עברי(ת) שפה יפה. ../images/Emo79.gif
שלום לכם, פורום יקר. ראשית כל, הייתי רוצה להסב את תשומת לבכם לעלבונות שאני ושירשוריי האחרונים נאלצנו לספוג, כתוצאה מההתעלמות המוחלטת מאיתנו בסיכומים השבועיים. אז רק בשבת בא לנו, אז מה?! זו סיבה מוצדקת לאפליה המופגנת הזו? [
] [כן אורעד, אני חיית תשומת לב, AND I LIKE IT.
]. בכל אופן, בשביל לחתום שבוע חגיגי-משהו. [או שלא] נשחק משחק. ["טוב, המורה..."]. זה הולך ככה, בשבוע האחרון היינו עדים לתופעות מדאיגות של אנלפבתיות וקשיי הבנה [או: מי אמר שדי.ג'יי זה לא שם פרטי?! סתם נו, לא פותח את זה], וכיוון שהתופעה אף טרח להגיב לי בבלוג, החלטתי לבדוק אם בכולנו פה מושרשת מודעות בסיסית לאלפ"בית העברי [אוי, משמעות כפולה, אני גאון. ואפילו לא התכוונתי]. המשחק הוא סוג של משחק שרשרת, ואני מתכבד לומר שהושפעתי ללא ספק מהשירשור המיתולוגי "מילון עברי לידר", שביצבץ לו בין שירשורי הפורום האגדי, בטרם הגעתי לפה והרסתי הכל. אז ככה, אני מכריז על אות מסוימת [ע"פ הסדר המקובל, כמובן שאפשר להיעזר בשיר, "א' אוהל, ב' זה בית..."] ולכל אות תשורשרנה הודעות שלכם, בכל הודעה, כיתבו שיר אחד של עברי שמתחיל באותה האות, ופרטו- מה השיר מסמל עבורי? מתי אני אוהב לשמוע אותו? בקיצור, סקירה קצרה, לא ארוכה מדי, בתוספת דעה אישית. ברגע שנקיף את כל שיריו של עברי באותה האות, אכריז על האותה הבאה, וכך הלאה. אבקש מתומר [
], או טים [
], במידה ויחזור בקרוב, למחוק תגובות שלא נוגעות לנושא השירשור [תגובות ושאר הלצות לגביי פרשנויות של אחרים הן בגדר הטעם הטוב, כל עוד השירשור יעשה כראוי]. כמו כן, אבקש גם לא לנצל"ש פה, על מנת שהמשחק יצליח. השירשור יוכל להיות הא"ב של הפורום [עוד פעם, תרתי משמע, תודו שאתם נפעמים מהגאונות שלי], ואין לכם מושג איזה נחמד זה יהיה ברגע שנקיף את כל השירים. יש לי עוד בקשה אחרונה, אבקש מכם להיות ערים לתגובות של אחרים, ולהשתדל לא לחזור יותר מפעם אחת על אותו השיר, אני בטוח שכל שיר מדבר אליכם במידה מסוימת, אז לא להיות רכושניים בבקשה. [
] במידה וזה קורה בטעות, מפאת חוסר ברפרש, וכדומה, זה לא נורא, אבל להשתדל שזה לא יקרה. אז קדימה, נתחיל. בהצלחה לנו! ולמאותגרים שבינינו- מתחילים מא'.
שלום לכם, פורום יקר. ראשית כל, הייתי רוצה להסב את תשומת לבכם לעלבונות שאני ושירשוריי האחרונים נאלצנו לספוג, כתוצאה מההתעלמות המוחלטת מאיתנו בסיכומים השבועיים. אז רק בשבת בא לנו, אז מה?! זו סיבה מוצדקת לאפליה המופגנת הזו? [