עגלת תינוק?

ובהמשך לעגלה, שאלה על מנשאים

המלצתן פה על המון מנשאים שונים. השאלה שלי איזה מהם נראה לכם הכי מתאים להנקה. תענו בבקשה מהנסיון שלכם: למי יש נסיון טוב עם מנשא שנוח להניק כשהתינוק בתוכו? כל היצרנים כותבים שהמנשא שלהם מתאים, השאלה היא מה חושבות בעלות הנסיון. תודה.

שוב, כיצרנית מנשאים בעברי,

אני יכולה להגיד לך שמנשאים כדוגמת התינוכיס ומנשא מאיה מתאימים לגמרי להנקה (כל הרעיון שמאחוריהם הוא שהילד צמוד לאמא משהו כמו 24 שעות ביממה, כלומר הוא גם אוכל בפנים). מנשאי בטן, כדוגמת סנגלי (אלה שבהם הילד מונח בצורה אנכית, ונראה כמו צפרדע קטנה) בדרך כלל לא מותאמים להנקה (אם כי כבר נתקלתי בכזה שאפשר היה לכוונן אותו לתנוחת חצי-שכיבה, שבה כן אפשר היה להניק - לא יודעת עד כמה בנוחות).

ronnieyuval

New member
גם אני שמעתי שמאוד נוח להניק

במנשאים כמו מאיה, וגם באובר-דה-שולדר. המנשא שאני נתתי אליו קישור למעלה הוא גם נוח למדי להנקה כי הוא, כמו שמבט מהצד כתבה פה, מתכוונן באלכסון כזה בזמן שאת רוצה להניק. זה נוח למדי, אם כי לא באותה מידה כמו לשבת בנוחיות על איזה ספסל ולהניק.

G a l i 11

New member
האם התינוכיס זהה

למנשא שבלינק? הוא פשוט זול ממנו בכ-20 דולר. אז אם הם זהים אבקש מאחותי להביא לי אחד. האם להזמין דרך האינטרנט או שניתן לרכוש בחנויות. האם הגזמתי עם השאלות? אה אבל נזכרתי בעוד שאלה, כמה חם בקיץ עם המנשא והתינוק צמודים אליך? זה בכל זאת קיץ של בוסטון...

זה בדיוק אותו מנשא

אכן מדובר באותו דבר. לתינוכיס יש רק תוספת של כיס בחזית, שגם מסמן את אמצע הבד (חשוב מאד כדי להקל על ההלבשה) וגם ניתן לאחסן בו מפתחות, חיתולים ושאר דברים קטנים. אני יודעת שניתן להזמין דרך האינטרנט וגם לקנות בחנויות. אני רק לא יודעת אם היצרנית שולחת גם לחו"ל. לגבי הקיץ, זו שאלה שאלתית ביותר. אני מודה ומתוודה, שאחת הסיבות העיקריות שבגללן עסקתי זמן קצר ביותר בייצור מנשאים כנ"ל היתה הסיבה שלא הצלחתי להתחבר אליהם (ולכן גם לא יכולתי למכור אותם ללקוחות פוטנציאליים) בדיוק בגלל בעיית החום. מאחר ובכל זאת מדובר בבד לייקרה, שכרוך מסביבך כמה פעמים, זה אכן חם למדי (לא מכירה את הקיץ של בוסטון, אבל אני לא רואה את עצמי לובשת דבר כזה בקיץ של ישראל/קליפורניה). יחד עם זה, אני יודעת שהתינוכיס מאד מאד מאד מאד פופולארי בארץ, ויש המון שהולכות אתו גם בקיץ. כך שהעניין הוא מאד אינדיבידואלי.

G a l i 11

New member
גם אני עדיין לא מכירה את הקיץ של

בוסטון. כי למרות כל ההבטחות אנחנו עדיין במה שהם קוראים לו אביב ועבורנו הישראלים הוא חורף טהור. בכל מקרה תודה רבה מאד על התשובות. אני אגש לחנות פה ואבדוק כמה נח המנשא, כמה בקלות אני מתעסקת איתו וכו'. את התינוכיס אני לבקש לשלוח לכתובת בארץ. שוב תודה ואם יש לך אילו שהן מחשבות על משהו ששכחנו, אני אשמח.

מנשאים נוחים להנקה

לי יש את הover the shoulder ואת הmaya wrap ושניהם נוחים מאד להנקה, אני מניקה גם תוך כדי הליכה - מאז שהיה newborn ועדיין (והוא כבר בן שנה).

שרונה13

New member
מנסיוני...

לי הייתה את הפג ונציה ובעיני היא הייתה מדהימה!! אני ממש נהניתי מהעגלה הזו !! היה לי ממש נוח שיש לי את האופציה ללכת ם כיוון ונגד כיוון. שהידית מתכוונת שההיגוי מעולה ובכלל שאפשר לכסות את הילד באופן ממש מושלם למזג אוויר קר. אני גם קיתי את הגגון קיץ המיוחד לעגלה וכך היא גם שימשה אותי בקיץ. לגבי הסל קל היה לי גם את של הונציה וגם אחד אחר ולצערי הבת שלי פשוט לא סבלה סל קלים כך שדי בהתחלה קניתי כסא רכב שמתאים מגיל 0 עד 4. אני יכולה לומר לך שהסל קל של הונציה לא שונה משל אחרים לדעתי פשוט הוא מתלבש נוח על העגלה מצד שני כמעט שא הוצאתי אותו מהאוטו כך שאולי שווה לשקול שלא לקנות סל קל אלא פשוט כסא כמו שאני קניתי. לגבי מנשא הה לי מנשא של בייבי ביורן אם אני לא טועה והוא היה מאוד נוח אם כי מהר מאוד כבר היה לי קשה לקחת את הפצפונית באופן הזה כי נקרע לי הגב מהסחיבה.

למעלה