עברנו לנעליים

התקדמות

אז מהלילה היא כבר מרימה את הרגליים יחד, נראה שקלטה את הפואנטה. אגב, ניסיתם את זה? זה ממש קשה להרים את שתי הרגליים יחד, ועוד עם מוט כבד יחסית... אין על הקטנטנים האלה!
השפשוף עדיין קיים, אבל בעצתה של אריאלה אנחנו שמים לה פלסטר. לגבי הסלקל - גם בעצתה אני שמה אותה באלכסון - אני לא מצליחה לשים אותה ממש באלכסון אז אני מנתקת את המוט מאחת הרגליים, ממקמת בסלקל ומחזירה את המוט. שמחה שמצאתי את הפתרון הזה כי ממש מבאס לבזבז את הזמן בלי על נסיעות.
אה! וכןף היתרון הגדול של הנעליים כבר מורגש, היום היא שברה שיא עם הגובה של הקקי (כלללל הגב) אז מה עושים? מקלחת! כמה חיכינו לזה...

goldyle

New member
כן אין על מקלחות :)

שמחה לשמוע שהמצב משתפר
וזה בהחלט קשה להרים ככה את הרגלים, יהיה להם אחלה שרירי בטן :)

נועית37

New member
יופי לשמוע...

אני יכולה להגיד שבזכות תקופת הגבס והנעליים, יש לי כאן "ג'ון בריון" קטן. הוא חזק מאד!!! רק בן 21 חודש ומצליח להרים דברים... שחבל על הזמן ( :. הוא מצליח לתפס עם הנעליים על כסאות ושולחנות - והכל בזכות שרירי הבטן והידים שלו...

אז... אולי בכל זאת יש יתרון לתקופת הסבל הזו? ( :

שבת שלום

נועה

אני מתארת לעצמי...

הם "מתאמנים" הרבה יותר קשה מתינוקות בלי ק"ב.
האמת שיתרון נוסף שאני מצאתי הוא שהיא בעצם במעקב אורתופדי.. קיבלנו טיפים לגבי חיזוק השרירים, איך להחזיק אותה כדי שהיא תלמד להחזיק את הראש טוב יותר ושתסתכל לכל הכיוונים - והטיפים עבדו מעולה! אז כן, אפשר למצוא יתרונות..
ככה אנחנו גם יודעים כמה הם חזקים (למרות שברור שהייתי שמחה לחסוך ממנה את כל הסבל).

anetber

New member
יום שני לנעליים

אני שמחה לשמוע שיש התקדמות, אצלנו עבר יום נוסף קשה של בכי וגם כשלקחנו אותה על הידיים היה קשה להרגיע אותה. הנעליים קצת משפשפות לה אז שמנו לה גם פלסטר. מה אתם עושים בעניין העקב שבורח, זה קורה לנו די הרבה ואפילו מס׳ פעמים היא הצליחה להוציא את הרגל מהנעל. אני ממש מרחמת עליה, לא חשבתי שזה יהיה כ״כ קשה.

איך אתם היום?

אוף, אני כ"כ מצטערת שלא יצא לי לענות אתמול... ראיתי את ההודעה מהנייד ולא היה לי זמן לענות. ממש מקווה שעכשיו הרבה יותר טוב!

אז לגבי העקב - אריאלה אמרה לחזק את החלק שעוטף (החלק הראשון שמהדקים) - זה כמובן אם יש לך גם את הנעליים של ג'ון מיטשל.
וגם אמרו לנו שבימים הראשונים אפשר להוריד ליותר זמן, כדי להקל את ההסתגלות, אז הייתי עושה את זה אם עדיין קשה, מקלחת כמה פעמים כי זה מאוד מרגיע וכמו שכתבו פה - לפנק לפנק לפנק...
אל תשכחי שגם נורא חם ולהיות עם נעליים סגורות זה לא להיט.
מחכה לעדכון!

anetber

New member
שיפור!!!

הי, התחלנו היום את היום הרביעי לנעליים ואני חושבת שבהחלט חל שיפור קל בהתנהגות הקטנה. האמת שעד עכשיו עם כל הקושי הרב הקפדנו על שעה של הפסקה ביום ולא יותר. אנחנו צריכים לקבל את הנעליים של מיטשל לקראת הסופ״ש ובנתיים אנחנו משתמשים בנעליים זמניות שהרופא נתן. משום מה ברגל אחת זה מונח ממש טוב והרגל השניה בורחת כל הזמן ( אנחנו מבצעים את אותה הסגירה לשתי הנעליים). דרך אגב, התחלת ללכת עם המנשא? יש לי מנשא של בייבי ביורן אבל בתקופת הגבסים זה לא היה לה ממש נוח ועכשיו כבר בא לי להתחיל להשתמש:)

מצוין! שרק ימשיך להשתפר! אצלנו

חזרנו עכשיו מהמרפאה ובגלל השפשוף ברגל ימין (בלי) היא תהיה עד יום שלישי בלי הנעליים.. מקווה שהתיקון יישמר ושזה לא יעשה נזק!!!

anetber

New member
אני בטוחה שאם הרופא אמר שזה בסדר

אז כנראה שזה באמת בסדר ולא יקרה כלום, בינתיים תהנו מהרגליים עד יום שלישי. גם לנו יש שפשופים ברגל אחת, שמתי פלסטרים, מקווה שלא יחמיר.

