עבר שבוע ולכן.. מיהו המיילל ברוח! והפעם-שירה!

DeepThoughts

New member
את מאתגרת

מה עושה בחיים? עובדת במה הכי היית רוצה לעבוד? ביקורת קולנוע נראה לי הכי שווה וגם במשהו שתהייה לי גישה להופעות בחינם כל הזמן, יחצנות כזאת או משהו. או משהו שאני לא אצטרך לעבוד כל ימי חיי מתי התחלת לשמוע רונה? בערך 3 שנים בכמה הופעות של רונה כבר היית (בקירוב)? ב"ש: לובי, בארקה, יום הסטודנט, מוזיאון, עשן הזמן. חיפה:מרתף. אז 6 איזה שיר היית רוצה שיהיה בפלייליסט של ההופעות (הכי הכי)? ice, tips,כולם יודעים, צליל מכוון.. איזו עוד שפה (חוץ מאנגלית ועברית) היית רוצה לדעת? אממ משהו מאירופה הולנדית, ספרדית, צרפתית, איטלקית.. אוהבת בע"ח? אממ אפשר להגיד אם כן אז איזו חיה במיוחד? כלב..? ולסיום שאלה קצת טיפשית: מה היית מעדיפה (בהנחה וחייבים לבחור באחד מהשניים ותתעלמי מהעובדה שהם לא קשורים אחד לשני)- שכל פעם שתסעי לאיזשהו מקום תבלי שעות בחיפוש אחרי חנייה או שכל פעם שתקני משהו תצטרכי לשלם רק במטבעות של אגורות? אה האופציה השניה, פחות נוראית
אין לי פייסבוק אבל יש youtube.com/theoneishere1

אמאלה, את ב"שניקית או חיפאית?

אני לא יודעת איזה מהם יותר גרוע
סתם, סתם
האמת שב"ש אחלה. [עשן הזמן
]

Einav85

New member
נראה לי שאתן לא חושבות על זה עד הסוף,

אם אתן אומרות שלקח לכן בדיוק שניה להחליט. תארו לכן תרצו לקנות בית או אוטו ואין אפשרות להשתמש בצ'קים או בכרטיס אשראי, זה סיוט! מצד שני, אפשר תמיד לנסוע באוטובוסים או לבקש ממישהו להקפיץ אותך כך שלא תצטרכי לחנות או ללכת ברגל. לי לקח הרבה זמן לחשוב על תשובה :)

נו

שיר אהוב של טורי [ואם בא לך גם מתי התחלת לאהוב אותה ולמה והיית בהופעה ואם כן איזה מדהים היה נכון וכו'] [אה וגם איזה עוד מוזיקה את אוהבת בסגנון או שלא בסגנון, ע"ע חוץ מרונה :))] כי הייתי חייבת

למעלה