עגלת תינוק?

G a l i 11

New member
עגלת תינוק?

מה הכי מומלץ? עגלה + כסא לרכב + בסיס? יש לנו עגלה ממתן שלא ברור לי כיצד תתפקד במזג האויר ה"קריר" פה. כסא לרכב בכלל אין לנו. אז שווה לקנות משהו שכולל הכל, או בחלקים? ואם כבר פצחתי בשאלות שכאלה: לחברים שלנו היה מנשא מדליק שכולו נראה כמו חתיכת בד טריקו אבל שהתלבש נהדר על ההורה והתינוק. אין לי מושג איך קוראים לזה בגלל שמתן לא סבל מנשאים אז לא התעסקנו בזה אז. מישהי יודעת על מה אני מדברת? יש כאן כאלה? יצא ארוך ומבולגן, sorry ותודה.

שאלה קשה....

אני מאד התלבטתי בנדון, והיו בפורום הזה דיונים בנושא כך שם תעשי חיפוש תוכלי למצוא התייחסויות והמלצות. אני יודעת שמאד פופולארי כאן לקנות את עגלה של גרקו שכוללת הכל והמחיר שלה מאד אטרקטיבי. אני באופן אישי ויתרתי על הגרקו בגלל במשקל הכבד שלה ובגלל ששמעתי שיש לה בלאי מהיר, במקום זה קניתי עגלה של מקלרן שיש לה 5 מצבים (מתאימה מניובורן ועד גיל 3 בערך). זו עגלה יחסית יקרה, אבל היא מאד אמינה, קלה במשקל וקלה לתפעול. לגבי כסא לרכב - יש כמה דגמים של גרקו שהם מומלצים ופופולאריים ומתלבשים כמעט על כל העגלות, ואני קניתי את אחד הדגמים האלה, כמובן אחרי שוידאתי שהוא לא מופיע ברשימת ה- recall. לגבי מנשאי בד - יש כאן כאלה והם נמכרים בעיקר דרך אתרי אינטרנט, אני לפחות לא ראיתי בחנויות. אני אנסה לחפש לך קישור בהמשך הערב...

והנה עוד אחד

תעשי חיפוש בגוגול עם המילים baby wrap ותוכלי למצוא המון אתרים עם הרבה דגמי מנשא בבדים שונים וצורות שונות. אין לי המלצה בנושא כי לא קניתי מנשא, אני מתחילה עם מנשא בד מושאל מחברה.

לגבי מנשא

לנו היה "תינוכיס" מהארץ, ואני לא יכולה לדמין את שלושת החודשים הראשונים בלעדיו. גם אחר כך השתמשנו בו הרבה מאד. אני מאד ממליצה! אבל כדאי לחכות שהתינוק יוולד ולבדוק אם הוא באמת אוהב את זה. בינתיים תנסו לשאול מנשא מחברים...

זה בדיוק כמו ה"תינוכיס"

בתור יצרנית מנשאים (בסגנון ה-MAYA WRAP) בעברי בארץ, אני יכולה להגיד לך שבתכל'ס, מאד מאד פשוט להכין מנשא כזה לבד, גם אם יש לך את הידיים הכי שמאליות. כל מה שצריך זה בד לייקרה (חשוב לוודא שהוא ניתן למתיחה לשני הכיוונים - אורך ורוחב) באורך של 6 מטרים וברוחב של 90 ס"מ (למישהו שמן במיוחד, או לאשה עם חזה גדול במיוחד, רצוי להשתמש באורך גדול יותר של בד). לא צריך לתפור כלום, ואפילו לא חייבים לעשות גימור בקצה של הבד. מה שאני כן ממליצה, זה לסמן באיזו אפליקציה קטנה את אמצע האורך, כדי שיהיה לך קל יותר בכל פעם שאת צריכה לכרוך את המנשא סביבך. אם את צריכה עוד הסברים, תגידי (אני יכולה גם להסביר לך איך כורכים מסביב לגוף).

תמצית המחקר שלי בנושא עגלות

אפשר למצוא כאן
אני בטח אדבר איתך באלפון על זה יותר. אצלי העגלה חיה באוטו.

ולגבי מנשאים...

לי יש את הבייבי ביורן, אמנם לא מנשא אינדיאני אבל אני מאוד מרוצה ממנו ותבור מאוד אוהב להיות בו, והוא נוח מאוד כבר מגיל אפס.

משהילי

New member
תודה. כזה בדיוק

אני גם מתכננת לקנות. נראה לי מאוד בטוח עם הסוגרים האלה (ראיתי שיש מנשאי תינוק עם תיקתקים. וזה נראה לי ממש לא בטיחותי). אז את ממליצה על המנא בכל-פה? האם יש משהו שבכז לא נוח/בסדר בו מבחינתך/ם?