goldyle

New member
אם היא מצליחה להוציא את הרגל מהנעל

זה כנראה אומר שהנעל לא סגורה כמו שצריך
תנסי להוריד את הנעל ולהחזיר אותה, אולי להדק יותר חזק (אבל לא יותר מדי...)
לוקח כמה ימים עד שהנעל יושבת כמו שצריך, ככה לפחות היה אצלינו עם המיטשל (כבר ותיקים- 4 שבועות עם הנעלים :) )
לפני כמה ימים גם לי זה לא היה נראה ככה אבל זה הולך ומשתפר אז סבלנות

anetber

New member
תודה על התגובה

אנחנו צריכים לקבל את הנעליים של מיטשל מחו״ל עד הסופ״ש, בינתיים אנחנו עם נעליים זמניות שהרופא נתן. יכול להיות שמבחינת המידה הן לא כ״כ מתאימות ואולי בגלל שכבר היו בשימוש. בכל מקרה אני מקפידה לעקוב ולסדר כל הזמן. לפעמים אני לא מבינה למה יש כזה שקט מהמיטה שלה ואז מסתבר שרגל אחת משוחררת והילדה מבסוטית עד השמיים;) מקווה שהנעליים החדשות אכן יהיו טובות.

בוקר טוב

אני אמא של נועה וגיא, שניהם קלאברים, אז כבר מנוסה עם שניים. עם גיא המתוקי עברנו לנעליים לפני חודש וחצי והייתה הסתגלות איומה (הרבה יותר קשה משל נועה)- בהתחלה האלפא- פלקס יצרו שפשופים פעמיים אז עברנו למרקל והיה יותר גרוע הם ישבו לא טוב אז הן נפלו לו מהרגל ועשו לו עוד יותר נזק. בסוף חזרנו לאלפא- פלקס והורדנו את המדבקות וזה פתר את הבעיה ומאז אין שפשופים, אבל גם אחרי זה גיא היה לא רגוע למשך שבוע בערך. מה שחשוב זה- לעשות הכל בהתייעצות עם האורטופד.עם גיא אני אחת לכמה ימים מורידה ל- 3 שעות כדי לאוורר את הרגל ולתת לכל הסימנים לעבור שלא יווצר שפשוף אבל זה באמת רק בהתייעצות עם האורטופד (שאצלנו אישר).
החדשות הטובות הן שזה בסוף יסתדר ויעבור.... גם ההסתגלות....
בקשר למנשא- בהתחלה הרגליים הכחילו עם הבייביביורן ועדיין לא היה לי האומץ לנסות שוב אעדכן כשאנסה

anetber

New member
גם אנחנו עברנו לנעליים

והאמת שממש קשה, היא לא הפסיקה לבכות מהרגע שהגענו הביתה ואנחנו קצת חוששים מהלילה הקרב ובא. הזמנו את הנעליים של ג׳ון מיטשל מחו״ל ובנתיים הרופא נתן לנו את הנעליים של מרקל שהיו לו עד שיגיעו שלנו. אתם מרוצים מהנעליים של ג׳ון מיטשל? ואיזה מוט יש לכם? רצינו להזמין את הדובס והרופא אמר שהוא לא ממליץ, זה קצת איכזב כי ראינו וקראנו שאנשים מאוד מרוצים. בכל מקרה, מקווה שהימים הבאים יהיו יותר טובים, אנחנו מנסים לפחות להנות מהמקלחות;)

אוי, מסכנונה

תראי, אני לא יודעת איך במרפאה שלכם, אבל אצלנו אמרו שבימים הראשונים לתת לה קצת יותר זמן בלי כדי להקל על ההסתגלות. נראה לי שאם היא ממש בוכה הרבה יש טעם להתקשר ולשאול אם אפשר להוריד קצת...
הג'ון מיטשל אלה הנעליים שממליצים שם (איכילוב), אז הלכנו על זה עם המוט הרגיל שבא איתן. כששאלתי על הדובס השבוע במרפאה, ענו לי שהם לא מספיק מנוסים בזה כדי להמליץ או לא ושיודעים שעם המוט הזה מסתדרים טוב.
מאחלת לכם ימי הסתגלות קלים יותר, שרק יילך וישתפר. יכולה להגיד לך שהערב היא הצליחה להרים את שתי הרגליים יחד כמה פעמים, נראה לי שזה כבר סימן טוב (למרות שעדיין יש לה את השפשוף ברגל בלי הק"ב, כנראה כי לא סגרנו טוב, והיא עדיין די הרבה על הידיים ומקטרת).

פרלמנים

New member
אני מאוד מתחברת לגישה הזו של "הנחות"

והסתגלות הדרגתית. אצלנו זה עבד היטב, ואחרי כמה ימים כבר יכולנו להקפיד על 23 שעות.

נראה שכן, לא יודעת אם זאת הסיבה

אבל אנחנו לא עשינו הרבה הנחות ונהיה לה שפשוף כה שעכשיו נאמר לנו לא לנעול לה יומיים ולחזור ביום שלישי.

פרלמנים

New member
אחרי כמה ימים של בעיות במחשב

אני רואה שהסתדרתן כאן נהדר.
השרשור הזה כ"כ חשוב עד שאני מכניסה אותו מיד ל"שאלות הנפוצות" בנושא הסתגלות לנעליים.
יישר כוח לכל העוזרות, התומכות והנוכחות.
ג'סיקה

למעלה