עברי לידר ישפוט ב"אקס פקטור" הישראלית

such an angel

New member
לא ולא, עיברי לידר לעולם לא יכול להחליף

את סיימון, זה בלתי אפשרי סיימון הוא משהו מיוחד.
עיברי הוא מלאך כזה.. לא יכול להיות מורעש D:
סיימון מרושע עם סטייל מה שנקרא, אני מתה על הקטעי "מניאקיות" שלו
זה מצחיק אותי כל פעם מחדש !

ממ..אולי מישהו כמו..שאנן סטריט ? יכול להיות טוב
הוא גם מגניב, וגם בנאדם טוב , כזה שכיף לאהוב..
והוא גם מאוד מוכשר

אני צריכה לחשוב על עוד אמנים..

Jen74

New member
מנטורים פוטנציאליים

לדעתי גם נורית גלרון, ריטה ודנה אינטנשיונל מתאימות וחשבתי גם על ירמי קפלן, מאור כהן, שלמה גרוניך שממילא עובד עם אומנים צעירים ומתחילים ואולי מתחום הראפ את "הצל" שאני אף פעם לא זוכרת מה השם האמיתי שלו.

omer719

New member
ירמי קפלן

לא סגור נגיד כמה נורית גלרון או שלמה גורניך יעניינו, ככה שזה לא ישתלם להפקה, אבל זה העלה לי את המחשבה על ירדנה ארזי.

Jen74

New member
ומאחר ומדובר בתוכנית שמבוססת על כל ה"חבילה"

חייבים להיות בין המנטורים גם מפיק/ה מוזיקלי, אמרגן/ית ואולי אפילו איזה כוריאוגרף כלשהו.

Bar Ben David

New member
השרוף ישרוף את הרייטינג באזז מטורף!!!

חיים צ'ינוביץ הוא הכי אנטי טאזה לתרבות הריאלטי זה יהיה מגניב שיהוא יהיה שופט.
למרות שאני חולה על סיימון, אני חושבת ששופט שישפוט בתוכנית בסגנון שלו לא יפעל כי בארץ שופטים כדי יותר מידי כנים עפים מהר (מידי!!!)
גל אוחובסקי ודפנה לוסטיג(שגם יכולה להיות שופטת מצויינת).
עוד אמנים שהייתי שמחה לראות בתור שופטים: אפרת גוש, רוני (ע"ש בריטני ספירס) אמיר פיי גוטמן (גארי ברלו? מאחורייך!) ושלום חנוך (כי צריך גם קלאסיקה בתוכנית)
עוד לא דברו פה על מנחים, אני חושבת שמנחה מתאים יהיה טום קשתי רן דנקר שאולי יהיה שופט ומנחות אפשרת בוינבלד ועדן הראל ()פשוט מנחה מצוינת ב"העשירייה" בערוץ 24)

dilan angel

New member
תום קשתי? עעעע

למנחה אמורה להיות אינטלגנציה בסיסית ועברית תקינה במקרה והוא צריך לאלתר ולא רק לקרוא מהמסך (שגם את זה אני בספק אם הוא יצליח)

עדן הראל-תותחית בהנחייה עוד מימי MTV

Jen74

New member
מנטורים נוספים מתחום ההפקה

ירון כפכפי וחנוך רוזן שכבר שנים מביימים ומפיקים אירועים מוזקליים שונים וכמובן גם שוקי וייס שהוא אלוף בלמצוא את האומנים הכי טובים מחו"ל אז אולי הוא יוכל לגלות את האומן הישראלי שיש לו את האקס פקטור.

למעלה