עבר שבוע ולכן.. מיהו המיילל ברוח! והפעם-שירה!

מיץ פזי

New member
עבר שבוע ולכן.. מיהו המיילל ברוח! והפעם-שירה!

(DeepThoughts למי שלא מכיר) קדימה שרשרו שאלות לשירה-ושירה-לענות

רעוּת

New member
אמג, אני חייבת ../images/Emo6.gif

whats so amazing about really deep thoughts? תעני ברצינות
ונכון שהניק שלך זה מזה? נכון???

לא ענית לה על השאלה!

וגם אני ידעתי שאני מכירה את הניק שלך מאיפשהו... ויש לי רק שאלות טורי אז אני אהיה בשקט

מיץ פזי

New member
ממש לא נגמרו!

לי יש שאלות :) קודם כל, איך חסמו לך את החשבון בפייסבוק? זה יכול לקרות בכלל? ועכשיו שאלות נורמליות: כמה זמן את אוהבת את רונה/המוסיקה של רונה? איפה את גרה? היית רוצה לגור במקום אחר? אם כן, איפה? מה הדבר הכי מופרע שאי פעם עשית? מה המקום הכי רחוק שנסעת אליו בשביל הופעה?

DeepThoughts

New member
אה

יש שם איזה וירוס מסתובב, קיבלתי מייל שנעשתה פעילות לא כשרה בחשבון שלי. וזהו, אני כבר לא שם. מבאס ממש רונה- בערך 3 שנים ב"ש במרכז/ בניויורק אני לא יכולה לפרט פה כ"כ נסעתי לחיפה להופעה..של רונה כמובן

my scream got lost in a paper cup

you'd think there's a heaven where some screams have gone יש לי הרגשה שכבר כתבו לי את זה פעם בפורום כלשהו

שאלות ../images/Emo13.gif

האם את אוהבת לקרוא? מהו הספר האהוב עלייך? מהו ספר הילדות האהוב עלייך? מעדיפה לראות סרטים בבית או בקולנוע? מיהי השחקנית האהובה עלייך? מהו סרט הקיטש האהוב עלייך? האם את אוהבת לבשל או לאפות? מהו האוכל הכי מנחם בשבילך? מהו הקינוח האהוב עלייך? האם את עקשנית? האם את סקרנית מטבעך? אם הייתה ניתנת לך ההזדמנות לעשות עוד תואר עכשיו בחינם ובלי שום דאגות, במה הוא היה?

DeepThoughts

New member
כן

האם את אוהבת לקרוא? כן, כשיש זמן מהו הספר האהוב עלייך? התפסן בשדה השיפון וכל מה שפול אוסטר כתב מהו ספר הילדות האהוב עלייך? אממ ג'ינג'י.. מעדיפה לראות סרטים בבית או בקולנוע? אממ לרוב זה בבית מיהי השחקנית האהובה עלייך? ג'ודי פוסטר/ סוזן סרנדון ועוד.. מהו סרט הקיטש האהוב עלייך? אמממ נוטינג היל האם את אוהבת לבשל או לאפות? לא מהו האוכל הכי מנחם בשבילך? מקדונלדס מהו הקינוח האהוב עלייך? וופל בלגי / סופלה שוקולד האם את עקשנית? כן אבל לרוב זה לא בא לידי ביטוי, אני לא אסרטיבית מספיק האם את סקרנית מטבעך? כן אם הייתה ניתנת לך ההזדמנות לעשות עוד תואר עכשיו בחינם ובלי שום דאגות, במה הוא היה? צילום/קולנוע או משהו כזה תודה לכן

bזוהר

New member
שירה

מה המחשבות העמוקות שלך?:) משהו שעשית בחיים והתחרטת עליו? משהו שעשית ואת גאה בו? את אוהבת את השם שלך? אם לא איך היית רוצה שיקראו לך? היית רוצה להיוולד במקום אחר ולא בישראל?(אם נולדת פה בכלל) יש איזה חוויה שזכורה לך מרונה/עם רונה? יש או היה עוד זמר/ת שנסעת בשבילם למקומות רחוקים להופעות כמו עם רונה?

DeepThoughts

New member
hi

מה המחשבות העמוקות שלך?:)לנתח כל דבר.. לחלום בהקיץ.. משהו שעשית בחיים והתחרטת עליו?אם אני אתחיל זה לא ייגמר.. אבל יש הרבה משהו שעשית ואת גאה בו? כן, ללכת עם הרגשות והרצונות.. את אוהבת את השם שלך?כן היית רוצה להיוולד במקום אחר ולא בישראל?(אם נולדת פה בכלל) נולדתי פה. אם הייתי נולדת בארה"ב, היתה לי אזרחות אמריקאית..וזה נראה לי שווה יש איזה חוויה שזכורה לך מרונה/עם רונה? פעם ראשונה ששלחתי לה הודעה במייספייס לפני יותר משנה, היא ענתה לי אחרי 5 דקות, זה היה נחמד, וההופעה במוזיאון בב"ש היתה נדירה:) come again ( ורונה אחראית לכל הקשרים שהיו לי) יש או היה עוד זמר/ת שנסעת בשבילם למקומות רחוקים להופעות כמו עם רונה? אני לא חושבת.. זה קשור גם לאנשים שהכרתי דרך רונה.. איכשהו

Einav85

New member
../images/Emo26.gif

מה עושה בחיים? (עובדת/לומדת/גם וגם/ אף אחד מהשניים?) במה הכי היית רוצה לעבוד? מתי התחלת לשמוע רונה? בכמה הופעות של רונה כבר היית (בקירוב)? איזה שיר היית רוצה שיהיה בפלייליסט של ההופעות (הכי הכי)? איזו עוד שפה (חוץ מאנגלית ועברית) היית רוצה לדעת? אוהבת בע"ח? אם כן אז איזו חיה במיוחד? ולסיום שאלה קצת טיפשית: מה היית מעדיפה (בהנחה וחייבים לבחור באחד מהשניים ותתעלמי מהעובדה שהם לא קשורים אחד לשני)- שכל פעם שתסעי לאיזשהו מקום תבלי שעות בחיפוש אחרי חנייה או שכל פעם שתקני משהו תצטרכי לשלם רק במטבעות של אגורות?

מיץ פזי

New member
אני יודעת שאני לא שירה אבל אני חייבת

לענות על השאלה האחרונה.. הרגת אותי! אני חייבת להגיד ללא ספק, ולאחר בדיוק שניה של מחשבה, שהייתי לחלוטין מעדיפה לשלם על כל דבר באגורות מאשר לחפש חניה. שירה מצטערת שגנבתי לך, הייתי חייבת להביע דעתי על זה.. :)

רעוּת

New member
זה בדיוק מה שאני חשבתי ../images/Emo6.gif

גם בלשלם באגורות יש איזו הנאה סדיסטית כזאת, זה קצת לדפוק את המערכת , או לפחות את מי שמשלמים לו

למעלה