי הכישרונות שהמציא סיימון קאוול, ול"ישראל היום" נודע כי שמו של לידר הועלה לתפקיד אחד המנטורים בתוכנית

שמו של לידר עלה כבר כשאוישו תפקידי המנטורים בעונה הראשונה של "דה וויס", אולם בסופו של דבר זה לא יצא לפועל. כעת האופציה נראית רצינית יותר. בראיון שפורסם לאחרונה במוסף "שישבת" של "ישראל היום" אמר לידר כי ישמח להיות מנטור או שופט בתוכנית ריאליטי מהסוג הזה. אגב, בניגוד ל"דה וויס", השופטים ב"אקס פקטור" מגיעים מכל עולמות הבמה ולא רק מתחום השירה.

ברשת הודיעו אתמול לראשונה באופן רשמי כי רכשו את זכויות ההפקה והשידור של "אקס פקטור" מידי חברת פרימנטל מדיה העולמית. ארז בן הרוש, סמנכ"ל התוכניות ברשת, מסר: "אנו גאים ש'אקס פקטור' מצטרפת לשלל המותגים הטלוויזיוניים של רשת. במהלך השנתיים האחרונות אנו עושים מאמצים להביא למסך חדשנות גדולה הן בתחום היצירה הישראלית המקורית והן בתחומי הבידור והריאליטי".

לידר כקאוול הישראלי? השועל לא חושב שהוא מסוגל להיכנס לנעליים הגדולות האלה. אבל נו שיהיה....

אני חושבת שיש לעברי את היכולת

לזהות ולקדם כישרון אמיתי, השאלה אם נשאר את מי לגלות?

סופו של דבר נראה לי תצא תכנית מאולצת לגמרי.

אלה אם כן יחליטו "ליבא" כשרונות מחו"ל חחחחח

השועל לא רואה את לידר מחליף את סיימון קאוול

והאמת שאני לא רואה אף אחד בארץ שמסוגל להחליף אותו.

andre93

New member
עברי בטוח לא יוכל להחליף את סיימון כי הוא

נחמד ויש לו אישיות הרבה יותר קלילה.

אני לא השוותי אותו לסיימון

רק נתתי את השם שלו בתור מנטור פוטנציאלי ואידאלי ממבחר האמנים שיש בארצנו.
מבחינתי הוא גאון מוזיקלי.

such an angel

New member
הוא לגמריי

גאון מוזיקלי
הוא מוכשר בצורה שאי אפשר לתאר בכלל
כותב, מלחין , מבצע ומנגן

יש יותר טוב מזה ?

andre93

New member
מצויין! הייתי ממש רוצה לראות את עברי בתור

שופט, לא משנה באיזו תוכנית. מבחינתי הוא יכול להיות על תקן אדם לוין והוא גם דומה לו.

such an angel

New member
יוווווואו !

איזה קטע, באמת שחשבתי על זה ורציתי לכתוב את זה
*בתגובה אחרת שכתבתי למטה* ואמרתי וואלה הוא מזכיר לי את אדם לוין ובאמת אפילו דומה לו !! אבל - וויתרתי על הכתיבה
מסכימה איתך לגמריי
אני חושבת שהוא יהיה אחלה מנטור

יצא מגניב

Bar Ben David

New member
הבחירה שלי לשופטים באקס פקטור ישראל...

עברי לידר מעניין סוף סוף נציגות של אומן גאה בתור שופט (אני חושבת שלא היה בשום תוכנית כישורות אמן גאה בתור שופט).
בקשר לכיסאות המנטורים נראה לי מעניין אלון דה לוקו - נציג ההיפ הופ והמוסיקה השחורה.
גקולייטה - בתור השופטת מהסגון המזרחי או הפופ וזה גם בעלת זווית ראייה צעירה כמו דמי לובאטו.
ונורית גלרון= אני חושבת שיהיה מעניין לראות אותה שופטת בתור נציגה שלהפופ - רוק הישראלי.
או אפשרות נוספת דנה אינטרנשיונל - שופטת צבעונית שמתאימה יותר לפורמט "אק פקטור" מלפורמט "כוכב נולד" ששם שמשה שופטת שנתיים.

revicu

New member
הוא יותר מתאים לדה וויס

אני עדיין בשוק שרשת מעלה שתי תוכניות שירה כשבעונה האחרונה של כוכב נולד לא נמצא כשרון אחד (לא ראיתי ולא היה שום באזז).
מה שכן העונה הישראלית של דה וויס היתה מצויינת.

omer719

New member
ועכשיו האקס פקטור הישראלית הפך להיות

אטרקטיבי. כאלה שמות צריך.
לי עולה לראש רק ריטה, אבל זה כנראה בחיים לא יקרה

revicu

New member
תנסה לדמיין את ריטה כשאחד מהמתמודדים שלה יודח

היא לא תעמוד בזה

omer719

New member
נו זה רק מחזק את מה שאני חושב

גם בהפקה יאהבו את זה. אבל היא לא צריכה את זה, השאלה אם היא תתעניין בזה, כי בדוק יפנו אליה.

such an angel

New member
חחחחחחחחחחחחח מצחיק !!!!

צחקתי באמת, ריטה לא תהיה טובה בתור שופטת

dilan angel

New member
אוי רק לא הוא

אנמי
משעמם
חסר כריזמה

אם כבר הם רוצים להפציץ- שיביאו את נינט
חוץ ממנה אני לא רואה איזה אמן בארץ יכול לעשות באזז מטורף לתוכנית