אני יודעת שיש כאלו שמרוצות ממנו אבל

אני ממש סבלתי כשלקחתי את רוי עם ה-baby bjorn ...זה "קרע" לי את הכתפיים אולי תבור עדיין קטן וקל אבל לקחת את רוי בזה זה סיוט במיוחד כשטסנו לארץ איתו בפעם הראשונה ...הוא היה רק בן חודשיים ומאד כאבו לי הכתפיים כשעברנו בתוך הטרמינל של פרנקפורט ממטוס למטוס... לכן אני ממליצה בחום על המינסארי...כמו התינוכיס הוא ממש נוח לתינוק שיכול לשים את ידיו בכל מצב שהוא רוצה וניתן להניק את התינוק בכל מקום אם יש לך אפשרות להלוות אותו מחברה ולנסות אותו לפני שאת מחליטה על בייבי ביורן (אגב ביורן בנורבגית זה דוב) אז כדאי מאד!!! מה גם שמנסארי עזר לנו להוצאת הגזים ועד היום רוי מתרגש כשאני מוציאה אותו מהתיק. חוץ מזה הוא מתאים עד גיל 3 טוב נראה לי שסיכמתי את כל מה שרציתי לכתוב..... בהצלחה

ronnieyuval

New member
אהבתי את העגלה שבחרת!

נראית אחלה עגלה. את הונציה של פג אני אישית לא סובלת, ואומרים (לא מנסיון אישי בכלל, אבל אומרים...) שהסלקל של פג שהזכרת שהולך עם הונציה הוא ממש ממש לא משהו ולא נוח לא לתינוק ולא להורים. לדעתי בחרת טוב. אבל עגלה זה דבר מאוד אישי, יש כאלה שחשוב להם משהו אחד שלאחרים הוא מאוד שולי, ולהיפך. בגלל זה לי אישית קשה לייעץ על עגלות לאנשים אחרים... אבל תיכף אני אשים הודעה על המנשא שלי.

עכשיו שמתי לב

שההודעה ההיא עוד מלפני הלידה ולכן ללא נסיון מעשי. היום עם נסיון מעשי אני שמחה לבשר שזו היתה קניה מוצלחת מאוד. יצא לי כבר לא פעם להשתמש בעגלה בכמה מצבים - במצב שוכב, במצב חצי יושב, ובמצב שהסל קל רוכב עליה. אני מקפלת אותה כל יום ואפילו לא מטריד אותי המשקל על אף שיש לי SUV עם בגאז' גבוה ואני צריכה להרים אותה גבוה כדי להכניס למכונית, זה באמת לא מפריע לי. בסל שלה יש מקום להמון דברים, כמו כיסוי לגשם שהשתמשתי בו אתמול בהצלחה מרובה - שיכול לכסות את העגלה לבד או את העגלה עם הסל קל ביחד, קניתי מתלים קטנים שמרכיבים על הידית ואני יכולה לתלות את התיק שלי עליהם. יצא לי כבר להחליף לו בעגלה, להשכיב אותו בעגלה ולהאכיל אותו בעגלה (חלב שאוב מבקבוב הוא אכל לראשונה לפני כמה ימים YAY!!) והיא פשוט נוחה מאוד. התמרון שלה מעולה, הגלגלים שלה חזקים ואין לי שום בעיה איתה במדרגות ואפילו במדרגות נעות. היא יציבה וההפיכה של ה"עריסה" מכיוון לכיוון היא פשוטה מאוד. אפילו יצא לי להעלות אותו לבית של חברה ב"עריסה" מבלי לקחת את כל העגלה למעלה... בקיצור אני ממש ממליצה. כאמור, כשתבור יגדל ולא יוכל/יצטרך לישון בשכיבה מלאה בעגלה, אני אקנה טיולון קל וקטן יותר, כי אכן העגלה הזו גדולה וקצת מסורבלת, אבל מבחינת התינוק היא פשוט נפלאה. אני ממליצה בחום.

ronnieyuval

New member
המנשא שלי

לי יש מנשא מצויין שאני מאוד מאוד אוהבת, הנקרא BABY TREKKER. קישור לאתר שלהם מצורף למטה. בשבילנו זה היה המנשא הכי נוח ופרקטי מכל המנשאים האחרים שניסינו, כולל הביורן והסנגלי ודומיהם, וגם כל המנשאים ה"טבעיים" כמו המאיה והתינוכיס והאובר-דה שולדר. שווה לבדוק!

G a l i 11

New member
תודה לכולן אני למדה ומחכימה../images/Emo51.gif

אני לפחות מקוה כך...אעדכן לגבי ההחלטות.

למעלה