התחילו. ואני מזכיר: בנושא ההודעה אתם כותבים אך ורק את שם השיר, ולא שום דבר אחר, שום סימני פיסוק, אפשר רק אמוטיקון אחד, אם זה מאוד דורש. עוד דבר- אנחנו כותבים פה רק על שירים שנכתבו ע"י עברי ו/או הוצאו על דיסק/סינגל. זה חשוב! בהצלחה בהמשך.
אחד השירים האהובים עלי. למרות שזה שיר קיצבי שגורם לך לרצות לרקוד ולקפץ להנאתך, אני תמיד מוצאת את עצמי בוכה ללא שליטה כשמגיע הפזמון. "תודה לכל מי שאהב אותי ברגעים מתים, נזכר בכמה רגיעות נזכר בריח, סופר עד עשר ומחליט, אני לא בורח". בכמה שורות פשוטות עברי מצליח לסכם את כל הרצונות, משאלות, אכזבות, רגעי השיא ורגעי השפל בחיים שלי. מילים מדהימות, לחן מדהים, שיר מדהים, עברי מדהים.
התחילו. ואני מזכיר: בנושא ההודעה אתם כותבים אך ורק את שם השיר, ולא שום דבר אחר, שום סימני פיסוק, אפשר רק אמוטיקון אחד, אם זה מאוד דורש. עוד דבר- אנחנו כותבים פה רק על שירים שנכתבו ע"י עברי ו/או הוצאו על דיסק/סינגל. זה חשוב! בהצלחה בהמשך.
זה שיר מקסים, עם מילים מקסימות והלחן בכלל יפה. אני במיוחד אוהבת את הפזמון, יש בו משו פשוט כזה ויפה. עוד משפט שאני אוהבת בשיר: זה חשוב לי אחרת לא הייתי שואל
לא יודע, אבל מה שממשי הוא כאב הראש שנהיה לי מהשירשור הזה, הוראות פשוטות אנשים. אז זהו, סיימנו עם ה"מילון" שלא ברור אם הוא הצלחה או כישלון, סקרנו בית ופזמון, ועכשיו אני הולך לישון. [ברק בפרץ כישרון יחיד במינו] תודה לכל מי שבאמת השקיע ועזר. תודה גדולה יותר לכל המושים פה שלא יודעים לקרוא הוראות. [
אנשים לא נראה לי הבינו את הקטע בכל אות מישהו רשם שיר רק כדי שהוא יהיה זה שמזכיר את אותו השיר ואז רשם איזה שורה מתוכו =/ לא אמר מה הוא מסמל לו, במה השיר מיוחד וכדומה...( לא כולם, יש כאלה שכן רשמו דברים ממש יפים) פשוט יצא לנו פה רשימת שירים של עברי... מה שאפשר למצוא בקלות בשירונט =/
] עד שהספקתי לכתוב על שיר מסויים מישהו כבר כתב אותו, אז לא שלחתי את מה שכתבתי. עכשיו, אני לפחות השקעתי קצת מחשבה במה שכתבתי, וברוב הפעמים אלו ששלחו לפני רק כתבו "שיר מדהים" ולפעמים אפילו לא כתבו תוכן בכלל. לדעתי, מה שהיה יפה ברעיון של ברק[רעיון מעולה, ד"א] זה שכל אחד באמת יכתוב איפה השיר נוגע בו ולמה הוא מיוחד בשבילו ולא סתם יכתוב משהו כדי להספיק לשלוח לפני כולם. אבל אני סתם מתבכיינת
. זה רעיון ממש יפה ובאמת יש חלק שכתבו דברים יפים[לא שאני חושבת שאני כתבתי משהו כזה טוב, אבל לפחות ניסיתי