God bless Youtube קליק
X X יו יו S New member 15/9/11 #17 הקטע לא עובד ואוף מה קורה לי למה אני לא נזכרת אני עוד חורשת על סיינפלד
I Itay Simons New member 15/9/11 #18 מה לא עובד ../images/Emo12.gif http://www.youtube.com/watch?v=mGFoAX2Rf6g ועכשיו?
X X יו יו S New member 15/9/11 #22 עכשיו כן אולי בגלל שהחלפתי דפדפן ומה זה עדיין זה מעורפל לי מעניין אם כבר שודר בפרקים שמראים בערוץ 2 או עוד לא איזה כיף שעוד מעט יס משדרים את כל הפרקים
עכשיו כן אולי בגלל שהחלפתי דפדפן ומה זה עדיין זה מעורפל לי מעניין אם כבר שודר בפרקים שמראים בערוץ 2 או עוד לא איזה כיף שעוד מעט יס משדרים את כל הפרקים
I Itay Simons New member 15/9/11 #25 מה באמת?????????? טו-אובבבבבב ../images/Emo9.gif ז"א, אני רק חצי מהזמן עם יס, אבל זה מספיק טוב
X X יו יו S New member 15/9/11 #26 למה חצי? בשאר הזמן אתה בבר אילן? ואגב זה היה אמור להתחיל במקום חברים אבל יש איזה עיכוב מקווה שזה הסתדר ורק מחכים שהתפנה משבצת חדשה
למה חצי? בשאר הזמן אתה בבר אילן? ואגב זה היה אמור להתחיל במקום חברים אבל יש איזה עיכוב מקווה שזה הסתדר ורק מחכים שהתפנה משבצת חדשה
I Itay Simons New member 15/9/11 #28 ../images/Emo6.gif כשיהיה בר אילן- אני אוכל לראות את זה רבע מהזמן ולא חצי לי יש הוט, לחבר שלי יש יס.
X X יו יו S New member 15/9/11 #30 ../images/Emo6.gifחשבתי שאתה לא הומו ואוקי טוב שאתה כבר מכיר את הקטעים טוב ולא סובל מאמנזיה כמוני
I Itay Simons New member 15/9/11 #32 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מתי אמרתי אחרת ../images/Emo6.gif
X X יו יו S New member 15/9/11 #34 אוי נראה לי זה שעה../images/Emo122.gif אני לא מבינה אותך גם פה וגם בהודעה למטה אבל בוא נסגור את הפינה אתה לא הומו נכון?
אוי נראה לי זה שעה../images/Emo122.gif אני לא מבינה אותך גם פה וגם בהודעה למטה אבל בוא נסגור את הפינה אתה לא הומו נכון?
I Itay Simons New member 15/9/11 #38 וואו את צריכה לישון דחוף ../images/Emo6.gif א-נ-י כ-ן דאמט אני רואה עקרות בית נואשות מה לא ברור פה
X X יו יו S New member 15/9/11 #40 נו זה בגלל הריבים שלך בפורום עם מישהו שאני לא יודעת איך קוראים לו אתה מתנהג כמו סטרייט שאפילו פחדתי להגיד לך מה זה אומר עליך שאתה אוהב את ג'ון שלא לפגוע ברגשותיך
נו זה בגלל הריבים שלך בפורום עם מישהו שאני לא יודעת איך קוראים לו אתה מתנהג כמו סטרייט שאפילו פחדתי להגיד לך מה זה אומר עליך שאתה אוהב את ג'ון שלא לפגוע ברגשותיך
X X יו יו S New member 15/9/11 #44 איכס ג'ון די תחזור להיות סטרייט../images/Emo5.gif היה נראה כיאלו מישהו מתחיל איתך ואתה לא רוצה אז אני חשבתי שאתה לא רוצה כי אתה הומופוב כי בכל זאת זה סתם בצחוק לא הבנתי למה אתה נתרע כל כך
איכס ג'ון די תחזור להיות סטרייט../images/Emo5.gif היה נראה כיאלו מישהו מתחיל איתך ואתה לא רוצה אז אני חשבתי שאתה לא רוצה כי אתה הומופוב כי בכל זאת זה סתם בצחוק לא הבנתי למה אתה נתרע כל כך
I Itay Simons New member 15/9/11 #46 אה ../images/Emo6.gif את מדברת על אביב שמנסה להשיג תמונות עירום שלי מן הסתם הכל ברוח טובה אני לא מגיב כמו הומופוב, אני מגיב כמו בחור במערכת יחסים
אה ../images/Emo6.gif את מדברת על אביב שמנסה להשיג תמונות עירום שלי מן הסתם הכל ברוח טובה אני לא מגיב כמו הומופוב, אני מגיב כמו בחור במערכת יחסים
X X יו יו S New member 15/9/11 #48 כן עכשיו שאני עושה 1+1 זה ברור יותר פשוט אני רגילה מפורום אחרים שזה קורה לא בין הומאים כל עקיצות אלו אז לא הבנתי למה אתה עונה בצורה אחרת
כן עכשיו שאני עושה 1+1 זה ברור יותר פשוט אני רגילה מפורום אחרים שזה קורה לא בין הומאים כל עקיצות אלו אז לא הבנתי למה אתה עונה בצורה אחרת